2777
2789
سلام دوستای عزیزم خوبین  ببخشین از اینکه خیلی نمیتونم بیام سر بزنم اینجا ولی همیشه به یادتون ه ...

سلام اذر جون خداروشکر که دی ماه میری اقدام بالاخره اقای همسر کرد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام دوستای عزیزم خوبین  ببخشین از اینکه خیلی نمیتونم بیام سر بزنم اینجا ولی همیشه به یادتون ه ...

سلام ان شاء الله که حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشه و به زودی زود مامان شی اونم بدون هیچ مشکلی صحیح و سالم بیاد تو بغلت

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم 

نه والا هنوز شوهرم هیچی نگفته ولی من دیگه طاقت انتظار ندارم خسته شدم 

تو رو خدا با دل های پاکتون برام دعا کنین لطفا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام دوستای خوبم  نه والا هنوز شوهرم هیچی نگفته ولی من دیگه طاقت انتظار ندارم خسته شدم  ...

انشالله برات بهترینها اتفاق بیفته عزیزم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام دوستای خوبم  نه والا هنوز شوهرم هیچی نگفته ولی من دیگه طاقت انتظار ندارم خسته شدم  ...

ان شاء الله که به حق مادر سادات خدا بهت نظر کنه و یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت و به سلامتی بغلش کنی 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ایشالله خدا کمکت کنه یلدا جون و دامنت خیلی زود سبز بشه

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ باور میکنی‌هر لحظا به فکر تک تکتون هستم... امروز موعدت‌بود؟؟؟ امیدوارم که پری نشده باشی‌و علائمم نداشته باشی😍😍😍

[QUOTE=156995541]سلام عزیزم خوبی؟؟؟ باور میکنی‌هر لحظا به فکر تک تکتون هستم... امروز موعدت‌بود؟؟؟ امیدوارم که پری نشد ...[/QUOTEمرسی عزیزم همچنین برای تو اینبار یه نی نی ناز و سالم بیاد تو دلت. امروز موعدم بوده هنوز پری نشدم. چند روز باید بگذره که بی بی چک بزنم؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
[QUOTE=156995541]سلام عزیزم خوبی؟؟؟ باور میکنی‌هر لحظا به فکر تک تکتون هستم... امروز موعدت‌بود؟؟؟ ام ...

بزن خانمی بزارببینم مامان شدی یانه وای چقدذوق کردم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
[QUOTE=156995541]سلام عزیزم خوبی؟؟؟ باور میکنی‌هر لحظا به فکر تک تکتون هستم... امروز موعدت‌بود؟؟؟ ام ...

گلم همین امروزم میتونی بزنی به نظرم... من روز قبل موعدم بی بی مثبت شد ولی کمرنگ بود دیگه...در کل دو هفته از لقاح گذشته باشه نشون میده

امروز بزن یکم صبر کن انشاالله که هاله میندازه😍😍😍

شاید نشون نده امروز. برای قبلی دو روز بعد از موعدم نشون داد. حالا باشه غروب میزنم.

منم به جمع شما بپیوندم.😭😭😭 من هنوز حالم خوب نشده

سلام دوست عزیز. شما چه جوری بچه ات از دست دادی؟ ایشالله که خدا بهت صبر و آرامش بده و دامنت سبز بشه