2777
2789
البته کاش اگه قرار به این انتها بود همون موقع سقط میشد🥺

ابجی منم تمام مدت استفاده کرد.امپولهاش خیلی دردناکتره

فکر کنم لک بینی به طول سرویکس بستگی داره.

سپیده جون انشالله این دفعه خدا عوض شو برامون جبران میکنه.هنوزم داغونم من.

هستی کجایی؟

😉

ابجی منم تمام مدت استفاده کرد.امپولهاش خیلی دردناکتره فکر کنم لک بینی به طول سرویکس بستگی داره. سپ ...

من طول سرویکسم خوب بود نمیدونم فقط دوروز داشتم ایشالا ایندفعه انتهاش خوشایند باشه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروژسترون رو وقتی لک داشتی باید استفاده کنی؟

سلام عزیزم من دکترم از وقتی بی بی چکم مثبت شد بهم داد تا هفته 13 استفاده کردم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خانوما ازمایش سل فری برا چیه کسی میدونه

عزیزم یه آزمایش خونه مادره که وضعیت ژنتیکی جنین رو بررسی میکنن که خدای نکرده مشکلی نباشه و جوابش 99 درصد درسته

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزم فقط برام دعا کنین محمدم سالم بیاد بغلم کاش خدا برام معجزه کنه یساله با دل شکسته دارم صداش میزن ...

سلام عزیزم انشالله ب حق همین شبا گل پسرت با حال خوب مرخص بشه.. ب حق امام حسن ک کریم اهل بیته کوچولوت حالش خوب بشع.

خدایا شکرت❤
مامانایی ک شیر میدین واسه منم دعا کنید.

سلام خوبی عزیزم انشالله بزودی زود به خواسته دلتدمیرسی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شلام ممنون عزیزم خدا گل پسراتو واست نگه داره.

فدات عزیز دلم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم یه آزمایش خونه مادره که وضعیت ژنتیکی جنین رو بررسی میکنن که خدای نکرده مشکلی نباشه و جوابش 99 ...

هفته چنده؟ و اگه خودمون بخوایم میتونیم انجام بدیم؟

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

https://www.ninisite.com/user/cae2bba7-e2ae-4864-87b5-66938ba04e1c/دلشکسته۶۷

ختم قرآن