2777
2789
قطرات اشکم با  سرعت جاری میشه رو بالش.از دیروز حالم خرابه.قبلا خوب بودم

هستی اون شب اخر بچه خیلی لگد زد.بیش از حد.نگو داشت جون میداد.خفه میشد.من از حموم اومدم.خیلی لگد زد.در حد چند ثانیه.گفتم عه

چقد محکم میزنه.از خوشحالی.بعدا فهمیدم اون جون داد.

😉

صب که بیدار شدم کفشمو که پوشیدم گفتم آه.

احساس کردم بچه سر جاش نیس.رسیدم سرکار .حالم خراب شد.دسشویی داشتم ولی نمیتونسم دفع کنم.آژانس گرفتم رسیدم خونه.حالم خراب بود.تنها دوس داشتم مامانم الان پیشم باشه.آخ که چقد زنگ زدن بهش برا م سخت بود.به زور بهش زنگ زدم.بیچاره فک کرد زایمان زود راس دارم.بعد به شوهرم زنگ زدم.رنگم شده بود گچ.زرد.

رفتیم بیمارستان.که گفتن مرده .هنوز داغونم.😪😪😪

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب عزیزم به سلامتی بغلش بگیری❤️

ان شاءالله  به زودی برات پیش بیاد.ودلتون شادبشه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
هستی اون شب اخر بچه خیلی لگد زد.بیش از حد.نگو داشت جون میداد.خفه میشد.من از حموم اومدم.خیلی لگد زد.د ...

اره مریم جون برای منم دقیقا همینطور شد من الان روز دقیق حتی ساعت دقیق مرگ فرشتمو میدونم چون تکوناش خیلی شدید بود و مدلش فرق میکرد بعدش دیگه تکون نخورد که من بعدا فهمیدم اون لحظه داشت جون میداد منه احمقم فکر میکردم داره شیطونی میکنه ولش کن به اون روز دیگه فکر نکن من هر دفعه فکر میکنم از عذاب وجدان میخوام بمیرم میگم مادر خوبی نبودم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم من فعلا اقدام کردم موعدم 17م هست اگ پریود شدم دیگ 23م میرم عکس رنگی 😔 

خوبه عزیزم ناراحتی چرا گلم؟!؟! انشاالله هرچی که به صلاحته پیش بیاد روز بعد پاکی برو...البته انشاالله نیاز نشه...منم موعدم فرداست پری بشم منم وقت میگیرم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام بچه ها حالتون خوبه؟باورکنیدهرروز میام تاپیک وکلی براتون دعامیکنم کلیم گریه میکنم امروزدلم خیلی واسه آریام تنگ شده بود....خداروشکرجواب غربالگریای مرحله اولم خوب بود فشارمم همش چک میکنم کمتراز۱۲هستش نمیدونم چطور اونروزبالارفته بود.بچه هابرام دعاکنیدغربالگریای مرحله دومم خوب باشه نی نی م سالم بیادبغلم وجای خالی آریای روبرام سبزکنه.الهی بحق فاطمه زهراتا قبل ازعید دامن تک تکتون سبزشه ومام که بارداریم خدابچه هامونوسالم بزاره توبغلمون آمین.خدایاشکرت من اوج ناامیدی واون ماهی که اصلافکرشونمیکردم باردارشدم شمام امیدوارباشین قطعابعدازهرسختی آسانی است.این وعده ی خداس

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
@saiare   مهربان جونم کجایی عزیزم دلتنگت میشیم @dew   شبنم جون از تو چه خبر چه کارا ...

سلام عزیزم چطوری؟ گلم ی کوچولو بنایی داریم در گیر اونم وقت نمیکنم سر بزنم.. چه خبراا؟ چند سیکلی؟ منتظر خبرای خوب هستیماا😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام بچه ها حالتون خوبه؟باورکنیدهرروز میام تاپیک وکلی براتون دعامیکنم کلیم گریه میکنم امروزدلم خیلی ...

خدا سلامتت کنه.تو دلیت هم مبارکت باشه.فشارتو چک کن.چون مستعد فشار هستی.ما انقد بیکاریم همش میایم نی نی سایت.اصلا نمیتونیم فکرمون رو جایی پرت کنیم.از این مراجعات مکرر به نی نی سایت معلومه چقد فکرمون پیش هم و غصه های قبلیمون مونده.خدا فقط میتونه کمکمون کنه.اونم فقط کمک کنه تا باردار شیم.خدایا خودت مشگلمونو حل کن.خدایا خودت جواب دل شکستمونو بده.خودت گره گشایی کن.خدایا خودت دستمون رو بگیر.آغوش خالیمون رو پر کن.خدایا همه اعضای گروه؛چه اونایی که متن میزارن چه اونایی که فقط میخونن.اونایی که اینجان دلشون شکستس.خودت رحمتتو شامل حالمون کن.خدایا قدرتشو که داری.دلمونو با نی نی پر کن.بزار ماهم تجربه کنیم مادرشدنو.همونطور که دادی و گرفتی .بازم بده و تا ابد برامون نگه دار.خدایا این تنهایی پیرمون میکنه.این تنهایی دیگه جوری شده نمیتونیم زندگی کنیم.همش یه خلائی هست.هیچ چی ما رو ارضا نمیکنه.خدایا کمک کن نگاهمون به بچه های مردم نباشه.فقط بچه خودمونو ببینیم.

😉

منم میدونم ک پریود میشم ☹️ 😃

ناامید نباش شبنم جون.. انشاالله هر چه که مصلحت همون بشه عزیزم🤲 اگر هم به موقع پری بشی که خیلی خوبه خیالت راحت که ۵۰ درصد مشکل حله..

من تو این انتظار کشیدن هر ماه به خدا میگم خدایا اگر به صلاحم هست باردار بشم اگر هم نه لااقل پریدهام منظم و سر موعد بشه.. انشاالله که حکمت خدای مهربون بارخواستت یکی هست و باردار هستی🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خدا سلامتت کنه.تو دلیت هم مبارکت باشه.فشارتو چک کن.چون مستعد فشار هستی.ما انقد بیکاریم همش میایم نی ...

آمین آمین آمین🤲

مریم جون چه دعاهای قشنگی کردی 🥺 انشاالله که به حق همین ساعات دلت به زودی زود شاد شه و زندگیت غرق خوشی و سلامتی و آرامش بشه عزیزم 🤲⚘⚘