2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

50روز پیش 37هفته بودم بچم توشکمم ایست قلبی کردهنوز دکترنرفتم برای بررسی علت... دوماه دیگه انشالله اق ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم خیلی سخت و دردناک😔انشاالله که این بار خدا ی نی‌نی سالم و سلامت بزاره بغلت🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
50روز پیش 37هفته بودم بچم توشکمم ایست قلبی کردهنوز دکترنرفتم برای بررسی علت... دوماه دیگه انشالله اق ...

اخ عزیزم درکت میکنم منم تو هفته ۳۰ قلب کوچولوش ایستاد

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
شما چه مشکلی براتون پیش اومد عزیزم؟ اقدامی الان؟

هستی پری نشدی؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
چرا عزیزم امروز روز‌ اولم بود دیگه 🙁 تو کی موعدته؟

عه شدی... اشکال نداره گلم انشاالله این ماه به امید خدا نتیجه میگیری.

یک هفته مونده به موعدم عزیزم 

از فرزانه جون خبر داری؟ حال خودش و نی‌نیش خوبه که الحمدلله؟ 

عه شدی... اشکال نداره گلم انشاالله این ماه به امید خدا نتیجه میگیری. یک هفته مونده به موعدم عزیزم&n ...

عزیزم از امروز دوباره گلوکوفاژ شروع کردم از شب ۵ هم میخوام کلومیفن شروع کنم ۱۴ سیکل برم دکتر سونو و امپول ازادسازی بده بهم...ماه پیشم که سونو رفتم فولی خوب داشتم.شوهرم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه دفعه پیش که با اولین اقدام گرفت🙁 اره عزیزم فرزانه هم خوبه شکر خدا با نی نیش حالش خوبه خوبه خدا از این حالای خوب نصیب هممون بکنه🙏🏼 امیدوارم تو بیای هفته بعد خبر خوش بدی بهمون واقعا که همه مثل همیم بارداری هر کدوممون برا اونیکی‌ امیده

عزیزم از امروز دوباره گلوکوفاژ شروع کردم از شب ۵ هم میخوام کلومیفن شروع کنم ۱۴ سیکل برم دک ...

انشاالله که این ماه نتیجه بگیری گلم.

خدا رو شکر که فرزانه و نی‌نیش حالشون خوبه. انشاالله تا پایان بارداری خوب باشن و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلش🙏 توکل به خدا ..ولی اصلا هیچ علائمی ندارم که امیدوارم کنه😕نه کمردرد نه حالت تهوع نه ترشح..هیچی☹ این روزا اونقدر حالم بده که حد نداره سری قبل تو این ماه تستم مثبت شد😔همش اون روزا میاد به فکرم و بغض راه گلوم میبنده🥺تو رو خدا مامانا برای آرامشم دعا کنید لطفا😭🙏 

انشاالله که این ماه نتیجه بگیری گلم. خدا رو شکر که فرزانه و نی‌نیش حالشون خوبه. انشاالله تا پایان ب ...

عزیزم با علائما خودتو درگیر نکن والا من همه جور علائم داشتم و با ماه پیششم کاملا فرق میکرد یادمه سر دخترمم ماهی که باردار شدم هییییچ علائمی نداشتم.غمتو درک میکنم عزیزم خدا دلتو به زودی شاد کنه و ما رو هم امیدوار😘🙏🏼

عزیزم با علائما خودتو درگیر نکن والا من همه جور علائم داشتم و با ماه پیششم کاملا فرق میکرد یادمه سر ...

ممنون از دل گرمی و دعای قشنگت..نمیدونم والا اونقدر فکرم درگیر که نگو...این روزا تنها خواستم از خدا این که بهم آرامش بده.. 

توکل به خودش و بزرگیش انشاالله که هر چی پیش بیاد خیر و صلاح باشه..برای هممون انشاالله 🙏

سلام دوستان امیدوارم که به حق مادر امام زمان دامن همگی سبز بشه و لذت مادر شدن رو ببرین و مثل ما شب نخوابی و روز نخوابی داشته باشین 

الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین