2777
2789
عزیزم متاسفم برات میفهمم چی میگی با پوست و استخون درد الانتو درک میکنم ولی با گذشت زمان غمت کمر ...

ما خیلی سخت باردار شدیم.به خاطر همین دیگه محال میدونم مادر شم.دلم واسه شوهرم میسوزه.خیلی خوشحال بود

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۵ روزه پسرمو از دست دادم.به انرژی مثبتت احتیاج دارم.بهم بگو که منم مادر میشم بگو تموم میشه ...

عزیز دلم قشنگم این نیز بگذر... همون طور که برای ماها گذشت.. هر چند سخت و دشوار گذشت...هر چند هنوز دلمون داغدارِ ولی نسبت به روزای اول همگی آرومتریم.. این روزها برای شما هم میگذره و خواهند آمد روزهایی که دلتون دوباره غرق شادی بشه و گرد لبخند رو لباتون همیشگی.. خودت رو نباز و دل به حکمت خدای مهربون ببند... به همسرت امید بده و نزار غم این اتفاق دور تا دورتون حصار بزنه... خیلی زود مامان میشی خیلی زود.. فقط حمد خدای مهربون بگو و رو خودت کار کن هم روحی هم جسمی تا خدایی نکرده افسرده نشی...نازنینم زندگی ادامه داره.. به عزیزانت فکر کن.. به همه‌ی چیزای خوبی که داری... به همسرت.. به عزیزانت... شک نکن دوباره باردار میشی و اینبار لبخند و آرامش و سعادت براتون ابدی خواهد شد..🤲

بهترینها نصیبت جانا⚘⚘  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ما خیلی سخت باردار شدیم.به خاطر همین دیگه محال میدونم مادر شم.دلم واسه شوهرم میسوزه.خیلی خوشحال بود

عزیزم هیچ کاری برای خدا دشوار نیست بودن تو همین تاپیک که با چند بار ای وی اف باردار شدن و بچشون رو از دست دادن ولی دو سه ماه بعد زایمانشون باردار شدن بدون مصرف دارو و طبیعی... خدا معجزه میکنه فقط باورش داشته باش هیچی غیر ممکن نیست گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم قشنگم این نیز بگذر... همون طور که برای ماها گذشت.. هر چند سخت و دشوار گذشت...هر چند هنوز دل ...

مهربان جون دیشب خواب دیدم که به یه دختر بچه شیر میدادم☺️ خیلی حس خوبی داشت خوابم...نمیدونم بچه من بود یا بچه یکی دیگه... ولی تو خواب به شوهرم میگفتم ببین از بارداری قبل شیرم تو سینه هام مثل روز اول تازه مونده و خراب نشده... قیافه اون فرشته رو ندیدم ولی موهاشو دیدم و تو خواب مطمئن بودم که دختره... صبح با یه حس خوبی بیدار شدم میگم نکنه تو خوابم به دخترم داشتم شیر میدادم...چون تو خوابمم قیافشو نمیدیدم .ای خدا خوابمو واقعی کن که تو واقعیت هم به بچم شیر بدم و ارامش بگیرم❤️🥰

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

عزیز دلم خدای ما خدای معجزه هاست..خدای مریم .. خدای ابراهیم..خدای یونس و ... اینبار خیلی راحت خیلی خیلی راحت باردار میشی... امیدت رو از دست نده... همین الان برو روبروی آینه یا نه اصلا به صورت همسرت نگاه کن.. عمیق نگاه کن ببین با چه نظمی خدای مهربون تمام اجزای صورت کنار هم قرار داده!! به دستات نگاه کن از ناخن و پوست و استخون تا همه و همه... عزیزم خدای ما اینه... نا امید نباش و دلت و به حکمتش گره بزن.. الهی که خیلی زود نگاه سبزش شامل حالتون بشه و معجزه‌ای ناب براتون رخ بده🤲💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهربان جون دیشب خواب دیدم که به یه دختر بچه شیر میدادم☺️ خیلی حس خوبی داشت خوابم...نمیدونم بچه ...

وااای چه خواب خوشگل و شیرینی😍

الهی که همین ماه به واقعیت تبدیل بشه و حس خوبی داشتی با تمام وجود تو واقعیت تجربش کنی🤲 الهی که خدای سبز و مهربون نگاه مهربونش شامل حالت کرده باشه و به حق امید کربلا..به حق علی اکبر حسین ع اینبار سوپرایز بشی و دلت و زندگیت از خوشی و لبخند و آرامش لبریز بشه🤲

مهربان جون دیشب خواب دیدم که به یه دختر بچه شیر میدادم☺️ خیلی حس خوبی داشت خوابم...نمیدونم بچه ...

قشنگم از امام رضا ع میخوام یعنی التماسش میکنم به حق جوادش واسطه بشه و خدای مهربون این بار برات معجزه کنه🤲

به نیتت ۸ بار آیت الکرسی میخونم و ۸۰ بار صلوات میفرستم. انشاالله که مصلحت خدای مهربون با خواستت یکی باشه🤲💝 

عزیز دلم قشنگم این نیز بگذر... همون طور که برای ماها گذشت.. هر چند سخت و دشوار گذشت...هر چند هنوز دل ...

مرسی عزیزم از پیامت اسکرین گرفتم که هرروز نگاه کنم.دعا کنید قوی شم.شوهرمم قوی کنم.میسپارم به خودش که تو اوج ناامیدی دامنمو سبز کرد

خدایا شکرت
مرسی عزیز دلم.تو نماز واسم دعا کنین.خیلی محتاجم

همشو ما هم کشیدیم و میکشیم.با بچه ها ۶ ماهی هست کنار همیم.عزیزم کیسه ابت پاره شده بود حتمن.اون ترشحات کیسه ابت بود.

انشالله خدا برات جبران کنه

هم دردیم

😉

اره.خیلی شب بدی بود.خدا به هیچکس نشون نده

اینجا بیای متوجه میشی مثل ماها خیلی زیادن.این درد عمیقه.پیشمون بمون .به بهانه های مختلف کنار همیم.و درد مشترکمون از دست دادن میوه دلمون بود

😉