2777
2789
نه عزیزم خیلی مراقب بودم ، دکترم به خاطر همین یهویی بودن و بدون علت بودن دکولمانم آزمایش روماتوئیدی ...

من همه فاکتورام خوب بود.ولی اون اتفاق بخاطر فشار و مسمومیت برام افتاد

😉

من همه فاکتورام خوب بود.ولی اون اتفاق بخاطر فشار و مسمومیت برام افتاد

خیلی متاسفم گلم ؛ انشالله خدا به بهترین صورت واست جبران کنه و تو بهترین زمانی که مصلحت بدونه دامنت رو سبز کنه عزیزم.

راستی پرسیده بودی چند سالمه ، من ۳۷ سالمه کلم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجایی.نیستی اصلن

سلام عزیزم خوبی، کمتر میام اینجا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بله😍.ممنون گلم خداپسرخودتم حفظ کنه انشالله.انشالله همه بچه های این تاپیک دلشون شادبشه با بچه سالم و ...

خدارو  شکر عزیزم 🙏🙏🙏

ممنون عزیز دلم ❤❤❤❤

انشالله انشالله من همیشه و همه جا بیادشونم و دعاشون میکنم 🙏🙏❤❤ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم ۴ ماه بعد از سزارین باردار شدی مشکلی نداشتی ؟ آخه هر چی به دکترم واسه بارداری مجدد اصرار میکنم ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نداشتم 3ماه بعد سزارین میشه اقدام کرد ولی باز بزار 6ماه بشه تا بدنت اماده تر بشه خودت حسابی تقویت کن که از لحاظ کم خونی و ... مشکلی نداشته باشی این بارداری مجدد خیلی نفس گیر و سخته خیلی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
نه عزیزم هیچ مشکلی نداشتم 3ماه بعد سزارین میشه اقدام کرد ولی باز بزار 6ماه بشه تا بدنت اماده تر بشه ...

خدا رو شکر که تو بارداری مشکلی نداشتی👐

بعد از سزارین بخاطر خون زیادی که از دست دادم روزی دوتا قرص آهن ( فیفول ) میخوردم و هر شب هم جگر یا فیله بهم میدادن جوری که در عرض یک ماه هموگلوبینم که بعد از سز شده بود ۶ رسید به ۱۳ ؛ بعد از اونم دکترم گفت یک شب یدو فولیک ، یه شب فولیک ۵ و یه شب هم فیفول بخور و یه روز در میون هم قرص پریناتال بخورم.

خودت میدونی گلم ما که داغ دیدیم صبر و تحملمون خیلی کم شده .

نه عزیزم خیلی مراقب بودم ، دکترم به خاطر همین یهویی بودن و بدون علت بودن دکولمانم آزمایش روماتوئیدی ...

منم فشار شریان رحمیم بالا بود تو هفته ۲۶ ولی دکتر احمقم دقت نکرده بود😞😭

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
متاسفم گلم؛ انشالله خدا به زودی برات جبران کنه و دامنت سبز بشه عزیزم.

انشاالله عزیزم فعلا که خبری نیست هیچ مشکلی ندارم فکر میکنم همش استرسی که میکشم مانع بارداریم شده واقعا ما ها دیگه سخت بتونیم کنترل کنیم استرسمون رو

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم اصلا نترس و صبور باش صبر اوج احترام به حکمت خداست.. منم بعد از ۸ سال باردار شدم و الان ۳۴ س ...

خیلی قشنگ آدمو آروم میکنی و خیلی خوبه این روحیه که داری منم چندروزه سعی کردم گریه نکنم غصه نخورم و بسپرم به خدا و زمان هرچی که خودش مقدر کرده قطعا با غصه خوردن منم تغییر نمیکنه پس الکی تمام لحظه هارو تلخ نکنم تقریبا هم سنیم پس آخه از بس نی نی سایت همه ۱۸ سالگی بچه دار میشنو سن ما دوتا حداقل دارن آدم حس پیرزنی بهش دست میده وگرنه من تا پارسال اصلا فکر نمیکردم دیر شده اونروز دکتر روانپزشک رفته بودم آقائه گفتش منو خانومم ۳۴،۳۵ سالمونه و هنوز بچه نداریم برناممون واسه دو،سه سال آیندست شما چرا اینقد احساس میکنی دیگه تمومه و مادر نمیشی خواستم بگم از روزی که با نی نی سایت آشنا شدم 😀البته همه جا هم گفته که زیر ۳۵ سال بچه دارشین من تا امسال اصلا توجه نمیکردم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
خیلی قشنگ آدمو آروم میکنی و خیلی خوبه این روحیه که داری منم چندروزه سعی کردم گریه نکنم غصه نخورم و ب ...

سن فقط یک عدده عزیزم... انقدرا بودن خانمهایی که توی سن پایین متاسفانه بچه ناسالم دنیا آوردن و خانومهایی که توی سن بالاتر بچه های سالم و حتی باهوشتر .... هرچه خدا خواست همان میشود...

خدایا بی نهایت بار شکرت...

سلام مامانا. منم همدرد شمام. یه پسر سالم ۵ ساله دارم. ولی چند ماه پیش دخترمو از دست دادم. فقط بیست روزش بود. 

از بدو تولد عفونت ریه داشت و بستری شد ان ای سیو. بعد از ۱۶-۱۷ روز یهو قلبش بزرگ شد و تشنج کرد. و بعد از سه روز از دست دادمش. من اصلا از بیماری متابولیک هیچ دانشی نداشتم. دکتر نوزادان بخش احتمال متابولیک داد ولی هیچ ازمایشی از بچم نگرفتن. الان رفتم برای مشاوره ژنتیک میگن که باید هولگزام بدم که هم زمانبره هم گرون و هم ۱۰۰% نیست جوابش. بعد روی همسرم بعد روی جنین بعد از حاملگی. 

ولی من تو همین سایت خوندم که با وجود همین ازمایشا بازم بچشون مشکل داشته. من چیکار کنم؟ مسشه از تجربیاتتون بگید

سلام مامانا. منم همدرد شمام. یه پسر سالم ۵ ساله دارم. ولی چند ماه پیش دخترمو از دست دادم. فقط بیست ر ...

سارا جان خدابهت صبربده گلم انشالله بزودی جاش بایک بچه سالم برات سبزبشه من جواب سوالتو نمیدونم انشالله دیگه اصلاتکرار نمیشه یرات

خدایا بی نهایت بار شکرت...