2777
2789
هستی جان از نیلو جون خبر داری؟ رفت دکتر؟ نمیتونم صداش کنم

سلام عزیزم اره خبر دارم متاسفانه اندومترش اصلا خوب نشده😔 چون تازه کورتاژ کرده بهش گفتن یکم به خودت فرصت بده تا ترمیم شه انشاالله بعد عید کاراشو ادامه بده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اره خبر دارم متاسفانه اندومترش اصلا خوب نشده😔 چون تازه کورتاژ کرده بهش گفتن یکم به خودت ...

ای بابا... 

توکل به خدای مهربون..انشاالله که بهتر میشه و بعد عید به امید خدا باردار میشه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشالله عزیزم حتما عزیزم خدا کنه خوب باشه 

نیلوی عزیزم نگران نباش و صبوری کن..میدونم دلهوره و استرس این روزها برات زیاد و دشواراً ولی تو قوی هستی و محکم..نازنینم زمان زیادی از کورتاژت نگذشته و باید به خودت و بدنت استراحت بدی..قشنگم فقط به روزای خوب و اتفاقات خوشایند فکر کن و سعی کن در کنار همسرت از ثانیه به ثانیه زندگی لذت ببری.. فکرت آزاد بزار و حصار چه کنم چه کنم اطرافت نچین...ورزش کن..کلاس زبان یا موسیقی یا هر کار دیگه‌ای که باعث میشه ذهنت درگیر این مسئله نباشه انجام بده...میدونم و درک میکنم که خیلی سخت ولی باور کن اگه بخوای میشه..خوراکی‌های مقوی بخور و داروهات به موقع و مرتب مصرف کن..شک نداشته باش که خدای سبز و مهربون به بهترین شکل ممکن و در مناسب‌ترین زمان برات جبران و خوشی و آرامشت ابدی خواهد شد..به خدای مهربون اعتماد کن و دل به حکمتش بسپار.

بهترینهای بهترینها نصیب تو و زندگیت بشه عزیز دلم 🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم من ۵ روزه پسرمو از دست دادم.به انرژی مثبتت احتیاج دارم.بهم بگو که منم مادر میشم بگو تموم میشه ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم الهی خدا به حق امام هادی دامنت رو سبز کنه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
انشاالله عزیزم خیلی ناراحته😞

بگردمش خب حق داره طفلی.. 

انشاالله و به امید خدای مهربون هر چه زودتر همه چی روبراه میشه و خدای بزرگ این روزا رو با دادن  نی نی سالم و صالح براش جبران میکنه🤲⚘

سلام به همگی.منم هفته ۲۵ پسرمو از دست دادم.الان ۵ روز میشه.حالم خیلی بده.یعنی منم مادر میشم؟

سلام عزیزم، خیلی غمت تازست، با تمام وجودم درکت میکنم، روز ای سختی رو میگذورنی اما مطمئن باش که میگذره، چرا نشه گلم خیلی از دوستان همین تایپیک الان در حال شیر دادن بچه هاشون هستن، همین هایی که مث ما داغ دیدن. خدا بزرگه گلم انشالله دیگه دلت غم نبینه.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام عشقم😍😍😍 خوبم عزیزم تو چطوری گلم؟ ولنتاین مباااارک 🤗🤗🤗🤗 از من که خبری نیست😁😁تو چه خبر ...

ولنتاین تو هم مبارک عشق من  

یسری مشکلات باعث شده یکم عقب تر بایستم، آدینه جون خیلی اتفاقات افتاده این مدت، عوض دل قرص کردنم بدتر کردنم. اینه که خودم می خوام یه مدت صبر کنم، البته شرایط جسمیم هم خوب نیس، جای جراحی لعنتی انگار قرار نیس خوب بشه. همه چیز پیچیده.

اقدامی الان گل دختر؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام عزیزم، خیلی غمت تازست، با تمام وجودم درکت میکنم، روز ای سختی رو میگذورنی اما مطمئن باش که میگذر ...

مرسی عزیزم.برام دعا کنین.باید از صفر شروع کنیم دوباره.خیلی سخته.

خدایا شکرت
هستی جون اخرین سونوی من هم حاکی از اینه که رحمم به عقب برگشته شده است.سونو گفت قبلا زایمان داشتی؟ ...

چه جالب شاید برای منم با زایمان انحراف پیدا کرده😐 در هر صورت خوندم که نوشته چیز مهمی نیست اصلا...کی رفتی سونو؟ برای اندازه فولیکول رفتی؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
2810