2777
2789
فشار بند ناف ..نمیدونم عزیزم ولی به مشکلات فشار ربط داره که مرحله های اخرش میزنه فشار مادر رو غیرطبی ...

یعنی نمیدونستی که فشار داری؟فشارت طبیعی بود تو دوران بارداری؟

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
یعنی نمیدونستی که فشار داری؟فشارت طبیعی بود تو دوران بارداری؟

اره عزیزم فشارم هر دفعه که میرفتم دکتر ۱۱، ۱۲ بود ولی فشار شریان رحمی رو باید سونو داپلر بدی... اما نمیدونم چی شد شب زایمان فشارم ۱۸ شد و تا یه ماهم بعدش درگیرش بودم قرص میخوردم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم.. قربونت بشم گلم که میفهممت.. الی که که به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم(ع) خدا دلت شاد ک ...

وای که تو چقدر مهربونی مهربان جان.... معلومه شیرپاک خورده ای چقد پاک و خوب و مهربونی انشالله هر چی ازخدا میخوای وبصلاحته خدا بهت بده گلم حتی بیشتر و بهترشو بده انشالله بزودی زود خدا چندین برابرشو بهت بده عزیزم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
عزیزم شما قبلش مشکل دیگه ای نداشتی؟ اضافه وزن فشار خون ...چه داروهای مکملی میخردی تو بارداری

نه عزیزم نه قند نه فشارخون نه چربی نه اضافه وزن... هیچی... فقط تیروئیدم کم کاره قرص میخورم همیشه.... توی همه سونوهاش عالی بود... حتی ازمایش سلفری هم داده بودم اونم خوب بود

هستی جان سونوی تایید که رفتی توقف رشد نداشت از هفته های قبلش؟

چرا عزیزم این اتفاق برام هفته ۳۰ افتاد رشدش تو ۲۸ هفته مونده بود... ای خدا هفته ۲۶ رفتم یه سونو کلی چقدر همه چیش خوب بود😭 حتی اکو قلبم رفتم...همه چی سالم بود. تو سونو ۲۶ هفته قربونش برم انگشتاشو میمکید تو فیلم سونو برام زد رو سی دی منم ریختم رو گوشیم هر روز نگاه میکردم😭😭😭 بعدش از رو گوشی پاک کردم الانم سی دی هاشو دارم اما جرات نکردم ببینمشون دوباره😭😭😭 خدایا حکمتتو شکر اگه منو دوست داشتی منو بنده خوبت دونستی خواستی امتحانم کنی خب چرا با این غم امتحانم کردی برام خوب میخواستی قسمتم میکردی که دختر گلمو بغل بگیرم هر روز به خاطر هدیه ای که بهم دادی شکرگزارت بودم ولی بازم چی دارم بگم جز اینکه فقط بگم حکمتتو شکر دوباره منو لایق بدون و مادرم کن

وای که تو چقدر مهربونی مهربان جان.... معلومه شیرپاک خورده ای چقد پاک و خوب و مهربونی انشالله هر چی ا ...

ممنون بابت دعای قشنگت گلم. بهترینها نصیبت بشه دوستم 💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم اره یکی از دوستان این مشکل براش پیش اومده که به خاطر مسمومیت بارداری مجبور شد ۲۶ هفت ...

عزيزم اگه مى شناسيدش ازش سوال كني دو باره باردار شد؟ دومين باردارى هم مسموميت گرفت يا نه؟

منم ٢٦ هفته زايمان كردم به خاطر مسموميت 

الان باردارى دومم هستش خيلى مى ترسم

چرا عزیزم این اتفاق برام هفته ۳۰ افتاد رشدش تو ۲۸ هفته مونده بود... ای خدا هفته ۲۶ رفتم یه سونو کلی ...

حتما حتما خدا میخواد بهترشو بهمون بده شک نکن گلم واسه منم دوهفته تاخیر رشد داشت 

عزيزم اگه مى شناسيدش ازش سوال كني دو باره باردار شد؟ دومين باردارى هم مسموميت گرفت يا نه؟ منم ...

نه عزیزم هنوز باردار نشده ولی باید تحت نظر دکتر پریناتال باشی حتما و اینکه به اونم گفتن امکان داره پیش بیاد بارداری بعدی امکان داره پیش نیاد ولی زیر نظر دکتر باشی نگران نباش عزیزم انشاالله که ایندفعه ختم به خیر میشه

حتما حتما خدا میخواد بهترشو بهمون بده شک نکن گلم واسه منم دوهفته تاخیر رشد داشت 

انشاالله عزیزم منم شک ندارم خدا رحیمه ولی بعضی موقع ها که دلتنگ فرشتم میشم خیلی بیقرار میشم 

عزيزم اگه مى شناسيدش ازش سوال كني دو باره باردار شد؟ دومين باردارى هم مسموميت گرفت يا نه؟ منم ...

عزیزم منم بخاطر مسمومیت کوفتی داغون شدم‌.توی سی هفته از دست دادم.

بچه شما زنده موند انشالله؟

😉

عزیزم.فک کنم شما الان بارداری؟بچه اولت زنده موند؟برای دومی هم معلومه مسمومیت داری.تحت نظر باشی مشگلی نیس

😉

عزیزم منم بخاطر مسمومیت کوفتی داغون شدم‌.توی سی هفته از دست دادم. بچه شما زنده موند انشالله؟

خداروشكر زنده موند معجزه شد 

من بعد از ٨ سال نازايى با اى وى اف باردار شده بودم

ولى پير شدم تا اين بچه بزرگ شد 

بچه نارس خيلى خيلى سخته