2777
2789
ممنونم مهربان جان، ایشالا خدا هر وقت صلاح و مصلحت دونست دامن همه ی منتظرا رو سبز و دلشون رو شاد کنه ...

فدات گلم😍 انشاالله به زودی و امید به خدای مهربون همگی با هم🤲⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
و اینکه من امروز موندم بود و پری نشدم جلوگیری طبیعی هم دارم  علائم فقط اینه ک سمت چپم تیر می‌ک ...

سلام عزیزم متاسفم جانا الهی که به زودی دامنت سبز شه...گلم اگه مشکوکی ی تست بزن شاید همون معجزه‌ای که منتظرشی برات رخ داده باشه😍 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریود شدم😔

اشکال نداره مهتاب جان غصه نخور.. واسه تاخیرت هم پیگیر باش...شاید استرس داشتی یا اعصابت ناراحت شده؟؟ آخه این دو مورد خیلی رو هورمونا تاثیر داره.. عزیزم دارو چی مصرف کردی؟ 

سلام عزیزم متاسفم جانا الهی که به زودی دامنت سبز شه...گلم اگه مشکوکی ی تست بزن شاید همون معجزه‌ای که ...

سلام گلم 

انشاالله ممنونم 

ن پریود شدم امروز صبح خیلی سمت راست و چپم تیر می‌کشه اصن نمیتونم راه برم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
سلام عزیزم . من اعداد یادم نیست اما هنوزم ptt تو آزمایشاتم لب مرز و چند تا بالاست. ولی دیگه قرص نمی ...

خیلی ممنونم ازت انشالله پسرت عاقبت بخیربشه انشالله خداهرچی میخوای و بصلاحته بهت بده

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام عزیزم منم مثل شمام بااین تفاوت که تو هفته ۳۵ اینطوری شدم ۱۶روز پیش... دلیلش چی بود که جفتت کند ...

سلام عزیزم،متاسفم و امیدوارم به زودی خدا برات به بهترین شکل برات جبران کنه گلم.

عزیزم من چون تو بارداری هیچ مشکلی از نظر فشار و قند نداشتم و بچه هم وضعیت کاملا نرمالی داشت دکتر برام آزمایشات روماتوئیدی نوشت که ۳ ماه بعد از سقط انجام دادم و یکی از فاکتورها بالا بود و دکتر گفت باعث غلظت خون میشه و احتمالا این غلظت باعث شده فشار شریانی جفت بالا بره و کنده بشه. حالا باید برای بارداری بعدی آسپرین بخورم و به محض مثبت شدن تست بارداری تزریق هپارین رو شروع کنم.

اشکال نداره مهتاب جان غصه نخور.. واسه تاخیرت هم پیگیر باش...شاید استرس داشتی یا اعصابت ناراحت شده؟؟ ...

دارو هیچی سرخود متفورمین میخورم برا لاغری

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
خیلی ممنونم ازت انشالله پسرت عاقبت بخیربشه انشالله خداهرچی میخوای و بصلاحته بهت بده

قربونت برم عزیزم .

ممنون از دعای قشنگت ❤❤❤

انشالله بزودی زود کنجد کوچولو برگرده تو دلت . خبر بارداریتو بدی و خوشحالم کنی  🙏🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام بچه ها دعام کنید فردا میرم عکس‌رنگی استرس دارم کمی😜

سلام هستی جان. استرس چرا گلم؟؟!! انشاالله همه چی نرمال هست و زیاد درد هم نمیکشی⚘

دارو هیچی سرخود متفورمین میخورم برا لاغری

اگه چربی شکمی داری یا اضافه وزن مشکلی نداره خوردنش عزیزم . 

به منم داده بودن بعد زایمان حتی تو بارداری اما من نخوردم چون زیاد خوردنشم باعث افت قند میشه . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲