2777
2789
سلام هستی جان. استرس چرا گلم؟؟!! انشاالله همه چی نرمال هست و زیاد درد هم نمیکشی⚘

سلام مهربان جان رفتم عزیزم واقعا هم اونطور نبود که فکر میکردم خیلی راحت بود و دردش کم .جوابشم خوب بود هیچ مشکلی نداشتم لوله هامم باز بودن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام مهربان جان رفتم عزیزم واقعا هم اونطور نبود که فکر میکردم خیلی راحت بود و دردش کم .جوابشم خوب بو ...

انشالله همین ماه بعد عکس جواب بگیری و نی نیت برگرده منم پریود شدم و دومین اقدام بی نتیجه و گریه و حال بد نمیدونم منم برم عکس رنگی یا نه اینکه نمیدونی مشکل کجاست عذاب آوره و اینکه توقع داری مثل پارسال با یه اقدام باردار شی و الان نمیشه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همین ماه بعد عکس جواب بگیری و نی نیت برگرده منم پریود شدم و دومین اقدام بی نتیجه و گریه و حا ...

مرسی عزیزم انشاالله اگه خواستی بدی اصلا نترس چون واقعا ۵ دقیقه هم طول نمیکشه...همه چیمو خوب نوشته فقط تو عکسم معلومه که رحمم یکم به سمت چپ انحراف پیدا کرده ولی میگن مهم نیست امکان داره با بارداری قبلی اینطور شده

قربونت برم عزیزم . ممنون از دعای قشنگت ❤❤❤ انشالله بزودی زود کنجد کوچولو برگرده تو دلت . خبر باردا ...

ب نظرت لاغر میکنه متفورمین

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام مهربان جان رفتم عزیزم واقعا هم اونطور نبود که فکر میکردم خیلی راحت بود و دردش کم .جوابشم خوب بو ...

خدا رو شکر قشنگم.. انشاالله این ماه به امید خدا مامانی😍🤲 فقط و فقط به چیزای خوب فکر کن و به اعصابت مسلط باش... بهترینها نصیبت بشه دوستم 😘⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشالله همین ماه بعد عکس جواب بگیری و نی نیت برگرده منم پریود شدم و دومین اقدام بی نتیجه و گریه و حا ...

عزیز دلم میدونم هر بار که امیدوار هستیم که باردار میشیم پری خانوم با اومدنش همه تصوراتمون بهم میزنه چه قدر دل آمدم میگیره و ی آه عمیق از اون ته ته های وجود آدم فوران میکنه..ولی عسل بانو نباید نا امید شد و باید با قدرت بیشتری رفت به جنگ نشدن‌ها... حال الانت درک میکنم ولی صبور باش و دل به حکمت خدا ببند. 

صفا جان واسه باز بودن لوله ها و عدم چسبندگی میتونی ی سیر پوست بگیری و بدون اینکه زخمی شه داخل واژن قرار بدی اگه بعد از ی ربع.. بیست دقیقه بوی سیر از دهان و بینی حس کردی مشکلی نداری ولی اگر حس نشد لوله ها گرفتگی دارن.. من خودم این کار بارها انجام دادم علاوه بر رفع عفونت از باز بودن لوله ها هم مطلع شدم  

انشاالله تو هم این ماه ی عیدی توپول و سالم از خدای سبز و مهربون میگیری😍🤲

رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین ⚘⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ب نظرت لاغر میکنه متفورمین

مهتاب قشنگم اگه در کنارش ورزش و رژیم داشته باشی بله در غیر این صورت نه

خداروشکر که سالم بودی گلم انشالله بزودی کنجد میاد تودلت

عزیزم شما دارو استفاده نکردی این ماه؟ چند سیکلی؟ فک کنم با هم هستیم🙂

هستی جان از نیلو خبر داری؟ وضعیتش بهتر شد؟ 

فرزانه جون و نفس جان چطورن؟ 

عشقمشوهرم خوبی گلم؟ 

بچه‌ها لطفا هر چند وقت ی بار از خودتون خبر بدین🙂 انشاالله که همتون شاد و سلامت باشید 🤲⚘⚘

خدا رو شکر قشنگم.. انشاالله این ماه به امید خدا مامانی😍🤲 فقط و فقط به چیزای خوب فکر کن و به اعصابت ...

قربونت برم عزیزم میگم این ماه استراحت مغزی میدم به خودم اقدام خیلی فکر ادمو درگیر میکنه میخوام هروقت دوست داشتم رابطه داشته باشم البته بدون جلوگیری😀 از ماه بعد دوباره دقیق پیگیری میکنم😅

هستی جان از نیلو خبر داری؟ وضعیتش بهتر شد؟  فرزانه جون و نفس جان چطورن؟  عشقمشوهرم خو ...

سلام عزیزم از نیلو خبر دارم ولی فکر میکنم مجددا هنوز نرفته سونو ببینه چطوره داروهاشو‌باید مصرف کنه... فرزانه جون هم خوبن اون روز‌نفس خانم خواب بود بیدار نمیشد تکون بخوره مامانشو نگران کرده بود😀

سلام گلم خوبی عزیزم؟! هر وقت آنلاین شدی یه خبر از خودت بده!!! نی نیت سالم بغلت اومد الحمدالله؟!

سلام عزیزم خوبی 

ممنوووون بله خداروشکر 

قسمت همه منتظرا 

ببخشید الان پیام رو دیدم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷