2777
2789
من اقدام نیستم بخدا یعنی شوهرم نمیزارع میگه چاقی۰😭پوستم کنده شده موهام تمدم ریخته

عزیزم اراده کن و وزنت رو بیار پایین...تو میتونی..اعتماد به نفس داشته باش..ریزش موهاتم هم از دارو میتونه باشه هم از  استرس... حتما به پزشکت بگو.. با همسرت هم به نرمی صحبت کن و متقاعدش کن..بهترین ها برات رقم بخوره جانا🤲⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم اراده کن و وزنت رو بیار پایین...تو میتونی..اعتماد به نفس داشته باش..ریزش موهاتم هم از دارو میت ...

انشالله عزیزم 💘

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که به حق به حق به حق بی بی زینب س که شب شهادتشون هست خواب تو هم به بهترین شکل ممکن به واقعیت تب ...

ممنونم از دعای قشنگت اگه منم قابل باشم دعاتون میکنم بخدا با هرخبر بارداری اینجا کن من خوشحال میشمو امیدوارتر و خدارو هزار مرتبه شکر میکنم❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

نیلوی عزیزم چطوری؟ قشنگم ی موقع به دل نگیری که به یادت نیستمااا..چون تو اون پستم اسمت فراموش کردم.. من هر روز به نیتت نادعلی میخونم و از خدای خوبی ها بهترینها رو برات آرزو میکنم.. و دوستانی که اسمای قشنگشون فراموش کردم..لطفا به دل نگیرید..باور کنید به یاد تک تکتون هستم و با تمام وجود از خدا میخوام دلتون شاد کنه⚘😘 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
جدی میگی هستی جون؟؟ یعنی هر چی بود و تماماً انجام دادی؟؟! چه جالب منم امتحان میکنم 😉

اره مهربان جان یه جمله ساده و کوتاه انتخاب کن به نظرم چون روزی ۵۵ بار مینویسی اون جمله کوتاه کل روز دیگه رو دهنته و توذهنت برای همین میگفتم شکر خدا حالم خوبه چون باعث میشه کلا مثبت فکر کنی اخر ۵ روز تا کردم ورقو گذاشتم تو کشو دیگه هم بهش ففکر نکردم که شد😍 امتحانش ضرر نداره دوست‌ مهربونم😉

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلی گلم... آره جانا خوب یادمه.. چون کلی گریه کردم و با همون حالم خوابت به همسرم تعریف کردم باور ...

الهی من فدای مهربونیات بشم خیلی بهم کمک کردی حرفایی که زدی دلداری هایی که دادی رو هیچوقت فراموش نمیکنم خوش قلبم❤️ دیدی اونروز اومدم گفتم ۱۹ سیکلمه لکه بینی دارم جقدر خوشحال شدی و من گفتم فکر نمیکنم لانه گزینی باشه دعوام کردی😃 همیشه باعث شدی مثبت فکر کنم عزیز دلم خودتم داغت مثل ما بود دست کمی از ما نداشتی ولی حواست بیشتر از خودت به ما بود🌹

الهی من فدای مهربونیات بشم خیلی بهم کمک کردی حرفایی که زدی دلداری هایی که دادی رو هیچوقت فراموش نمیک ...

اخه لانه گزینی که بعد ۱۲ روز از تخمکگذاری میشه.چجوری بود؟قبلا هم داشتی لک بینی؟

😉

الهی من فدای مهربونیات بشم خیلی بهم کمک کردی حرفایی که زدی دلداری هایی که دادی رو هیچوقت فراموش نمیک ...

خدا نکنه قشنگم.. آره یادمه بعدش قرار شد روزه فکری بگیریم 😉 خدا رو شکر که خوشحالی خدا رو شکر جانا😘⚘⚘

اخه لانه گزینی که بعد ۱۲ روز از تخمکگذاری میشه.چجوری بود؟قبلا هم داشتی لک بینی؟

سپیده جونم مهم مثبت اندیشیِ..تو پروسه باروری همه چیز امکان داره.. تو سایت خوندم که یک هفته به پری بدون محافظت رابطه داشتن به امید اینکه لقاح انجام نمیشه ولی باردار شدن.. عزیزم بدن انسان خیلی پیچیدست و غیر قابل پیشبینی.. هممون میدونیم که اول و آخر خدا باید بخواد تا هر چیز رقم بخوره پس بهتر همه چیز به خودش بسپاریم🙂⚘

نیلوی عزیزم چطوری؟ قشنگم ی موقع به دل نگیری که به یادت نیستمااا..چون تو اون پستم اسمت فراموش کردم.. ...

عزیز دلمی مهربونترین مهربان دنیا

مگه میشه از دستت ناراحت شم فرشته جان

من حال خوب این چند روزم رو مدیون هستی هستم

خیلی حالم خوبه،کلی امید گرفتم با اینکه شرایطم باهاتون کلا فرق میکنه

اینکه نباید دیگه طبیعی باردار شم که خدای نکرد اون اتفاق تکرار شه

اما میدونم که خدای مهربونم  بهترین رو برام درنظر گرفته

راضیم به رضای خودش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره مهربان جان یه جمله ساده و کوتاه انتخاب کن به نظرم چون روزی ۵۵ بار مینویسی اون جمله کوت ...

هستی من اونبار که باردار شدم همین کارو کردم

البته من با روش کتاب معجزه راندا برن خیلی کتاب خوبی بود

منم مینوشتم و واقعا اتفاق میفتاد

اینا همه تاثیر انرژی مثبت و کائنات هست انشالله منم باز شروع میکنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
هستی من اونبار که باردار شدم همین کارو کردم البته من با روش کتاب معجزه راندا برن خیلی کتاب خوبی بود ...

چه خوب عزیزم آفرین بهت دوباره از‌نو شروع کن و‌شک نکن که خیلی اتفاقای عالی منتظرتن😍 منم وقتی‌مینوشتم‌ با حال خوب انرژی‌فول وایمان کامل به اینکه اتفاق میوفته مینوشتم‌ واقعا هم جواب گرفتم برای همین اینجا به بقیه گفتم که انجام بدن‌چون حال آدم خیلی خوب میشه❤️ نیلو جانم من تو این دنیا خیلی به زمان بندی خدا ایمان دارم مطمئنم هرچی داده گرفته به موقع بوده و بازم به موقع‌ میده بهت گلم منم میام میبینم حالتون خوشه خیلی خوشحال میشم

اقا دیشب خواب بچه دیدم 😶فک میکردم حاملم وای انقد خوشخال بودم تو خواب بعد وقتی خبر میدادم میگفتم دو قلون☹ شب قبلش خواب دیدم ببخشید اونجا شوهرم رابطه داریم یهو نصفش از سرش کنده شده تعبید خواب دیدم خوب ننوشته راجب فرزنده . خیلی ناراحتم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چه خوب عزیزم آفرین بهت دوباره از‌نو شروع کن و‌شک نکن که خیلی اتفاقای عالی منتظرتن😍 منم وقتی‌مینوشتم ...

حتما همینطوره عزیزم 

ممنونم عزیزم 🥰🥰🥰