2777
2789
هر کی یه دلیلی داره. اینجا که هستیم فرق نداره.همه دردها مشترک گلم مارو توی غمت شریک بدون. انشالله ...

مرسی عزیزم.تکوناش از اولم کم بود.اکو قلب که فرستادن گفتن بطن راستش بزرگتر از چپه.و یه دکتر میگفت مشکلی نداره یه دکتر میگفت شاید مشکل باشه خلاصه صد در صد نظر نمیدادن.همیشه من اکو قلب میرفتم میگفتن برو چیز شیرین بخور این اصلا خوب نشون نمیده وضعیتت رو.من دیگه اخراش هر هفته سونو بودم داپلر.nst. .اکلامپسی .بعدش که به دنیا اومد و فوت کرد گفتن هیدرو بوده.حالا دیروز رفتم پیش سولماز پیری گفت معلوم نیست قلبش زده به مغزش یا مغزش به قلبش.ولی من میگم اول قلب تشکیل میشه دیگه پس همه چی از قلبش شروع شده.دو روز اخر که اصلا تکون نمیخورد رفتم اورژانسی سزارینم کردن و اخرشم که هیچی به هیچی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم ..برا منم دعا کنید ..فرزانه ام 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
عزیزم سلیمه جان حالش خوبه حال نی نی هم خوبه فعلا ان ای سیوعه قرار بود دکتر قلب معاینه کنه نکرده هنوز ...

مبارک باشه سلیمه جان.ان شاءالله عمر با عزت و طولانی خدا قسمت گل پسرت کنه زیر سایه پدر و مادر.ان شاءالله زود مرخص میشه پسرت و باهم میاین خونه.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

از اینکه کاربرای جدید اینجا دیدم متاسفم امیدوارم خدا آرامشو به دل همتون برگردونه و برسین به چیزی که آرزوشو دارین.من هر بار که به صورت بچم نگاه میکنم از خدا براتون همین حس خوبو آرزو میکنم امیدوارم تا سال بعد همه فرشته هاتون بغلتون باشه. روزایی که میگذرونید خیلی سخته خیلی همه تجربشو داریم متاسفانه ولی خدا خودش کمک میکنه که از این راه عبور کنید شک نکنید خدا اگه ما رو دوس نداشت لایق فرشته های آسمونیش نمیدونست

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
از اینکه کاربرای جدید اینجا دیدم متاسفم امیدوارم خدا آرامشو به دل همتون برگردونه و برسین به چیزی که ...

مرسی از پیامت واقعا حس خوبی بهم داد چون من میگم میشه یعنی سال دیگه بچم بغلم باشه🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
از اینکه کاربرای جدید اینجا دیدم متاسفم امیدوارم خدا آرامشو به دل همتون برگردونه و برسین به چیزی که ...

مرسی گلم بابت پست قشنگت و امیدواری که بهمون دادی .دعامون کن عزیزم که خدا دوباره ما رو لایق بدونه مامان شیم😕

دوستانی که سزارین شدن چندوقت بعد اقدام کردن اگه آزمایشاتو اوکی بوده ویتامینا و آهن و ... اوکی شده فقط مشکلشون بخیه های سزارین بوده من دکترم گفت ۴ ماه بعد ولی میترسم از بخیه ها البته گفت بخیه ها در قسمتیه که اون قسمت رحم رشد خاصی نمیکنه ولی باید آمپول پرولوتون و شیاف استفاده شه بعد با تجربه ای که ما داریم از غم بچه دیگه تحمل دوبارشو نداریم😣

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
دوستانی که سزارین شدن چندوقت بعد اقدام کردن اگه آزمایشاتو اوکی بوده ویتامینا و آهن و ... اوکی شده فق ...

عزیزم من فروردین ماه سز شدم ازمایش دادم دکترم ادرار ننوشته بود بقیه ازمایشام اوکی بودن گفت اگه عفونت نداشتی میتونی اقدام کنی

عزیزم من فروردین ماه سز شدم ازمایش دادم دکترم ادرار ننوشته بود بقیه ازمایشام اوکی بودن گفت اگه عفونت ...

پس ۶ ماه اوکیه

پروژسترون رو وقتی لک داشتی باید استفاده کنی؟

من هفته ۷ام داشتم دوروز دیگه شیاف استفاده میکردم تا چندماه 

پروژسترون رو وقتی لک داشتی باید استفاده کنی؟

البته کاش اگه قرار به این انتها بود همون موقع سقط میشد🥺