2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم ..ممنونم از پیامای آرامش دهنده همتون 

خوب میدونم که فقط شماها با همه وجودتون منو درک میکنید 

امروز خداروشکر سونو ان تی خوب بود .انشالله جواب ازمایش امم خوب بیاد 

برا همتون آرزوی بهترین ها رو دارم 

خدا خودش کمکمون کن 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
شما شدین بعد چند ماه تروخدا جواب بدین

منم مرداد ماه دخترمو از دست دادم عزیزم منم ماه دوم اقدامم من که نه ولی خیلی از دوستامون تو این تاپیک باردار شدن و سالم به دنیا اومده بچه هاشون گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام بچه ها من هفتم موعد پریودمه دوتا بی بی چک دادم سریع دوتاخط انداختن.امروزکلی بانفت سروکارداشتم سردردگرفتم بخاطربوی نفت الان خیلی میترسم خدایی نکرده مشکل پیش نیاد بنظرتون نفت خطرناک نیس؟

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
خانما سلام من ۶ماه پیش پسر کوچولوم ۲۳هفته زودرس به دنیا اومد از دستش دادم الان ۲ماهه اقدامم باردار ن ...

سلام نازنینم. نگران نباش. انشاالله این ماه با صلاح خدا باردار میشی.

بارداری قبلی طبیعی باردار شدی؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستای خوبم ..ممنونم از پیامای آرامش دهنده همتون  خوب میدونم که فقط شماها با همه وجودتون ...

خدا رو هزار مرتبه شکر 🙏عزیزم اصلا استرس نداشته باش. تو کلت به خدا باشه انشاالله آزمایشت هم نرمال هست و تا پایان بارداری هیچ مشکلی پیش نمیاد و نی‌نی سالم و سلامت میاد بغلت و شاهد بزرگ شدنش میشی😘

واسه ما هم دعا کن عزیزم 🙏⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

وای بچها خیلی این روزا دلم نی نی  میخواد هر دف میام میبینم چند نفر جمعمون اضافه شدن ای خدا چ حکمتی جرا انقد زیاد شدن دلم گرفته 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چند ماهه اقدامین من سه ماها

چرا باردار نمیشی چند سالت ؟ بارداری اولت طبیعی بود ؟ منم ۶ماه پسرام از دست دادم تو ۲۸هفته

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

خیلی عصبی سدم پدرم دراومده رژیم ورزش تا لاغرسم اقدام کنم کلافم دیگ اه 

سلام بچه ها من هفتم موعد پریودمه دوتا بی بی چک دادم سریع دوتاخط انداختن.امروزکلی بانفت سروکارداشتم س ...

سلام عزیزم. خیلی برات خوشحالم. خدا روشکر😍

گلم بوی رنگ و مواد شیمیایی کلا تو بارداری مضر هست. باید خیلی مراقب باشی. سردردت هم مربوط به همون بوی نفت هست. نگران نباش و مِن بعد بیشتر مراقب باش و در معرض بوهای شیمیایی قرار نگیر و از مواد شوینده شیمیایی هم استفاده نکن.

انشاالله نی‌نیتُ سالم و سلامت بغل بگیری.آمین🙏⚘⚘ برای ما هم خیلی دعا کن😘

خیلی عصبی سدم پدرم دراومده رژیم ورزش تا لاغرسم اقدام کنم کلافم دیگ اه  

سلام. گلم عزمتُ جذب کن و تو کلت به خدا باشه. انشاالله زودتر به نتیجه برسی و بری اقدام. منم هر بار که پریود میشم دلم میگیره و کلی گریه میکنم😔😔 ولی چه میشه کرد جز صبر و توکل. شاید حکمتی هست که ما ازش بی‌خبریم. انشاالله هر چه زودتر و با صلاح خدا هممون نتیجه بگیریم...آمین🙏🙏