2777
2789

دوستان ختم قرآن فقط جز. ۱۳  ۱۵. ۱۶. ۱۸. ۱۹. ۲۳ مونده کسی میتونه بخونه. برای نی نی دلشکسته ۶۷. هرکس تونست بگه لطفا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
 هفته چنده؟ و اگه خودمون بخوایم میتونیم انجام بدیم؟

اره سلفری را میگی با ان تی هستش

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم چهار روز تو دستگاه موند قربون نگاه ش برم. 26هفته دنیا اومد. و آسمونی شد. 5ماه پیش سز شدم

آخی عزیزم خیلی متاسفم خدا بهت  صبر و آرامش بده

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

دوستان من واقعا حالم بده سه ماه گذشته ولی من یه روزایی از شدت ناراحتی بدنم بی حس میشه حس میکنم دارم میمیرم . خیلی ناامیدم خیلی 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
دوستان من واقعا حالم بده سه ماه گذشته ولی من یه روزایی از شدت ناراحتی بدنم بی حس میشه حس میکنم ...

عزیزم خدا بهت آرامش بده خیلی سخته همه همدردیم ولی خب چاره چیه هیچ کاری از دستت بر نمیاد خودت باید خودتو خوب کنی وگرنه کسی از حال دل ماهایی که طعم این غمو کشیدیم خبر نداره قابل درکم نیس برا هیچکس

دوستان من واقعا حالم بده سه ماه گذشته ولی من یه روزایی از شدت ناراحتی بدنم بی حس میشه حس میکنم ...

عزیزم خدا بهت صبر بده. سعی کن حواست رو روی چیای دیگه متمرکز کنی و سرگرم کنی. فیلم ببین پیاده روی کن آشپزی کن از روی نت و خیلی کارای دیگه. حتا میتونی بافتنی کنی من خودم توی اون ایام یه شال بزرگ بافتم که  توی ذهنم نیاد و افسرده نشم. منم همین روزا رو گذروندم خیلی سخته داغون بودم الان خدا رو شکر به زندگی برگشتم. چند ماه اول زندگی نداشتم دیوانه شده بودم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

دوستان من ادمی بودم که اصلا فرصت نمیکردم که گوشی دستم بگیرم و بیام اینجوری تایپ کنم و تند تند به این تایپیکها سر بزنم.ولی الان هیچی

من اصلا باید الان توی بیمارستان بچم بدنیا می اومد و مهمونی میگرفتیمو و ب.و و بخند

چقدر زندگیم عوض شد.چقدر تلخ شد.پایانشو اینجوری فکر نمیکردیم.

😉

عزیزم خدا بهت آرامش بده خیلی سخته همه همدردیم ولی خب چاره چیه هیچ کاری از دستت بر نمیاد خودت باید خو ...

هیچ کس درک نمیکنه همه انتظار دارن خوب باشم نمیتونم خب

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
هیچ کس درک نمیکنه همه انتظار دارن خوب باشم نمیتونم خب

من حتی مادرم هم درکم نمیکرد میگفت چته انگار دخترت ۲۰ سالش بود تا دو سه هفته بعد زایمان خونم بود از ترسش نمیتونستم از دردم بنالم همین که رفت تا تونستم گریه کردم سوگواری کردم برا دخترم بعدش خیلی بهتر شدم بچه ها ی این سایت خیلی کمکم کردن چون تنها کسی میتونه درکت کنه که براش اتفاق افتاده باشه امیدوارم ما هم از این به بعد دیگه روزای خوبی داشته باشیم خود خدا گفته بعد سختی آسونی میاد😊😊😊

من حتی مادرم هم درکم نمیکرد میگفت چته انگار دخترت ۲۰ سالش بود تا دو سه هفته بعد زایمان خونم بود از ت ...

هستی این ماه اقدام داری؟

کیت تخمکگذاری میخای بزنی؟

من با محاسبات خودم ۵ ابان پریود میشم.

😉

من حتی مادرم هم درکم نمیکرد میگفت چته انگار دخترت ۲۰ سالش بود تا دو سه هفته بعد زایمان خونم بود از ت ...

امیدوارم دلمون زود شاد شه