2777
2789
من فقط شنیدم که سیف نیست تو سه ماه اول اسپرین خورد یعنی شما ان شالله باردار بشی باید ادامه بدی؟

عزیزم خیلیا از قبل بارداری شروع ب خوردن کردن. بعدشم آسپیرین بچه خیلی ضعیفه و خطری نداره. اگرم بخاد مشکلی پیش بیاد میاد دیگ 😔یسری چیزا دست آدم نیس فقط باید توکل کرد 

مصی از کجا می فهمن تو بارداری باید اسپرین خورد؟ من از ازمایشاتم مشخص شد که یکی از رگهای جفت نارسایی ...

دقیقن جنین منم یکی از رگ های جفتش نارسایی داشت هر ماه 4روز رشدش عقب میوفتاد. شما از کجا متوجه شدین، این مشکلو؟ بعد آیا تو طول بارداری آمپول رشد و ضد لخته میزدین؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر به من قبل بارداری داده. الان دو ماهه که دارم میخورم. من این ماه اقدامم

هر دکتری یه چیزی میگه،یکی بهم گفت از قبل بارداری باید آسپیرین بخورم. انیکی گفت اگ لاغر کنی نیازی ب آمپول آسپیرین نیس. با اینک بارداری قبلیم یکی از شریان های جفت مشکل داشت. 

سعیده جون بهتری؟ نی نی خوبه. این روزای آخر مواظب خودت باش. ایشالله به سلامتی نی نیت رو تو بغل بگیری ...

فدات هستی جون خداروشکر میگدرونیم انشالله بخیر خوشی تموم شه این روزا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سعیده جونم حالت چطوره. خوبی عزیزم نی نی چطوره 😘😘

قربونت هدانا جونم خوبیم خداروشکر انشالله این چند هفتم بخیر خوشی سلامتی بگذره هم برای من هم بقیه باردارای عزیزمون

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
دقیقن جنین منم یکی از رگ های جفتش نارسایی داشت هر ماه 4روز رشدش عقب میوفتاد. شما از کجا متوجه شدین، ...

نه عزیزم من بعد زایمان که جفت ازمایش کردن متوجه شدم که دیگه دیر بود.

ینی رشدش عقب نمیزد، نسب به سن پریودی؟ 

اخه من ایران نیستم اینجا فقط من سه بار سونو شدم البته بچمم که بدنیا امد نسبت به وزن بارداریم انگار وزنش خوب بود نمیدونم 900 گرم بود و من تازه وارد ماه هفتم شده بودم اولین روز از ماه هفتمم بود.

توی شکمم فوت شده بود الهی قربونش برم.

الهی عزیزم😔بچه دوستمم تو شکمش فوت شد باهمین مشکل ما. بچه منم ضربان قلبش افت کرد مجبور شدن برش دارن. ک تو دستگاه نموند 

الهی عزیزم😔بچه دوستمم تو شکمش فوت شد باهمین مشکل ما. بچه منم ضربان قلبش افت کرد مجبور شدن برش دارن. ...

خیلی متاسفم عزیزم ان شالله بارداری بعدیت بسلامتی بگذره و نی نیت سلامت بیاد توی بقلت