2777
2789
اسلام جان خیلی خوشحالم که بارداری نازنین. انشاالله بارداری راحت و سلامتی رو بگذرونی و نی نی سالم و س ...

سیاره جان منم دوتا پریود رد کردم.سه ماهی هست فرشتم اسمونی شده.ولی اقدامم.سیاره جان

شما چرا بچتو از دست دادی؟

😉

سیاره جان منم دوتا پریود رد کردم.سه ماهی هست فرشتم اسمونی شده.ولی اقدامم.سیاره جان شما چرا بچتو از ...

دقیقا یادم نمیاد ولی این یادمه که مشکلش مثل ما بود نی نی تو شکمش فوت کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو و آزمایش چی دادی؟؟؟ ماه پیش فولی چند داشتی؟؟؟

فدات مهربون. انشاالله این ماه نتیجه میگیری. سونو رحم تخمدان و آزمایش هم همانهایی که تو بارداری داده بودم. قند و چربی و تیروئید و....

واسه فولیکول سنو ندادم. ولی همسرم ی مقدار ضعیف. این ماه خیلی امیدوار بودم ولی همش دود شد رفت هوا😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فدات مهربون. انشاالله این ماه نتیجه میگیری. سونو رحم تخمدان و آزمایش هم همانهایی که تو بارداری داده ...

عزیزم نگران نباش چیز مهم و جدی نیس حتما دفعه پیش چطور باردار شدی پس...چیزای گرم و مقوی بده به همسرت اصلا فکرت درگیرش نشه چون تو یه بار باردار شدی پس مشکلی ندارین

سیاره جان منم دوتا پریود رد کردم.سه ماهی هست فرشتم اسمونی شده.ولی اقدامم.سیاره جان شما چرا بچتو از ...

عزیزم متاسفم. انشاالله به زودی دامنت با صلاح و مصلحت خدا سبز بشه. گلم تو ۳۶ هفته و ۴ روز حرکات نی نی کم شد رفتم بیمارستان قلبش میزد😔 برام سونو نوشتن رفتم دکتر نبود و پذیرش گفت برو دو ساعت دیگه بیا که رفتم و دیگه نی نی ضربان نداشت😭😭یعنی در عرض دو ساعت پر کشید و رفت😭😭😭

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم متاسفم. انشاالله به زودی دامنت با صلاح و مصلحت خدا سبز بشه. گلم تو ۳۶ هفته و ۴ روز حرکات نی نی ...

علتش همون مسمومیت بود؟ورم هم داشتی؟

منم سی هفته بودم.عزیزم

شوهر منم کم تحرکی داره

دکتر دارو داده

خودمم فولیکولهام به زور دارو رشد کرده بود سری پیش.

😉

عزیزم نگران نباش چیز مهم و جدی نیس حتما دفعه پیش چطور باردار شدی پس...چیزای گرم و مقوی بده به همسرت ...

عزیزم بعد ۸ سال باردار شدم. همسرم از اول ضعیف بود و دارو مصرف میکرد.نمیدونم 😔توکلم به خداست انشاالله که هر چه زودتر جواب سختی هامون بگیریم.🙏

عزیزم متاسفم. انشاالله به زودی دامنت با صلاح و مصلحت خدا سبز بشه. گلم تو ۳۶ هفته و ۴ روز حرکات نی نی ...

من نمیدونم چرا ادمو توی بیمارستان سونو نمیکنن و میفرستن بیرون.

بیرون هم باید وقت قبلی بگیری و اذیت میکنن.

😉

عزیزم بعد ۸ سال باردار شدم. همسرم از اول ضعیف بود و دارو مصرف میکرد.نمیدونم 😔توکلم به خداست انشاالل ...

خب این دفعه مسیر هارو بلد شدیم و سریع جواب میگیریم.مثلا من ای یو ای بودم.شاید ایندفعه هم همون اول برم ای یو ای

😉

عزیزم بعد ۸ سال باردار شدم. همسرم از اول ضعیف بود و دارو مصرف میکرد.نمیدونم 😔توکلم به خداست انشاالل ...

داروهای شوهرت چیه؟

برای شوهرمن

سلنیوم.زینک.کیو۱۰.الکارنتین.البته اینارو مرتب مصرف نمیکنه.اذیت میکنه.برای من متفورمین.زینک.اینفولیک .اسیدفولیک

😉

علتش همون مسمومیت بود؟ورم هم داشتی؟ منم سی هفته بودم.عزیزم شوهر منم کم تحرکی داره دکتر دارو داده ...

نه عزیزم. وقتی سوال کردم دکتر به بالا اشاره کرده و گفت هیچ مشکلی نداشت. همه چیز نرمال بود نمیدونم حکمت این اومدن و رفتن چی بود. خیلی داغونم خیلی😭😭

همسر منم کم تحرکی داشت که اواخر نرمال شده بود و باردار شدم. درست زمانی که داشتیم واسه اومدنش آماده میشدیم دنیا رو سرمون خراب شد..😔😔

نه عزیزم. وقتی سوال کردم دکتر به بالا اشاره کرده و گفت هیچ مشکلی نداشت. همه چیز نرمال بود نمیدونم حک ...

عجیبه که علتش مشخص نمیشه.

انشالله خدا جاشو برات پر میکنه.اره دنیا روسرم خراب شده.هیچی دیگه برامون مهم نیس.دلخوشیمون فقط بچه بود.این روزا خیلی سخت میگذره

😉

داروهای شوهرت چیه؟ برای شوهرمن سلنیوم.زینک.کیو۱۰.الکارنتین.البته اینارو مرتب مصرف نمیکنه.اذیت میکن ...

داروهای همسر منم همینجا بود فقط کیو ۱۰ نداشت. خودم فقط فولیک اسید و ویتامین Eمیخوردم. الانم هموناست با دوفاستون که از روز ۱۵ تا ۲۵ پری مصرف کردم.

عجیبه که علتش مشخص نمیشه. انشالله خدا جاشو برات پر میکنه.اره دنیا روسرم خراب شده.هیچی دیگه برامون م ...

فدات نازنین. انشاالله برای هممون🙏