2777
2789
سلام خوبین.من رفتم سنو ان تی عدد ان تی ۲.۲بود یه خانومی بودگفت سنوش مشکل داشته بعد انومالی رفته بود ...

این عدد ک تو رنج نرمال هست. من دیدم ان تی  سه و نیم هم سالم بوده کاملا 

عزیزم نگران نباش این اعداد و ارقام اینطوری در میاد اصلا فکرتو درگیر نکن اگه خیلی دلت شور میزنه سلفری ...

رفتی عکس؟

من روز سوم پریودم.

عزیزم این روزاتو چجوری سپری میکنی؟

من امروز خوب بودم.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز زن و روز مادر رو به همتون تبریک عرض میکنم.خیلی خوشحالم که دوستایی مثل شما دارم‌.حضور در کنار شما مایه افتخار منه.خدا توی قلبهای شکسته ما جا داره.درسته بعضیمون نی نی نداشتیم .ولی امروز هم روز ما بود.ما مادرهای اکنون و آینده هستیم.پارسال من روز زن میگفتم اوکی .من دیگه مادرشدم.نمیدونستم امسال باز دست خالی میشم.پارسال به همایش روز زن دعوت شدم و با تمام رغبت رفتم.امسال هم دعوت شدم ولی اعتماد بنفس نداشتم و نرفتم.و کادومو برام فرستادن.امسال نرفتم چون خاطره پارسال برام مرور میشد.

ولی حداقل خدارو شکر که سالمیم.انشالله دامنمون هم یه روز سبز میشه....الهی امین

انشالله هممون سال بعد روز زن نی نی به بغل باشیم...

الهی امین امین امین.

😉

عزیزم همیشه پریودات منظم بوده؟ بی بی چک بذار... انشالله شاید بارداری😍😍😍😍

زدم منفی 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
مهتاب جان انشاالله که بارداری😍 گلم اگه سابقه تاخیر نداری فردا بی بی بزن انشاالله که مامانی🤲 منتظر ...

نمیدونم چرا پریود نمیشم همیشه سر وقت بودع الان صبح گذاشتم منفی بود بی بی چک

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام خوبین.من رفتم سنو ان تی عدد ان تی ۲.۲بود یه خانومی بودگفت سنوش مشکل داشته بعد انومالی رفته بود ...

عزیزم تبریک میگم برای نی نی گلیت.ان شاءالله نصیب همه ی دوستان بشه.

برای من هم عدد۲/۱۴بود.وریسک متوسط زده بود .یکماه خون دل خوردم.چقدرشبهاازنگرانی بی خواب می شدم.اماغربالگری دوم که اومد خداروشکرهمه چیزمنفی بود.ازمسول آزمایشگاه دلیلشوپرسیدم گفت ۸۵درصدبرای همه خطا میزنه تاغربال دوم انجام بدن.

امروز هم مطب بودم یه خانمی به دکتر تعهددادواثرانگشت، که من غربالگری انجام نمیدم .(البته من کارشوتایید یا ردنمی کنم)

فقططططططط نگران نباش عزیزم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
الهی بمیرم😔😔اگه ناراحت نمیشی بگو چرا از دستشون دادی؟؟

تازه رفتم ۷ماه دو قلوهام زایمان زود رس کردم ۳۱خرداد . دیگه نموندن بعد چند روز . اولی ک نافش پیچید دور گردنش دومی هم ۴ روز تو دستگاه تمام همشم تقصیر دکترا بی وطیفه بود خیلی راحت ت حیاط خونه غسل  دادن خاک‌ اخی پسر کوچولوام چقد دلم‌تنگه☹☹😭

گاهی بر حسب عادت قبلی دستامو میزارم زیر شکمم ‌‌ که پاهاشون و لگدشون حس کنم

😥😥😥الهی بمیرم برا دلت انشاءالله خدا زودتر دامنت رو سبز کنه توکل کن به خدا؛ خودش همه چیو درست میک ...

خدا نکنه شما چند هفته بودی . من سزارین شدم