2777
2789
عزیزدلم سپردم به خدا نشدم ناراحت نمیشم میدونم تو این شرایط نی نی بیاد تو دلم خیلی خوشحال میشم حالم ک ...

آفرین به روحیه و درک بالات... انشاالله که روزای خوبمون با صلاح خدای مهربون زودتر برسه و دل هممون شاد شاد شاد شه😘🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من ۴ تا امپول پروژسترون زدم .۴۸ ساعتی میشه.هنوز از پ خبری نیس. ای بابا ۱۰ روز از موعدم میگذره.

عزیزم بعد از تزریق تا دو هفته زمان هست نگران نباش.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین به روحیه و درک بالات... انشاالله که روزای خوبمون با صلاح خدای مهربون زودتر برسه و دل هممون شاد ...

فدات شم عزیز دلم روحیه خیلی مهمه نباید خودمونو ببازیم که زود به هدفمون برسیم 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم سزارین شدم.بعد یکسال اقدام کردم با اولین اقدام هم باردار شدم شکر خدا

الهی شکر عزیزم برای ما ها که اول‌ این راه سختیم دعا کن نا امید نشیم😞 خدا پسرتو حفظ کنه سالم بذاره بغلت عزیزم

عزیزم سزارین شدم.بعد یکسال اقدام کردم با اولین اقدام هم باردار شدم شکر خدا

انشالله به سلامت بگذره و گل پسرت بباد بغلت عزیزم .. 

خیلی خوشحال میشم میبینم دوباره مامان میشین خوشگلا  ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم میشه بگی سزارین شدی یا طبیعی؟؟؟ بعد چند ماه اقدام کردی و باردار شدی؟

هستی جون پری نشدی که؟ باور کن از دیروز همش به فکرتم. انشاالله که بارداری و مصلحت خدا هم همین باشه🤲 ما هم خوشحال بشیم و امیدوارتر😘

فک کنم مدیکورها تقلبی شدن☹

عزیزم چی الان تقلبی نیست..ولی من واسه بارداری قبلی سه روز بعد موعد استفاده کردم بلافاصله دو تا خط پر رنگ افتاد. 

هستی جون پری نشدی که؟ باور کن از دیروز همش به فکرتم. انشاالله که بارداری و مصلحت خدا هم همین باشه🤲 ...

سلام عزیزم نه پریود نشدم ولی فکر کنم فردا بشم دیگه چون ببخشید ترشحام به صورتی میخوره😅 تا حالا بی بی مثبت کاذب ندیده بودم با احساساتم بازی شد دیروز خخخخ

عزیزم چی الان تقلبی نیست..ولی من واسه بارداری قبلی سه روز بعد موعد استفاده کردم بلافاصله دو تا خط پر ...

اصلا باورت نمیشه برا من زیر ده ثانیه دو خط افتاد نمیدونم دلیل چی بود که کاذب نشون داد امروز یکی دیگه زدم منفی بود