2777
2789
عزیز دلم الان تو ی کنجد جیگر تو دلت داری و خیلی دعات گیراست.. برای مریم جون..سپیده نازم..مهتاب قشنگم ...

عزیز دلم با قلب مهربونی که داری حتما خدا صداتو میشنوه و انشالله که به زودی زود خبر خوشو از خودت بدی با بی بی چک مثبت😍

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من واقعا هیچ مشکلی نداشتم نه تنبلی نه پریود نا منظم نه کیست هیچی ولی الان سه ماهه نتیجه نگرفتم شاید ...

عزیزم هیچ مشکلی نداری باور کن میدونستی استرس زیاد حتی میتونه تخمکو پوچم بکنه؟؟؟ پس همزمان با ورزش و پیاده روی فکرتم ازاد و راحت کن گلم...ولی عکس رنگی رو حتما برو چون شاید ۹۰٪ کسایی که رفتن تا سه ماه بعد عکس حتما باردار شدن خیلی کمک میکنه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان جان اصلا باورت نمیشه میتونم بگم حتی بیشتر از قبل به یادتونم و هر لحظه دعاگوتون هستم اگه قابل ...

منم دیشب یه خواب عجیب دیدم یه دختر کوچولو رو زمین تو خونم چهاردست و پا میرفت بعد پرسیدم این کیه مامانم گفت دخترته دیگه بعد من رفتم در خونرو باز کردم دیدم یه پسر بچه داشت پله هارو میرفت پایین منو دید برگشت نگام کردو رفت البته من بیشتر ترسیدم وقتی از خواب پریدم خوابم آشفته بود و فکر کنم واسه فکر زیاده

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیزم هیچ مشکلی نداری باور کن میدونستی استرس زیاد حتی میتونه تخمکو پوچم بکنه؟؟؟ پس همزمان با ورزش و ...

حتما عکسو میرم هستی جان دعا میکنم به سلامتی بغل بگیریش واقعا بدون استرس از تک تک لحظه هات لذت ببرو خاطرات تلختو فراموش کن سعی کن فراموش کنی ❤️

منم دیشب یه خواب عجیب دیدم یه دختر کوچولو رو زمین تو خونم چهاردست و پا میرفت بعد پرسیدم این کیه ماما ...

به فال نیک بگیر خوابتو عزیزم انشاالله که اومده باشه تو دلت نی نی😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
به فال نیک بگیر خوابتو عزیزم انشاالله که اومده باشه تو دلت نی نی😍

انشالله البته بعید میدونم ولی میخوام خوشبین باشم

سلام قشنگم فدای تو نارنین تو خوبی؟ چند سیکلی مهتاب جان؟ گلم منتظر خبرای خوبمااا😍 انشاالله به برکت م ...

من اقدام نیستم بخدا یعنی شوهرم نمیزارع میگه چاقی۰😭پوستم کنده شده موهام تمدم ریخته

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام قشنگم فدای تو نارنین تو خوبی؟ چند سیکلی مهتاب جان؟ گلم منتظر خبرای خوبمااا😍 انشاالله به برکت م ...

منم بد نیستم انشالله این ماه بارداری

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
راستی مهتاب جون دو ساعته دنبال این پیامت میگشتم خواستم بگم که من اینو این ماه انجام دادم و شد😍 به ن ...

ای جانم چ خبر خوبی دادی عالیع . افرین 

راستی مهتاب جون دو ساعته دنبال این پیامت میگشتم خواستم بگم که من اینو این ماه انجام دادم و شد😍 به ن ...

جدی میگی هستی جون؟؟ یعنی هر چی بود و تماماً انجام دادی؟؟! چه جالب منم امتحان میکنم 😉

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من واقعا هیچ مشکلی نداشتم نه تنبلی نه پریود نا منظم نه کیست هیچی ولی الان سه ماهه نتیجه نگرفتم شاید ...

عزیزم انشاالله که بارداری 🤲 ولی اگر خدایی نکرده نبودی پیاده رویت داشته باش خیلی موثرِ  و اینکه حتما عکس بگیر.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهربان جان اصلا باورت نمیشه میتونم بگم حتی بیشتر از قبل به یادتونم و هر لحظه دعاگوتون هستم اگه قابل ...

عزیز دلی گلم... آره جانا خوب یادمه.. چون کلی گریه کردم و با همون حالم خوابت به همسرم تعریف کردم باورت نمیشه همسرم چشماش پر از اشک شد.. همون روز بود که از خدای مهربون عاجزانه تمنا کردم که خوابت به حقیقت تبدیل بشه.. خدا رو شکر که شاد و پر انرژی میبینمت... الهی که تا همیشه شاد و سر زنده باشی خواهری🤲😘 

عزیز دلم با قلب مهربونی که داری حتما خدا صداتو میشنوه و انشالله که به زودی زود خبر خوشو از خودت بدی ...

فدای تو سپیده جون...شک ندارم که صدام شنیده تا الان ۳ تا از بچه هایی که تو چلم بودن باردار شدن😍

انشاالله که همگی مامان گلی بشن و من نیز🤲⚘

فدای تو سپیده جون...شک ندارم که صدام شنیده تا الان ۳ تا از بچه هایی که تو چلم بودن باردار شدن😍 انش ...

آمین عزیز دلم❤️❤️

منم دیشب یه خواب عجیب دیدم یه دختر کوچولو رو زمین تو خونم چهاردست و پا میرفت بعد پرسیدم این کیه ماما ...

الهی که به حق به حق به حق بی بی زینب س که شب شهادتشون هست خواب تو هم به بهترین شکل ممکن به واقعیت تبدیل بشه و دلت غرق شادی🤲

قشنگم برات حدیث کسا میخونم انشاالله که حکمت خدا با خواستت یکی باشه و دامنت سبز شه 🤲⚘