2777
2789

چرا من همش قولمو به خودمم میشکنم 🥺نزدیک پریودم میشم غم دنیا میریزه رو دلم و ترس وحشتناک مادر نشدن . اتاق بچم که درش قفله میاد تو ذهنم که وسایلشو دارم میبخشم چون بچه دار نشدم وای نه خدایا نه 😔😔😔دست خودم نیست هرچی روزه فکری میگیرمو و آرزوی خوب میکنم در یک لحظه دیوونه میشم الانم که ۳،۴ روز مونده به موعدم ولی میدونم که پریود میشم حالتاشم دارم فکر اینکه سال تحویل بازم نی نی ندارم دارم دیوونه میشم مامانیی که هنوز بچه ندارید شما هم اینجوری هستید که فکر میکنید اصلا بعیده مامان شید😕

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیز دلمی مهربونترین مهربان دنیا مگه میشه از دستت ناراحت شم فرشته جان من حال خوب این چند روزم رو م ...

فدای تو که عزیز دلی🥰 خدا رو هزار مرتبه شکر که خوبی انشاالله هم روحی هم جسمی بهترتر هم میشی😍 عزیزم اتفاقات قشنگی پیش رو داری من مطمئنم.. فقط باید صبور باشی و توکل به خدای مهربون کنی. بهترینها نصیبت بشه خوشگلم🤲⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا دیشب خواب بچه دیدم 😶فک میکردم حاملم وای انقد خوشخال بودم تو خواب بعد وقتی خبر میدادم میگفتم دو ...

مهتاب قشنگم زیاد بهش فکر نکن.. به احتمال زیاد ذهن نا خود آگاهت درگیر بچه بوده و این خواب دیدی.. عزیزم فکرت آزاد کن و اراده برای مامان شدن😍 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
چرا من همش قولمو به خودمم میشکنم 🥺نزدیک پریودم میشم غم دنیا میریزه رو دلم و ترس وحشتناک مادر ن ...

عزیز دلم این حالت ها و فکرها طبیعیِ.. این فکرهای پوچ سراغ منم میاد و سعی میکنم ذهنم هر طور که شده به یه موضوع دیگه سوق بدن ولی خب گاهی نمیتونم جلوی پیش رویش بگیرم و تمام غم دنیا میاد تو دلم و من تنها پناهم قرآن میشه و قرآن.. با گریه میخونم و بعد آروم میشم.. عزیزم خیلی سخت ولی شدنیه.. دنیا رو انرژی ها می چرخه.. سعی کن مثبت فکر کنی...

این روزا یه طور عجیبیم... خواهرم تازه زایمان کرده..خیلی خوشحالم براش خییلی ولی همش با خودم میگم اگه نی نی من میموند الان ۸ ماهش بود..ولی خب هر چی که بود تقدیر بود و چه تقدیر دردناکی... انشاالله خدای خوبی ها این روزای تلخ به بهترین شکل ممکن برای تک تکمون جبران کنه و دلمون شاد شاد شاد شه 🤲

چه خوب عزیزم آفرین بهت دوباره از‌نو شروع کن و‌شک نکن که خیلی اتفاقای عالی منتظرتن😍 منم وقتی‌مینوشتم ...

لا حول ولا قوه الا بالله العلی..

انشاالله که بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت خواهری🤲

عزیزم از مریم خبر نداری؟ چند باری ازش پرسیدم چند سیکلی ج نداد؟ از طرف من بهش بگو منتظر خبرای خوبیمااا😉⚘

لا حول ولا قوه الا بالله العلی.. انشاالله که بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت و به مو ...

عزیزم امروز روز دوم پریودم بود.دیگه بازم نشد.انشالله دفعه بعد بشه.خدایا تلاشهامون رو بی هدر نکن.الهی امینننن😪مهربان شما طبیعی اقدام میکنی و دکتر نمیری؟

😉

لا حول ولا قوه الا بالله العلی.. انشاالله که بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت و به مو ...

قربونت برم مهربانم امروز بتامو تکرار کردم شکر خدا خوب رشد کرده و بالا رفته😍😘😘😘 خیلی جالبه امروز مامانبزرگم بهم زنگ زد کفت دیشب خوابتو دیدم اومده بودی خونم با دخترت😍😍😍 یه دختر بچه کوچولو چشم درشت بود میگفت چشاش خیلی خوشگل بود منو نگاه میکرد همش😅 نتونستم بهش بگم بیچاره😅 میگفت دختر یعنی یه خبر خوب یه مژدگونیه من منتظر خبر خوبتم.مامانبزرگم یه قلب داره قد آسمون پاک و بزرگ وقتی اون خواب خوب میبینه من خیالم تخت میشه❤️

مهربان جان خدا نی نی خواهرتو حفظ کنه یه عمر طولانی و تنی سالم بهش بده و خیلی زود پسر خاله یا دختر خالشم بیاد😍 مهربان جان منم همش با قرآن خودمو آروم کردم همه امیدت به خدا باشه شک نکن خیلی زود جواب قلب مهربونت رو میگیری❤️🌹

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
قربونت برم مهربانم امروز بتامو تکرار کردم شکر خدا خوب رشد کرده و بالا رفته😍 😘😘😘 خیلی جالبه امروز ...

الهی من بگردم تیکرتو نازنینم😍😍😍😍

خدای مهربون لطفا دامن  همه منتظرها رو زود زود سبز کن به لطف بی انتهات🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
عزیز دلم این حالت ها و فکرها طبیعیِ.. این فکرهای پوچ سراغ منم میاد و سعی میکنم ذهنم هر طور که شده به ...

پسر منم اگه بود الان اول ۷/۵ ماهش بود این تصور بزرگ شدنشونم خیلی سخته

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
قربونت برم مهربانم امروز بتامو تکرار کردم شکر خدا خوب رشد کرده و بالا رفته😍 😘😘😘 خیلی جالبه امروز ...

هستی جان ۲۶ سیکلت مثبت شد بی بی چکت دیگه سیکلت چندروزست؟ و هاله بود یا خط ؟ بعد چند دقیقه البته من تا فثقصد بی بی چک میکنم پریود میشم ولی خب گفتم تا جایی که میتونم خودمو نگه ندارم نزنم اگه خیلی دیگه فشار اومد میزنم فقط چون قبلا کاذب حدود ۱۰ دقیقه که هاله داشته میپرسم ببینم واسه تو چی بوده

الهی من بگردم تیکرتو نازنینم😍😍😍😍 خدای مهربون لطفا دامن  همه منتظرها رو زود زود سبز کن به ل ...

قربونت برم مامان پسری هاااا😍😍😍 انشاالله خیلی زووود قسمت خودت و بقیه دوستای این تاپیک امیدتو به خدای بزرگ باشه😘🌹🙏🏼

خدا حفظش کنه کنجدتو 😍😍

عزیز دلم این حالت ها و فکرها طبیعیِ.. این فکرهای پوچ سراغ منم میاد و سعی میکنم ذهنم هر طور که شده به ...

انشالله نی نی نازت دوباره برمیگرده وکلی حال میکنی با مامان شدن ❤️❤️❤️

هستی جان ۲۶ سیکلت مثبت شد بی بی چکت دیگه سیکلت چندروزست؟ و هاله بود یا خط ؟ بعد چند دقیقه البته من ت ...

سپیده جون من دوره هام بدون دارو ۳۰ تا ۳۴ روزم طول میکشید روز ۲۶ سیکلم واقعا به یاد ۶ اسفند پارسال زدم اصلا انتظار نداشتم مثبت شه اونم به اون پر رنگی البته بی بی چکم روش نوشته بود که ۶ روز زودتر از موعد نشون میده دیگه نمیدونم .باورت میشه هنوزم موندم چطور روز ۲۶ سیکلم من جواب تستم مثبت شد و زیر یه دقیقه یه خط پر رنگ عین خط کنترلش افتاد واقعا معجزه خدا بود عزیز دلم بخدا حال الانتو میفهمم ولی واقعا نباید بهش فکر کنی تا بشه