2777
2789
سلام دوستای خوبم. .فردا ان تی دارم تورو بخدا با دلای شکستتون برام دعا کنید. .شما الان با همه وجودتون ...

سلام عزیزم. به حق دل شکسته زینب و شش ماهه کربلا انشاالله هیچ مشکلی نیست و همه چی فوق‌العاده ست. اصلا استرس نداشته باش و به خدا اعتماد کن. انشاالله فندوقتُ سالم و سلامت بغل میگیری و قلب و روحت مالامال از شادی و آرامش میشه.

الهی آمین⚘⚘⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم. .فردا ان تی دارم تورو بخدا با دلای شکستتون برام دعا کنید. .شما الان با همه وجودتون ...

سلام عزیزم ان شاء الله که به حق مادر سادات و ائمه هیچ مشکلی نیست و از خدا میخوام دلت شاد شه منتظر خبرای خوبت هستیم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

سلام مامانایی ک فرشته هاتون آسمونی شدن 

منم روزای خیلی سختی رو گذراندم .. خدا ب دل هممون صبر و آرامش بده

و الان خدا دوباره پسرمو بهم بخشید.خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏

این روزایی ک کنار پسرم میگذرونم ولی وقتی هر دفعه ک اسمشو صدا میکنم نشده یادش نیوفتم.

۵ آذر ۹۷ 🖤🖤🖤ساعت ۳:۱۵ .آسمونی شدن پسرم دوسال شد😭😭😭😭

امشب دلم بیشتر از همیشه براش تنگ شده 💔💔💔 حال عجیبی دارم .

میدونم دلش برام تنگ شده گله میکنه اخه خوابشو دیدم .. یکساله نرفتم پیشش و فقط دورا دور باهاش حرف زدم😔 

فردا میرم پیشش 

هنوز غمش برام سنگینه و ب فکر اینکه چطور ب پسرم بگم اسمت چرا رو سنگه و داداش داشتی 😭😭😭😭😭

.................

برای آرامش دل همدیگه سوره حمد بخونیم🙏🙏🙏🙏

انشاله خدا دل تک تک تون رو شاد کنه . این روزا بگذره و بزودی زود جای فرشته هاتون پر بشه .. 

من همیشه یادتون میکنم و دعاگوتونم چون میدونم چ روزایی رو میگذرونین . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام عزیزم . 

اول از همه بهت تبریک میگم بخاطر کنجد کوچولو توی دلت 😍😍😍😍😍

تیکرتم فعال کن تا حس خوبی داشته باشی و انرژی بگیری  ❤❤❤

انشالله سلامته و با خبرهای خوب میای .

من مامان دل شکسته ای هستم ک دقیقا بعد یک سال خدا تو روزی ک پسرمو از دست دادم دوباره بهم بخشید و صدای قلبشو شنیدم 😍😍🥰🥰🥰 اینا ی نشونه و امید ب زندگی هستش پس توکلت ب خدا باشه 🙏🙏🙏 

استرس و فکر و از خودت دور کن و مراقب خودت و تو دلیت باش  مامان خوشگل🥰🥰🥰

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام مامانایی ک فرشته هاتون آسمونی شدن  منم روزای خیلی سختی رو گذراندم .. خدا ب دل هممون صبر و ...

سلام نازنین. دلت آروم گلم. خدا رو شکر که خدا هدیش بهت داد انشاالله نگاه مهربون خدا سایه سار زندگیتون باشه و سالیان سال در آرامش و سلامت کنار هم باشید🙏🙏🙏🙏برای آرامش قلبت آیت‌الکرسی میخونم.

تو هم برای من و مامانای دلشکسته دعا کن دوستم😔😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مامانایی ک فرشته هاتون آسمونی شدن  منم روزای خیلی سختی رو گذراندم .. خدا ب دل هممون صبر و ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که خدا دلتو شاد کرد برا ما که اقدامی هستیم هم دعا کن گلم من تک تک صفحات این تاپیک رو خوندم داستان تو رو هم کم و بیش میدونم منم دخترم رو تو ۳۰ هفتگی از دست دادم جاش مدت ها تو شکمم خالی بود اکه بود الان نزدیک دو ماهش بود و جاش تو آغوشمم خالیه من کلا نرفتم ببینمش دلشو نداشتم تو اون حالت ببینمش میدونم جاش تو اعماق قلبمه تو بهترین جای ذهن و قلبم❤️ نزدیک چهار ماه داره میشه رفت و تنهام گذاشت خدا گل پسرت رو برگردوند شکرش🙏🏼 دومین ماهه اقداممه برام دعا کن گلم خیلی دلتنگشم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
دکترت چرا بهت تجویز کرد؟ از کجا فهمید تجویز کرد؟ دکتر منم اگه تجویز میکرد منم بچم زنده میموند.

عزیزم من پارسال تو ۳۷ هفته بچمو بخاطر بند ناف از دست دادم ا زمایشات غربالگریو هم ک نشون دادم گف یکی از ریسکات خیلی پایینه باید اسپرین بخوری دومتر با دکتر فاصله داشتم نمیتونستم دقیق بپرسم 

عزیزم من پارسال تو ۳۷ هفته بچمو بخاطر بند ناف از دست دادم ا زمایشات غربالگریو هم ک نشون دادم گف یکی ...

عزیزم الان بارداری؟؟؟ بعد چند ماه اقدام کردی و باردار شدی؟؟؟

عزیزم من پارسال تو ۳۷ هفته بچمو بخاطر بند ناف از دست دادم ا زمایشات غربالگریو هم ک نشون دادم گف یکی ...

عزیزم

پس تو هم تاوان دادی تا متوجه بشن اسپیرین باید مصرف کنی.

چرا اخه دکترا سر بچه اول اینو متوجه نمیشن.

😉

سلام گلم  یعنی ضرری برا بچه نداره؟

نه عزیزم ضرری نداره خدا روصد هزارمرتبه شکر پسر من صحیح و سالمه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خانما سلام من ۶ماه پیش پسر کوچولوم ۲۳هفته زودرس به دنیا اومد از دستش دادم الان ۲ماهه اقدامم باردار ن ...

متاسفم برات عزیزم میشی گلم نگران نباش