2777
2789
انشاالله عزیزم بهترینا برات اتفاق بیفته  

سلام سلیمه جون. چقدر برات دعا میکنم این روزا به سلامتی تموم بشه و با نی نی نازت توی بغلت. چقدر خوبه بغلش میکنی به امید خدا صحیح و سالم. خدا جواب سختیات رو بالاخره داره میده.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
شاید نشون نده امروز. برای قبلی دو روز بعد از موعدم نشون داد. حالا باشه غروب میزنم.

خب پس غروب هم نزن فردا بزن چون ادرار اول صبح بهتر جواب میده...انشاالله که خیره عزیزم خبرمون کن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلیمه جون. چقدر برات دعا میکنم این روزا به سلامتی تموم بشه و با نی نی نازت توی بغلت. چقدر خوبه ...

سلام هستی جون من از دیروز منتظرم تست بزنی چرا نمیای تل🤔 انشاالله که مثبته😍

سلام عزیزم من 37هفته و یک روز زایمان کردم بند ناف دور گردن پسرم بود ضربان قلبش بالا و پایین میشد برا ...

چطور فهمیدی بند ناف ؟  بعد این چرا میپچه دور گردن بچه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چطور فهمیدی بند ناف ؟  بعد این چرا میپچه دور گردن بچه

سلام عزیزم تو سنو نشون داد مال حرکات خود جنین هستش

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
امروز زدم یه خطه.😔😔 هنوزم پری نشدم. احتمالا تا غروب پری بشم

عزیزمممم اشکال نداره زود ناامید نشو حالا کسی تو ماه اول اقدام باردار نمیشه که انشاالله ماه بعد گلم چیزی نشده

سلام سلیمه جون. چقدر برات دعا میکنم این روزا به سلامتی تموم بشه و با نی نی نازت توی بغلت. چقدر خوبه ...

ممنون عزیزم انشاالله که با دعای شما دوستان این دو سه هفته هم بگذره وخودت بزودی خبر خوش بهمون بدی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها من هرماه ۱۳پریود میشم تا ۴روز خوبه وتا۳روز بعد لکه بینی دارم .میخوام بدونم تخمک گذاریم چ روزی میشه .اخه اقام خیلی پسر دوست داره برا من فرقی نداره فقد سالم باشه ولی میگم تلاش کنم برا پسر شدن چون اقام دلش اروم میشه اون بچمم پسر بود ک متاسفانه از دست دادم

بچه ها من هرماه ۱۳پریود میشم تا ۴روز خوبه وتا۳روز بعد لکه بینی دارم .میخوام بدونم تخمک گذاریم چ روزی ...

کیت تخمکگزاری بخر از داروخونه از روز ۱۲ ۱۳ بزار 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..