2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ساعت ۱۰همین مارکی ک میگی گذاشتم بازم منفی شد حالا ک باردار نیستم کاش زود پریود میشدم ک بتونم ا ...

میشی عزیزم منم میخوام این ماه روز ۱۴ سیکلم برم یه سونو بدم اندازه فولیمو بدونم ببینم اصلا تو چه وضعیم

من توی سی هفته که دکولمان شدم ؛همش از خودم میپرسم یعنی اگه توی سی هفته به دنیا میومد ممکن بود بمونه؟

من هم خيلى فكر و خيال مى كنم و خيلى اگرها مياد تو ذهنم... ميگم كاش دو سه چهار هفته استراحت مطلق مى كردم لااقل تو ٣٤-٣٥ به دنيا ميومد، شايد زنده مى موند

چون بچه كاملاً سالم بود (به گفته پزشك نوزادانش) اما ريه نداشت 😔😭😭

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
خانما من میخوام با اولین پریود اقدام کنم همش ۲۵ روزه سزارین شدم بنظرتون کار درستی میکنم ؟اخه اولین ب ...

نه عزيزم

لااقل سه تا پريود صبر كن

الان هم بدنتون ضعيفه و هم بقيه ها هنوز ترميم نشده

سنتون چقدره؟

سلام.من دیشب کیتم دوخط همسان شد.میخام بدونم عایا اندازه تخمک هم زیر ۲۰ ازاد شه کیت دوخط میشه؟من یه و ...

فشار ١٢ زياد نيست، عزيزم

من هم خيلى تپش قلب و استرس دارم از بعد از زايمانم... اينقدر بدجور تپش مى گيرم كه همه ش فكر مى كنم الانه ست كه سكته كنم

وای بچه ها چقد کارا برعکسه من ۶ماه بود پریودم منظم دقیق سر تاریخ پریود میشدم از ماه گذشته ک قرار بود ...

٣٢ روز از پريود قبلى يا تاريخ پريود ايندفعه؟

وقتى آدم رو پريودها حساس ميشه اينجورى ميشه 🙂

حالا ايشالا اين ماه اگه نه، ماه بعد باردار باشى و خبر باردارى بهمون بدى 🙏

من هم خيلى فكر و خيال مى كنم و خيلى اگرها مياد تو ذهنم... ميگم كاش دو سه چهار هفته استراحت مطلق مى ك ...

منم همش ای کاش میگم.همش میگم کاش اینکارو کرده بودم.کاش سرکار نمی رفتم.کاش ....

همش میگم از ماسک زدن بود.از الکل بود.از چی بود که من مسمومیت گرفتم.

😉

سلام دوستای خوبم. .هممون میگیم ای کاش

ولی دیگه فایده ای نداره. .نمیدونم شاید اشتباهاتی داشتیم

اما عمدی که نبودی از بی تجربگیمون بوده هممون بچه اول مون بود.

چقدر دردناک وقتی میرم بهداشت پرونده تشکیل بدم همش میدیم میومدن واکسن بچه هاشون بزنن. چقدر دردناک ان این لحظه ها. گفتم چرا همه تونستن من نه

گفتم چقدر شماها خوشبختین.حسرت همه آدمای اونجا رو خوردم. .خداروشکر میکنم روزایی که دارم میگذرونم باردارم

آرزو میکنم شماها هم زودتر باردار بشید

خدایا بحق عزیزانت کمکمون کن رو سفیدمون کن

خدایا خیلی روزای دردناکی ان

سلام دوستان، shor هستم. گوشیم ویروسی شد و من تاپیک گم کردم. الان ۴ ماه از آسمونی شدن نوزادم میگذره و من دومین اقدامم هست که بی نتیجه بود. همسرم آزمایش داد که مشخص شد یه کم ضعیف. سونو و آزمایشات خودم همه نرمال بودن. الان سومین پریدم هست و ماه قبل از ۱۵ پریود تا ۲۵ دوفاستون مصرف کردم که نتیجه حاصل نشد. خیلی استرس دارم و غمگینم..اصلا این داغ کمرنگ نشده که هیچ..بدتر هم شده.. 

مامانایی که باردار هستن یا نی نیشون به دنیا اومده لطفا لطفا برای من و مامانای دیگه خیلی دعا کنین 🙏🙏😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستای خوبم. .هممون میگیم ای کاش ولی دیگه فایده ای نداره. .نمیدونم شاید اشتباهاتی داشتیم اما ...

اسلام جان خیلی خوشحالم که بارداری نازنین. انشاالله بارداری راحت و سلامتی رو بگذرونی و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت و دلت شاد شاد شاد بشه🙏 لطفا برای منم دعا کن خیلی داغونم😔 هر ماه با امید اقدام میکنم و بعدش هیچی😔😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستان، shor هستم. گوشیم ویروسی شد و من تاپیک گم کردم. الان ۴ ماه از آسمونی شدن نوزادم میگذره و ...

سلام عزیزم نبودی نگران بودیم خوش‌ اومدی😘 منم اقدامم رو شروع کردم ماه پیش که بی نتیجه بود ببینم این ماه چی میشه

سلام دوستای خوبم. .هممون میگیم ای کاش ولی دیگه فایده ای نداره. .نمیدونم شاید اشتباهاتی داشتیم اما ...

عزیزم 

من هم به تومیگم چقد خوشبختی

مگه میشه ادم بعد یه پریود باردار بشه

برات خوشحالم.با دیدن تایپیکهای شما خوشحال میشم.چون میفهمم که خدا هنوزم بهمون توجه داره.

خدا جاشو برات سبز کرده و عوضشو بهت داده.خدارو شکر کن که طبیعی باردار شدی .از حال خودت برامون بگو.اینکه ویارات مثل دفعه قبل هست؟؟بدنت ضعیف نشده که؟دوبارداری پشت سرهم شوخی نیستا.هر چند بارداری هرچقددددر هم سخت باشه ؛از غصه خوردنهای بیخودی و بی جهت ما سختتر نیس.خدایا حکمتتو شکر.چقد سر این قضیه من به زمین خوردم.چقد خورد و داغون شدم.به تمام معنا خودمو باختم.

خدایا به من و همه مادرای داغدار نظری کن و تنهامون نزار.خدایا ما طاقت اینهمه مشقت رو نداریم.

😉