2777
2789
امروز بچه یکم خودشو سفت کرده بود و چند دقیقه بعد درست شد، طبیعیه یا برم دکتر

چند هفته ای عزیزم؟؟؟ فکر میکنم طبیعیه ولی هرچی فکرتو درگیر کرد و حس خوب نداشتی با دکترت در میون بذار

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
امروز بچه یکم خودشو سفت کرده بود و چند دقیقه بعد درست شد، طبیعیه یا برم دکتر

هر وقت ورم کردی به دکتر بگو.ورم دست و صورت خطرناکتره.بعد هفته ۲۰ هر هفته بهداشت برو فشارتو چک کنن.نمک و چربی و شیرینی نخور.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت آزمایش اسپرم داده؟

فکر نمیکنم مشکل داشته باشه مریم جون چون سر دخترم که با یه بار اقدام باردار شدم ولی ماه بعد هم خودم عکس رنگی میرم هم اونم مجبور میکنم بره ازمایش بده راضی نمیشه ولی به زورم شده میفرستم

۱۰ بار😐ماشالله به شوهرت😉

اونم دیگه از دستم خسته شده مریم جون همش میگه بدم میاد فقط به خاطر بچه میای سمتم همه زندگیم شده بچه بچه بچه خودمم خستم دیگه به خدا سپردم

چ اسم قشنگی برام ساختی....😍😍😍 کاش خدا ی دوقلو بده بهم اسمشونو پارسا ورها بذارم... اسم کاربریم ما ...

الهی... شرمنده عزیزم .. خدا پسر نازت برات حفظ کنه و زندگیش لبریز باشه از نگاه مهربون خدا... انشاالله  یه دوقلوی سالم و صالحم نصیبت کن گلم🤲 ببخش تو رو خدا هر چی سعی کردم بخونم فقط این به نظرم اومد😊💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم یه دکتر نزدیک خونمون میرفتم که رفت و امدم راحت باشه اول سیکلم کلومیفن خوردم وسط سیکلم میرفتم پ ...

انشاالله که مصلحت خدا با خواستت یکی نازنینم🤲

من سری قبل کلومیفن خوردم کیست شد شاید دو یا سه دوره خوردم ولی لتروزول خوب بود ولی آمپول نزدم 🤔 به دکتر بگم ببینم نظرش چیه.

تو هم ناامید نباش و از الان خدا رو شکر کن و بگو خدا یا شکرت که باردارم و نی نیم سالم و سلامت ⚘⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشاالله که مصلحت خدا با خواستت یکی نازنینم🤲 من سری قبل کلومیفن خوردم کیست شد شاید دو یا سه دوره خ ...

من تا حالا لتروزول نخوردم بدنم به کلومیفن خیلی خوب جواب میده کیست نمیشه... امپول ازادسازی خیلی خوبه حتما بگو به دکترت... قربونت برم امروز کلا سر نمازافتم خدایا ۵ ماهه بهت زور میکفتم از امروز همه چیو سپردم به خودت هر وقت خواستی بده اما با تن سالم و عمر طولانی

اره مریم جون انقدر این ۵ ماه به خاطر اقدام ریختم تو خودم جوابشو ندادم دیگه دیشب طاقتم تموم شد اصلا د ...

عزیزم اشکال نداره قشنگم باور کن منم ماه پیش وضعیت تو رو داشتم.. استرس داشتم وحشتناک ولی سر خودم که نمیتونم کلاه بزارم مقصر خودم بودم.. تو هم داروهات بخور با خودت قهر نکن عسل بانو...بدنت داره با داروها آماده تر میشه وقفه ننداز  گلم.. باور کن همسرتم حالش از تو بدتر نباشه بهتر هم نیست... 

و ی چیز دیگه... بچه‌ها سعی کنید از بچه و بارداری به همسراتون حرفی نزنید که آخر بگن خودت مقصر بودی و.... می دونم میدونم ما الان تو این شرایط بیشتر از همه به حمایتشون نیاز داریم ولی نباید ضعف خودمون نشون بدیم.. هر زمان خودشون سوال کردن صحبت کنید ولی نه ما آه و ناله بلکه محکم و قوی💪💪

والا من که هر وقت مینالیدم اولش همدردی بود و آخرش دعوا😒 حالا شاید واسه من اینجور بوده... بعدش دیگه به خودم قول دادم که در اون مورد حرفی نزنم تا خودش حرفش پیش بندازه🤐

اگه خودش اومد سمتم امشب من نه نمیگم🤣 ولی نیومد که دیگه هیچ... اما از وقت تخمک گذاریم گذشته دیگه مری ...

انشاالله 🤣🤣

انقدر نگو گذشته گذشته😒😠

فقط انرژی مثبت 🥰

یه غذای خوب درست میکردی.لباس خوب.رژ جیغ.خودش میومد سراغت

واردیاااا شیطون😂😂

عزیزم اشکال نداره قشنگم باور کن منم ماه پیش وضعیت تو رو داشتم.. استرس داشتم وحشتناک ولی سر خودم که ن ...

مهربان جان دکتر برام واسه ماه بعد عکس رنگی نوشته مثل اینکه اون ماه نباید دارو مصرف کنم و نباید اقدام کرد ماه بعدشم دیگه استفاده نمیکنم نمیدونم میگم با گیاهی تقویت کنم خودمو ولی دارو شیمیایی چون همش سر ساعت و حساب کتاب هست ادم رو استرسی میکنه نمیدونم تا ببینم خدا برام چی میخواد

عزیزم من الان دارم اسپرین میخورم  توروخدا اگه توصیه ای دارید بهم بگید  تنها امیدم به خدا ...

عزیزم آسپرین واسه رقیق کردن خونه اصلا نگران نباش فقط به دکترت بگو اگه لازم ی آز غلظت خون برات بنویسم که خونت بیش از حد رقیق نشه.

بعد از سقط دکتر به من آسپیرین داد منم استفاده کردم موقع پریود وحشتناک خونریزی داشتم خیلی وحشتناک وقتی به دکتر گفتم ی فرس نوشت که هر ۸ ساعت یکی بخورم و وقتی خونریزی متعادل شد دیگه نخورم بعدشم گفت دیگه آسپرین نخور تا وقتی که باردار شدی شروع کن به خوردن. 

تو هم نگران نباش گلم معمولا بعد از سقط اول و بارداری مجدد دکتر تجویز میکنه

ببخشید دفع پروتیئن چیه؟نشنیدم تا حالا

دکتر برات مینویسه بعد آزمایشگاه ی ظرف بهت میده که ادرار ۲۴ ساعتتُ توش جمع آوری کنی بعد میبری آزمایشگاه تا چک کنن پروتئینت رو