2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا دل شکسته و قوی مثل خودم 💪💪

برای تک تکتون دلم خونه 😔😔😔😔 درکتون میکنم  با تمام وجودم حالتونو میفهمم 

اما تقدیریست ک برامون رقم خورده بود هیچ کدوممون فکرشم نمیکردیم و نتونستیم مانعش بشیم . 

ب حق همین روز عزیز امیدوارم سال دیگه تو همچین روز عزیز و مبارکی نی نی هاتون تو دلتون باشه یا بغلتون 🙏🙏❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام مامانا دل شکسته و قوی مثل خودم 💪💪 برای تک تکتون دلم خونه 😔😔😔😔 درکتون میکنم  با تمام ...

سلام عزیزم خوبی؟روزت مبارک باشه🌺🌺🌺

گلم من pttخونم روز زایمانم 26بوده ودوماه بعداززایمانم آزمایشات ایمنی انعقادی رو دادم همه چیز خوب و نرمال گزارش شد خداروشکر... ولی pt t 31بود... لب مرز غلظت.... دکترم گفت مرگ داخل رحمیت بدون علت شناخته شده بوده... و بمحض باردارشدن باید آسپرین بخوری... واسه شمام اینطور بوده؟

خدایا بی نهایت بار شکرت...
رفتی عکس؟ من روز سوم پریودم. عزیزم این روزاتو چجوری سپری میکنی؟ من امروز خوب بودم.

سلام مریم جون نه شنبه میرم گلم من سال پیش بی بی چکم ۱۵ بهمن مثبت شد راستشو بخوای حال خوشی نداشتم بیزار بودم ولی شکر خدا بهترم دیگه امروز☺️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
جنسیت گفت احتمالا دختره .دیشب اقام دیدم داره گریه میکنه میگه دلتنگ پسرم شدم

عزیزم هدیه خدا دختر پسر نداره میفهمم ماهایی که از دست دادیم خیلی دوست داریم خدا همون رو بهمون دوباره برگردونه ولی گاها اونی نمیشه که میخوایم زندگی یعنی همین... انشاالله خواهرش به سلامتی میاد بغلت گلم و شک نکن خودشم بعدش میاد و تنهاتون نمیذاره❤️ هنوز سنی نداری عزیزم وقت زیاده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم     چرا زایمان زودرس کردی؟ واقعا متاسف شدم

۱۰ثانت دهانه رحمم باز شد

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
واااای یعنی با وجود باز شدنش سزارینت کردن؟؟!! واقعا آدم نمیدونه چی در انتظارشه... ان شاالله بزودی ...

اره عزیزم درد طبیعیم کشیدم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

چرا پریود نمیشم اعصابم خورد قرار بو د ۱۳پریود شم دیروز تست بی بی دادم منفی بود 

از همون روزای اول این تاپیک رو پیدا کردم و شروع کردم خوندنش ، با خودم گفتم بعد از اینکه کامل خوندم میام و پست میزارم ولی تا الآن دست و دلم به این کار نرفت. سرگذشت همتون رو خوندم و با تک تکتون گریه کردم. خانم های گل صبر کنید و هر روز و هر لحظه خدا رو به خاطر همه ی داده ها و نداده هاش شکر کنید، که داده هاش نعمت و نداده هاش حکمتن.