2777
2789
انشاالله که خیر 🤲 منتظریم😍😘

عزیزم طاقت نیوردم رفتم آزمایش بتا دادم جوابش منفی اومد😞😞😞 دیگه نمیدونم جواب بتا قبل موعد چقدر درسته....هرچی خدا بخواد راضیم من

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام خواهرای.گلم منم یه روزی مثل شما بیقرار بودم.درسته بچه ای که از دست دادیم هیچوقت از یادمون نمیره اما انشا ٕ الله همتون بزودی دوباره مامان بشین تا شاید نبود نی نی تون کمرنگ تر بشه.راستی از دوستای قدیمی چه خبر .هدانا جون میان تاپیک؟ مهرا خانوم الان دیگه فکر کنم دخملشون بزرگ شده .کسی خبر داره

خدایا شکرت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طاقت نیوردم رفتم آزمایش بتا دادم جوابش منفی اومد😞😞😞 دیگه نمیدونم جواب بتا قبل موعد چقدر درس ...

گلم مگه بیبی هاله ننداخته بود؟ علائمی چیزی نداری؟ حالت تهوع..درد زیر شکم و ...

هستی جونم نگران نباش و استرس نگیر انشاالله که با صلاح خدا بارداری نازنین.. بزار دو سه روز بعد موعدت بعد بیبی بزار انشاالله که خیره🤲

باورت نمیشه اونقدر خوشحال شدم که حد نداشت😔

انگار ی روزنه امید تو دلم روشن شد که نگووو😔

بازم توکل به خدا انشاالله که هرچی خیر و صلاح پیش بیاد.🤲🤲 بی خبرمون نزار❤

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام خواهرای.گلم منم یه روزی مثل شما بیقرار بودم.درسته بچه ای که از دست دادیم هیچوقت از یادمون نمیره ...

سلام خانومی.. عزیزم خوشحالم و خدا رو شکر میکنم که روزای سخت برات کمرنگ شدن و خدا هدیه شو بهت داد. واسه ما هم دعا کن 😔 انشاالله ما هم روزای تلخ و سختی ها مون کمرنگ بشن و خدا با صلاح خودش نی‌نی‌های ناز و سالم و صالح بهموم 

بده🙏😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
گلم مگه بیبی هاله ننداخته بود؟ علائمی چیزی نداری؟ حالت تهوع..درد زیر شکم و ... هستی جونم نگران نباش ...

اره عزیزم هاله داشت چی بگم هر چی خدا بخواد صبر میکنم ببینم اگه پریود نشم چند روز دیگه دوباره تکرار میکنم فردا موعدمه...هرچی شد خوب یا بد خبرت میکنم عزیزم

گلم مگه بیبی هاله ننداخته بود؟ علائمی چیزی نداری؟ حالت تهوع..درد زیر شکم و ... هستی جونم نگران نباش ...

علائمم دارم ولی نمیدونم چی بشه کمر درد و یکم حالت تهوع و ...

سلام خانومی.. عزیزم خوشحالم و خدا رو شکر میکنم که روزای سخت برات کمرنگ شدن و خدا هدیه شو بهت داد. وا ...

ممنون عزیزم 😘 انشا ٕ الله خدا همه اونایی که بچشونو از دست دادن بزودی جاشو براشون سبز کنه.شما هم بزودی مامان یه دخمل یا پسمل ناز بکنه بحق چهارده معصوم.الهی امین

خدایا شکرت🖤

مارک چک بیبی چی بود؟هستی نمیدونم چرا چک بیبی اینجوری شده

برای منم هاله انداخت.توی نور یا زاویه کج دیده میشد.ولی منفی  شد.

نمیدونم.همون ادم بعد موعد امتحان کنه.وقتی دوروز گذشت 

😉

اره عزیزم هاله داشت چی بگم هر چی خدا بخواد صبر میکنم ببینم اگه پریود نشم چند روز دیگه دوباره تکرار م ...

انشاالله که بارداری و مصلحت خدا هم همین باشه. تو کلت به خدا باشه. برات دعا میکنم که هر چی به صلاحت هست برات رقم بخوره انشاالله 🤲😘

انشاالله که خیر و خبرای خوب تو راهن😍 مثبت فک کن و تو کلت به خدا باشه منتظر خبرهای خوب هستیم هستی جانم😘😘😘😍

ممنون عزیزم 😘 انشا ٕ الله خدا همه اونایی که بچشونو از دست دادن بزودی جاشو براشون سبز کنه.شما ه ...

الهی آمین.. ممنون از دعای خوشگلت😍😘 خدا فندوقت سالم و سلامت بزار بغلت و سالیان سال با شادی و آرامش کنار هم زندگی رو سپری کنید. آمین🤲

مارک چک بیبی چی بود؟هستی نمیدونم چرا چک بیبی اینجوری شده برای منم هاله انداخت.توی نور یا زاویه کج د ...

مدیکور بود عزیزم خیلی جالبه که همون ثانیه هاله انداخت سابقه نداشت برام الکی هاله بندازه گول خوردم😅 اره عزیزم باید بعد موعد بزنیم دیگه همیشه

من ۴ تا امپول پروژسترون زدم .۴۸ ساعتی میشه.هنوز از پ خبری نیس. ای بابا ۱۰ روز از موعدم میگذره.

من روز بعد تزریق پری شدم ولی میگن تا ۱۴ روزم جا داره فکر کنم که بیاد پری عجله نکن گلم

انشاالله که خیر و خبرای خوب تو راهن😍 مثبت فک کن و تو کلت به خدا باشه منتظر خبرهای خوب هستیم هستی جا ...

عزیزدلم سپردم به خدا نشدم ناراحت نمیشم میدونم تو این شرایط نی نی بیاد تو دلم خیلی خوشحال میشم حالم کلا عوض‌میشه ولی میگم اشکال نداره یکم دیگه به بدنم استراحت بدم بد نیست من اقدامم رو میکنم دیگه هروقت خدا صلاح بدونه بده و برام بمونه بچم قربون دل مهربونت بشم.همه بچه های قدیمی‌تاپیک الان نی نی بغلن روزای خوب ما هم میاد باید صبرمونو زیاد کنیم گلم