2777
2789
من حتی مادرم هم درکم نمیکرد میگفت چته انگار دخترت ۲۰ سالش بود تا دو سه هفته بعد زایمان خونم بود از ت ...

به خدا عین من. همه بهم میگفتن بچه ای که حتا ندیدیش براش خودت رو اینجور داغون کردی. هی مثال می اوردن میگفتن فلانی هم سقط کرده مگه مهمه. حتا مادرم خواهرم هیچ کدوم منو درک نکردن. فقط کسایی که بچشون رو از دست داده بودن می فهمن که من چی میگم واقعا درد سختیه. تا کسی تجربه نکرده نمیتونه مرهم دل ادم باشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
به خدا عین من. همه بهم میگفتن بچه ای که حتا ندیدیش براش خودت رو اینجور داغون کردی. هی مثال می اوردن ...

اره عزیزم دقیقا همینطوره انقدر برا من مثال زدن که نگو خیلی ها هم بعد من اعتراف کردن که براشون پیش اومده خخخخ انشاالله که خدا برامون جبران کنه روزای خوب ما هم بیان هرچند دردیه که برا مادر فراموش نشدنیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا عین من. همه بهم میگفتن بچه ای که حتا ندیدیش براش خودت رو اینجور داغون کردی. هی مثال می اوردن ...

سلام عزیزم خوبی 

چه خبر اقدام شروع کردی 

ان شاءالله به زودی خبر بارداری تو و بقیه دوستان رو بشنوم و به سلامتی زایمان کنید

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
 هفته چنده؟ و اگه خودمون بخوایم میتونیم انجام بدیم؟

من هفته 15 انجام دادم با دکترت مشورت کن البته هزینه ش یه کم زیاده نزدیک 3میلیون شد برای من

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
پسر منم چهار روز تو دستگاه موند قربون نگاه ش برم. 26هفته دنیا اومد. و آسمونی شد. 5ماه پیش سز شدم

خدا بهتون صبر و آرامش بده به حق ائمه جاش برات هرچه زودتر سبز شه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
من هفته 15 انجام دادم با دکترت مشورت کن البته هزینه ش یه کم زیاده نزدیک 3میلیون شد برای من

اول باردار شم بعدش چشم😞

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

من میخوام اقدام کنم برا تخمک گذاریم کیت استفاده میکنم 15مهر پریود شدم امروز 14روز از پریودم میگذره کیت میزارم همش یه خط پررنگ یه خط خیلی کمرنگ نمیدونم چکار کنم میشه این کیتها جواباشون درست نیست من هیچ علائم تخمک گذاری ندارم یعنی کلا نداشتم

من میخوام اقدام کنم برا تخمک گذاریم کیت استفاده میکنم 15مهر پریود شدم امروز 14روز از پریودم میگذره ک ...

منم برا بارداری قبلیم دومین خط کم رنگ شد سه شب پشت هم اقدام کردم ک گرفت 

من میخوام اقدام کنم برا تخمک گذاریم کیت استفاده میکنم 15مهر پریود شدم امروز 14روز از پریودم میگذره ک ...

منم پریودم ۱۵ مهر بود دیروز خط دوم یکم پر رنگ بود امروز‌میذارم ببینم پر رنگ تر شده یا نه