2777
2789
نمیدونم چرا پریود نمیشم همیشه سر وقت بودع الان صبح گذاشتم منفی بود بی بی چک

عزیزم شاید لقاح دیر صورت گرفته... دو سه روز دیگه تکرار کن انشاالله که نتیجه دلخواهت بگیری🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام من هم یدونه سقط داشتم الان یه ماهه اقدامم؛ دعا کنین برام خدا زودتر بهم نی نی سالم و صالح بده

سلام گلم. متاسفم..انشاالله که زود زود دامنت با صلاح خدای مهربون سبز شه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون روزای اول این تاپیک رو پیدا کردم و شروع کردم خوندنش ، با خودم گفتم بعد از اینکه کامل خوندم م ...

سلام عزیزم. خیلی متاسفم. الهی که هر چه زودتر حکمت خدا با خواستت یکی باشه و دامنت سبز شه🤲

شبنم جان چه خبر؟ پری نشدی که قشنگم😍

نیلو جون وضعیتت بهتر شد؟

مامان پسری‌ها چند سیکلی؟ دارو چی مصرف کردی عزیزم؟

جنسیت گفت احتمالا دختره .دیشب اقام دیدم داره گریه میکنه میگه دلتنگ پسرم شدم

عزیزم نگران ان تی نباش اینا همش اعداد و ارقام هست فقط بسپار به خدای سبز و مهربون.. آرمیا جان به همسرت حق بده اونم دل داره و بی شک دلتنگ میشه انشاالله که نی نی سالم و سلامت میاد بغلت و اونقدر با هم خاطره های قشنگ قشنگ میسازید که حد نداره😍 بعدشم خدای بزرگ و مهربون ی کاکل پسر سالم و صالح بهتون میده و زندگیتون لحظه به لحظه قشنگتر و شیرینتر از قبل میشه🤲

شبنم جان چه خبر؟ پری نشدی که قشنگم😍 نیلو جون وضعیتت بهتر شد؟ مامان پسری‌ها چند سیکلی؟ دارو چی مصر ...

عزیزدلم فعلا نشدم پریود. اما هر شب خاب می بینم پریود شدم 😃. البته هنوز از موعدم نگذشته موعدم 17 م یا نهایت 18 هست. 

سلام گلم. متاسفم..انشاالله که زود زود دامنت با صلاح خدای مهربون سبز شه🤲

ممنونم مهربان جان، ایشالا خدا هر وقت صلاح و مصلحت دونست دامن همه ی منتظرا رو سبز و دلشون رو شاد کنه مخصوصا مخصوصا شما خانم مهربان⚘

ممنونم مهربان جان، ایشالا خدا هر وقت صلاح و مصلحت دونست دامن همه ی منتظرا رو سبز و دلشون رو شاد کنه ...

سلام عزیزم منم مثل شمام بااین تفاوت که تو هفته ۳۵ اینطوری شدم ۱۶روز پیش...

دلیلش چی بود که جفتت کنده شد؟

سلام

من دوبار سقط داشتم تو ۹,۶ هفته بخاطر بارداری مولار از سقط دومم تازه ۸ ماه میگذره فعلا هم اجازه اقدام ندارم فقط به ی معجزه نیاز دارم 🥺🥺

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

و اینکه من امروز موندم بود و پری نشدم جلوگیری طبیعی هم دارم 

علائم فقط اینه ک سمت چپم تیر می‌کشه و هر وقت کار کنم (کار زیاد البته) شکمم سمت چپ و راستم درد میگیره باید بشینم تا خوب شم یکمی هم حالت تهوع دارم نمیدونم باردارم یا نه 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اره آذر کورتاژ کردم الان دوماه میشه من گفتم خود به خود پریود نمیشم اونم قرص داد دعا کن برام 

سلام گلم منم ۱۸ آذر کورتاژ شدم  تا ۱۴ روز لکه بینی داشتم خیلی کم دکتر قرص دزوسپتیو داد خوردم تموم که شد پریود شدم مثل همیشه بود پریودم‌ . 

خدایا دامن‌همه منتظرا رو سبز کن
سلام عزیزم خوبی؟روزت مبارک باشه🌺🌺🌺 گلم من pttخونم روز زایمانم 26بوده ودوماه بعداززایمانم آزمایشا ...

سلام عزیزم .

من اعداد یادم نیست اما هنوزم ptt تو آزمایشاتم لب مرز و چند تا بالاست. ولی دیگه قرص نمی خورم.  

منم همه آزمایشاتم نرمال بود و فقط علت رو تونستن بگن ک غلظت خون بوده . من از بعد زایمانم هم مکمل ها و هم آسپرین رو شروع کردم . تا یک سال ک مجدد بارداری شدم . از ۱۳ هفته هم انوکسا هر شب زدم  همراه با آسپرین. 

هر دکتری ی نظری داره عزیزم .اگه تشخیصشون اینه  ک انجام بده گلم . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزدلم فعلا نشدم پریود. اما هر شب خاب می بینم پریود شدم 😃. البته هنوز از موعدم نگذشته موعدم 17 م ی ...

توکل به خدا 🤲 انشاالله که خیره 😍