2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه غذای خوب درست میکردی.لباس خوب.رژ جیغ.خودش میومد سراغت

نه بابا ولش کن من که نمیخوام واقعا بیزارم از رابطه جنسی به خاطر اقدام های زیاد برای بارداری یکم ازاد میذارم خودمو

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی بمیرم برای دلت منم تازه از پیش مامان اینا برگشته بوذم شب رفتم بیمارستان گفتم تکون نمیخوره بذار ...

عزیزم من الان دارم اسپرین میخورم 

توروخدا اگه توصیه ای دارید بهم بگید 

تنها امیدم به خداست دعا کنید امیدمو ناامید نکنه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اولش ورم شديد بعد سردرد بعد فشار بالا دفع پروتيين دليلش معلوم نيست خيلى شانسى 

ببخشید دفع پروتیئن چیه؟نشنیدم تا حالا

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
نگران نباش نازنین. خدای ما هم سبز و مهربون فقط استرس و فکرهای بی مورد از خودت دور کن.. میدونم سخته و ...

وای سقط کزده بودم مادرشوهرم اینا انقدر بهم تیکه انداختن که

الان همش استرس اونارو دارم

خیلی حرفای بدی زدن جلو زایشگاه گریه میکردم 

هی میگفتن الان باید گل میاوردیم و نازا نازا میکردن

عزیزم من الان دارم اسپرین میخورم  توروخدا اگه توصیه ای دارید بهم بگید  تنها امیدم به خدا ...

توصیه من اینه که سونو داپلر هم حتما بده هر دفعه به دکترت بگو صلاح دونست برات بنویسه... خیلی خوبه تو سونو داپلر میتونن بفهمن که فشار شریان رحمی خوبه یا زیاده

عزیزم فقط ی سوال همسرم هم ناشتا بخوره؟

اره دیگه ناشتا باید باشه، همسرت اگه هر روز بخوره مشکلی نیست تازه عالی هم هست براش، 

اما چون انقدر قویه و‌ گرمه باعث سقط جنین میشه 

پس یادت باشه باید از روز اول بخوری تا ده روز مونده به موعد بعدی

یعنی تو همون دوران تخمک گذاری و پریودی. اینا استفاده بشه شانس بارداریو خیلی بالا میبره 

توصیه من اینه که سونو داپلر هم حتما بده هر دفعه به دکترت بگو صلاح دونست برات بنویسه... خیلی خوبه تو ...

هفته چند مینویسن ؟راستی کی خطر رفع میشه به بقیه بگم باردارم؟چون غریبم کسی منو نمیبینه، صبح نگن از پرورشگاه اورده

تو ازمایش ادرار معلوم میشه تو ادرارت نباید پروتئین باشه 

امروز بچه یکم خودشو سفت کرده بود و چند دقیقه بعد درست شد، طبیعیه یا برم دکتر

هفته چند مینویسن ؟راستی کی خطر رفع میشه به بقیه بگم باردارم؟چون غریبم کسی منو نمیبینه، صبح نگن از پر ...

فکر میکنم از هر وقت بخوان مینویسن نمیدونم دقیقا عزیزم به فکر خطر نباش گلم به این فکر کن که این نی نی اومده برات بمونه پس هر وقت دوست داشتی بگو

فکر میکنم از هر وقت بخوان مینویسن نمیدونم دقیقا عزیزم به فکر خطر نباش گلم به این فکر کن که این نی نی ...

یه مقدار اطرافیان بد تیکه هستن

من زیاد پا نمیدم.موقع تخمکگذاری فقط .

من که این ماه دو سه بار بود ولی ماه پیش که چهار تا فولی داشتم فکر میکنم تو اون بازه ۱۰ باری اقدام داشتم ولی خدا نخواست برای همین میگم زوری نیست بخواد با یک بارم میگیره