2777
2789
سلام عزیزم خوبی  چه خبر اقدام شروع کردی  ان شاءالله به زودی خبر بارداری تو و بقیه دوستان ...

سلام ارزو جون مرسی عزیزم.‌ ماه قبل ماه اول اقدامم بود کلی دارو تقویت تخمک خوردم که فولیم شد کیست.‌ حالا ببینم خدا چی میخواد

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من اقدام میکنم قسمت باشه میگیره خدا کنه یه بچه سالم گیرم بیاد از تنهایی نشستن تو خونه خسته شدم

منم تو این اوضاع کرونا همش خونم اگه بچمون بود لااقل امیدی به زندگی داشتیم به عشق یکی داشتیم ادامه میدادیم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیزم پریودت چند روزه هروقت دوتا خطط پر رنگ شد ب منم بگو منم ببینم دو خط پر رنگ میشه یا ن

من قاطیم امروزم رنگش مثل دیروز بود ولی ترشح تخم مرغی داشتم امروز سه روز پشت سر هم اقدام میکنم

عزیزم چی مصرف کردی؟امپول ازداد سازی نزدی ؟

اوابوست و کیوتن. نه نزدم متاسفانه نمیدونستم باید برای این داروها هم باید امپول آزاد سازی بزنم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
دو روزه ترشح دارم یعنی بعد قطع ترشح تخمک گذاری شروع میشه یا در حین ترشح تخمک گذاری هم دارم؟؟؟؟   ...

من اون روز که ای یو ای کردم ساعت ۱۰ صب ترشح داشتم.همون ساعت ای یو ای که شد و گرفت.

😉

@ارمیاکوچلوم   عزیزم من امروز کیتم مثبت شد حتی خط دوم پر رنگتر از اولی شد تو چی گذاشتی ا ...

هستی جونم خیره انشالله

خوشحالم برات 

کیت دورنگ بشه امیدی هست 

منم ماه یعدی کیت میخرم ببینم چجوریه

فولیکول چه سایزی باشه کیت دو رنگ میشه؟قطعا فولیکول سایز خوبی داشته ؟

😉

هستی جونم خیره انشالله خوشحالم برات  کیت دورنگ بشه امیدی هست  منم ماه یعدی کیت میخرم بب ...

عزیزم مثبت شدن کیت خوبه یعنی داری به تخمکگذاری نزدیک میشی ولی فکر کنم باید رفته رفته کمرنگ بشه از این به بعد که نشاندهنده آزاد شدن تخمک باشه...مثبت شدن دلیل نمیشه که تخمکم حتما آزاد میشه...قربونت برم انشاالله که برا منم آزاد شه و همچنین برا تو ماه بعد🙏🏼🙏🏼🙏🏼