💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته دوستمم رشد بچه ش کند بود. اونم انگار جفت اختلال داشت. برا شماهم اینطور شد یا دلیل دیگه ای داشت ...
دلیلش مشخص نشد عزیزم چند تا آزمایش دادم معلوم نشد مشکل من بودم یا جفت. ولی کوتاهی کردم بچم حرکتاش ضعیف شده بود دکتر نرفتم:( انشاالله که منو بخشیده دخترم
از بی کسی گفتم بچه بیارم بشن همدمم بشن کسم . اخه ن پدری دارم ن خواهری ن برادری . هیچکس . بخدا انقد دلم گرفته تو این شهر غریبم زندگی میکنم البنه وقتی کسی ندارم . غریبیش مهم نیست . شما دلتون شکسته اس شما دعا کنید زودتر از این دنیا برم
بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم