2777
2789

سلام دوستای خوبم...فرزانه اسمم

خداروشکر بد نیستم ..سردرد دارم که اگر استامینوفن نخورم شدید میشه و حتی چشمامم باز نمیشه

حالت تهوع ام کم شده خیلی

زیر دلمم درد دارم بعضی روزا

ان شاالله بحق پنج تن هممون دلامون شاد بشه. خدا کنه شما ها همـباردار بشین. یه بارداری عالی و عاقبت بخیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اسلااااام چخبر عزیزم منتظرم بیایی جواب بدی اذیت میشی؟ اسلاااام  من دوتا پریود رد کردم.تا ...

شروین جان. ..عزیزم صبر کن خودتو شوهرت تقویت کنید حسابی. .ناامید نباش

گاهی یک شبه قرعه به نام تو میشود

خداروچه دیدی یهو میگیره و باردار میشی 

مریم جون پریود شدی؟

هستی جان

پریود نشدم

ولی صب چی بی بی منفی بود

عجیبه 

همیشه سر موعد پریود میشدم

فک کنم متفورمین و اینفولیک باعث شده عقب بیفته.

تصمیم گرفتم دی برم ای یو ای.آذر محدودیت تردد گذاشتن.

😉

هستی جان پریود نشدم ولی صب چی بی بی منفی بود عجیبه  همیشه سر موعد پریود میشدم فک کنم متفور ...

تو اقدام کلا پری قاطی میکنه انقدر که بهش فکر میکنیم ببین باید خودت آماده باشی از هر لحاظ اگه آماده ای از لحاظ روحی و جسمی و دکترتم صلاح دونست برو گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
تو اقدام کلا پری قاطی میکنه انقدر که بهش فکر میکنیم ببین باید خودت آماده باشی از هر لحاظ اگه آماده ا ...

دکتر گفت اذر

ولی محدودیت تردد گذاشتن.یک ماه هم قرصهامو دقیق مصرف کنم و دی برم.

😉

دکتر گفت اذر ولی محدودیت تردد گذاشتن.یک ماه هم قرصهامو دقیق مصرف کنم و دی برم.

خب دکترت اوکی داده خیلی خوبه😍 اره یکم دیگه هم تقویت کن خودتو اسید فولیک یادت نره 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عشقم خوبی؟؟نه ننه هنوز ننه نشدم😂😂😂ولی ی قدم برداشتم رفتم دکتر سونو واژینال واسه ذخیره تخمدان ...

آدینه جونم چقد خوشحال شدم عزیز دلم، انشالله موفق باشی و خیلی زود مامان جونی بشی عزیزم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد