2777
2789
ممکنه عزیزم که فولیت ازاد نشده باشه و به کیست تبدیل شه که اونم خودش یا جذب میشه یا با پری دفع میشه چ ...

دکتر بهم امپول پروژسترون داد.

برای پریود شدن.

۶ تا اچ ام جی.اسپیرین.ویتامین ای.لتروزول .گفت روز ۱۲ بیا سونو.این ماه میخوام برم ای یو ای.اگه خدا بخاد.سه تا پریودی ازش میگذره. هستی ؟

نگید که زوده

چون زایمانم طبیعی بود

😉

دکتر بهم امپول پروژسترون داد. برای پریود شدن. ۶ تا اچ ام جی.اسپیرین.ویتامین ای.لتروزول .گفت روز ۱۲ ...

عزیزم نظر دکترت چیه؟ 

به نظر من اگه از لحاظ جسمی آمادگی داری انجام بده. البته وضعیت روح و روان هم خیلی مهم. 

انشاالله که مصلحت خدا با خواستت یکی باشه🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخواد زودتر باردار شم میخوام ماه دیگه اقدام کنم ولی میترسم که نشه و امیدم نامید شه الان تنها دلخوشیم بعد مرگ پسرم دوباره برگشتنشه اگه باردار نشم چی همش فکر میکنم اقدام میکنم موعد پریودم میشه یه روز عقب میندازم بی بی میزنم منفیه و فرداشم پریود میشم اصن به نظرم دیگه بارداری و بچه دارشدن یه کار عجیب و غریبه میگم مگه میشه😔خیلی دلم میخواد قبل مرگم بغلش کنم بزرگش کنم دنیارو به پاش بریزم خدایا خودت کمک کن دارم جون میدم دعا کنید خدا من و امثال منو لایق مادرشدن بدونه یه بچه سالم بده بزاره ما هم لذت بچه شیر دادن لذت مادری کردنو بچشیم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
دکتر بهم امپول پروژسترون داد. برای پریود شدن. ۶ تا اچ ام جی.اسپیرین.ویتامین ای.لتروزول .گفت روز ۱۲ ...

مریم جان پیش برو هرچه زودتر انشالله مامان میشی من برات دعا میکنم هرروز 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

منم امپول پروژسترون زدم یه بار روز بعدش پری شدم عزیزم اگه امادگیشو داری زود نیس گلم همین ماه برو تو دل ای یو ای😍😍😍 موفق باشی مریم جون

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خیلی دلم میخواد زودتر باردار شم میخوام ماه دیگه اقدام کنم ولی میترسم که نشه و امیدم نامید شه الان تن ...

گلم با تمام وجود درکت میکنم و حس و حالت میفهمم..ولی چه میشه کرد جز توکل.. عزیزم اصلا فکرای بد و منفی نکن خدا خیلی مهربون و بدون که اومدن و رفتن فرشته هامون بی حکمت نبوده و نیست. امیدت به خدا باش. انشاالله که با دستای آقام ابوالفضل و صلاح خدا به زودی زود ی فندق سالم و صالح و خوشگل و توپل خدا تو دلت میزاره و سالیان سال با شادی و آرامش روزگارُ سپری میکنید.

نازنینم این بدون که خدای ما هم خدای حضرت مریم..خدای ابراهیم..خدای یوسف و یونس...و ....

پس نا امید نباش و خودت و دلت و روح و روان بسپار به حکمت و مصلحت خودش.. انشاالله حال دلت آروم باشه و بهترین ها برات رقم بخوره.😘

آمین🤲⚘⚘⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
گلم با تمام وجود درکت میکنم و حس و حالت میفهمم..ولی چه میشه کرد جز توکل.. عزیزم اصلا فکرای بد و منفی ...

مرسی از دعای قشنگ آمین❤️❤️❤️❤️

سلام به همگی. چطورین؟ در چه حالین دوستان؟ هستی جون کی موعدت هست؟ علائم نداری؟ فرزانه جون تو چه طوری؟ نی‌نی خوبه؟ ویار داری یا نه؟

شروین عزیز پریود شدی گلم؟ صفا جان تو در چه حالی؟ روحیت بهتر شد؟ رفتی اقدام؟

سلام به همگی. چطورین؟ در چه حالین دوستان؟ هستی جون کی موعدت هست؟ علائم نداری؟ فرزانه جون تو چه طوری؟ ...

سلم مهربونم خوبی گلم؟؟؟ والا من فردا موعدمه ولی بی بی گذاشتم مشکوک بود امروز یه هاله انداخ‌ت دیگه نمیدونم چی بشه دعا کن برام🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 فردا موعدمه میخوام برم بتا بدم 

سلم مهربونم خوبی گلم؟؟؟ والا من فردا موعدمه ولی بی بی گذاشتم مشکوک بود امروز یه هاله انداخ‌ت دی ...

خدا رو شکر عزیزم😍😍به خدا دارم با اشک تایپ میکنم.. انشاالله که مثبت😍 برات به نیت پنج تن و برآورده شدن حاجت قلبیت آیت الکرسی میخونم..بی خبرمون نذار.. منتظر خبرهای خوش هستیم انشاالله که دلت شاد میشه دوستم😘😘😘😘⚘⚘⚘

خدا رو شکر عزیزم😍😍به خدا دارم با اشک تایپ میکنم.. انشاالله که مثبت😍 برات به نیت پنج تن و برآورده ...

قربونت برم دعام کن😭 حتما حتما خبرتون میکنم فردا

قربونت برم دعام کن😭 حتما حتما خبرتون میکنم فردا

انشاالله که خیر 🤲 منتظریم😍😘

ای جووونم عزیزم ایشالله ک صب خط پررنگ بشه

انشاالله گلم...دعا کنید منم این ماه نتیجه بگیرم🙏🙏