💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم خوبی ممنوووون بله خداروشکر قسمت همه منتظرا ببخشید الان پیام رو دیدم
وای خدا رو صد هزار مرتبه شکر خیلی خوشحالم عزیزم خدا حفظش کنه.من تو رو یادمه تازه اومده بودم این تاپیک شما دوقلو هاتو از دست داده بودی ولی دو ماه بعد سزارین باردار شده بودی برای من هم امروز دقیقا ۶ ماه گذشت از زایمانم برامون دعا کن خانومی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی ممنوووون بله خداروشکر قسمت همه منتظرا ببخشید الان پیام رو دیدم
وااای سلام لیانا جاان من خاطرت هست shoor بهت درخواست دوستی داده بودم نگران بودم واسه اقدام.. خدا رو شکر که نی نی سالم و سلامت اومد بغلت.. الهی که نگاه و لبخند مهربون خدا همواره شامل حالتون باشه🤲 عزیزم التماس دعا داریم خیلی برامون دعا کن خیلی⚘⚘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیز دلم میدونم هر بار که امیدوار هستیم که باردار میشیم پری خانوم با اومدنش همه تصوراتمون بهم میزنه ...
قربونت برم مرسی از دعای قشنگو انرژی مثبتت من کلا زندگیم اینجوری شده پریود میشم گریه میکنم ناامید میشم روزای آخر پریودم یه نور امید تو دلم هست که اقدام کنم و براش برنامه ریزی میکنم روزای افدام یکم حالم بهتره از ۲۰ ام سیکل تا ۲۸ام هم در استرس و چک کردن با دستمال میگذرونم که با دیدن لکه اول باز دنیا رویرم خراب میشه و دوباره روز از نو روزی از نو واقعا از ته دل دعا میکنم که دل همتون و من هم در کنارتون زودتر شاد شه چون خیلی امید و ایمان داشتن این روزا سخته خدایا کمکمون کن که ایمانمون قوی شه نه اینکه از دستش بدیم
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
الان در روزای پریود به سر میبرم از مرز ناامیدی مطلق دارم فاصله میگیرمو امید به ماه بعد 😔من مشکلم یکی دوماه اینور اونور نیست مشکلم ترس از نشدنه مشکلم اینه که من احمق ۶ سال از ازدواجمو جلوگیری کردم و بچه نخواستم و وقتی خواستم ...اومد به راحتیو این عاقبتش شد الان ۳۳ سالمه بعد از ۷ سال ازدواج هنوز بچه ای ندارم حسرت روزای قبلیمو میخورم اگه میدونستم اینجوری میشه تا الان دو، سه تا میاوردم راحت باردار شدم الان که بچم پر کشید دیگه باردار نمیشم شاید قسمتم این بوده که هیچوقت مادر نباشم راضی ام به رضای خدا ولی واقعا تحمل این لحظه های پرحسرت زندگی نیست....
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️