2777
2789
سلام عزیزم نه پریود نشدم ولی فکر کنم فردا بشم دیگه چون ببخشید ترشحام به صورتی میخوره😅 تا حالا بی بی ...

عجیبه که هنوز پ نشدم.

فک کنم باهم پ بشیم.

دکتر بدون سونو بهم اچ ام جی نوشت.

😉

سلام عزیزم نه پریود نشدم ولی فکر کنم فردا بشم دیگه چون ببخشید ترشحام به صورتی میخوره😅 تا حالا بی بی ...

انشاالله هر چی خیر پیش بیاد🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش منم روحیه تو رو داشتم...اونقدر استرس دارم که حد نداره😓 حسم میگه این ماه هم نتیجه نمیگیرم😔😔 خواهرم و همسایمون باردارن حسادت نمیکنم ولی خیلی حس بدی دارم😔😔 مدام خودم مشغول میکنم ولی ی لحظه هم آروم و قرار ندارم..

نمیدونم خودم و دلم سپردم دست خدا...انشاالله که اون قدری بهم صبر و درک بده که بتونم طاقت بیارم و حال و روزم بدتر از این نشه..

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

ی کاربر بود نمیدونم کیان بود کیهان بود🤔خیلی وقت ازش خبری نیست..کسی ازش خبر داره تو چه مرحله‌ایِ؟

کاش منم روحیه تو رو داشتم...اونقدر استرس دارم که حد نداره😓 حسم میگه این ماه هم نتیجه نمیگیرم😔😔 خو ...

روحیه خیلی مهمه عزیزم مجبورم از فکرای منفی دوری میکنم میگم هرچه قدر روحیه خوب و بالا باشه زودتر به هدفم میرسم...حالتو میفهمم عزیزم دو تا از دوستای صمیمیم بعد من باردارشدن کم مونده به زایماناشون ولی اصلا دل اینو ندارم در مورد حاملگی و زایمانو بچه هاشون حرف بزنم باهاشون الان اگه بود من دخترمو میبردم واکسن دو ماهگیشو بزنم ☹️☹️☹️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ی کاربر بود نمیدونم کیان بود کیهان بود🤔خیلی وقت ازش خبری نیست..کسی ازش خبر داره تو چه مرحله‌ایِ؟

عزیزم خوبه اونم تو اقدامه باردار نشده هنوز

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
روحیه خیلی مهمه عزیزم مجبورم از فکرای منفی دوری میکنم میگم هرچه قدر روحیه خوب و بالا باشه زودتر به ه ...

آخ که اگه نی‌نی منم میموند الان ۴ ماهش بود😔😔

عزیزم خوبه اونم تو اقدامه باردار نشده هنوز

انشاالله که همیشه خوب باشه و با صلاح خدا زودتر نتیجه بگیره🤲

الهی شکر عزیزم برای ما ها که اول‌ این راه سختیم دعا کن نا امید نشیم😞 خدا پسرتو حفظ کنه سالم بذاره ب ...

مرسی فدات.چرا ناامیدی عزیزم. انشا ٕ الله خدا بحق چهارده معصوم بزودی دلتو شاد کنه سال بعد همین موقع نی نی تو بغلت باشه 💕

خدایا شکرت🖤
انشالله به سلامت بگذره و گل پسرت بباد بغلت عزیزم ..  خیلی خوشحال میشم میبینم دوباره مامان میشی ...

انشا ٕ الله.برام دعا کنین خیلی استرس دارم همش فکرم درگیر روزای بد گذشته هست.انشا ٕ الله خدا دلتو شاد کنه

خدایا شکرت🖤
انشا ٕ الله.برام دعا کنین خیلی استرس دارم همش فکرم درگیر روزای بد گذشته هست.انشا ٕ الله خدا دلت ...

عزیزم خیلی سخته که به گذشته فکر نکنی ولی سعی کن به روزای خوبی که قرار با گل نازت و خانوادت در کنار هم بسازید فک کن و هزار بار خدا رو شکر کن که لطفش دوباره شامل حالت شده. 😍انشاالله به حق بی‌بی دو عالم نی‌نیت سالم و سلامت بیاد بغلت و نگاه مهربون خدا سایه سار زندگیتون باشه.  آمین🤲