2777
2789
تا الان با من چند تا از اشناهام وفامیل زایمان کردن بیش از ده نفر. .ولی همه راحت رفتن زایشگاه بچه شون ...

عزیزم روانشناس به من که همین سواو میپرسیدم گفت مشکل اینه که تو یک ایده الی واسه خودت درست کردی که حتما باید باردار بشم حتما سالم بچم به دنیا بیاد حتما همه چی مطابق میل من باشه در حالی که دنیا این جوری نیست. با واقعیت روبرو شو. دنیا این شکلیه. یکی بچه دار نمیشه. یکی بچش مریض به دنیا میاد. یکی تو جوونی سرطان میگیره. هر مشکلی ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد، همه مشکلات واسه یکنفر پیش نمیاد ولی زندگی کسی هم بی مشکل نیست

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار جون من کلا خوب بودم از این فکرا زیاد نمیکردم دو روزه از سردرد دارم میمیرم از بس گوشی تو دستم دا ...

من یه چیزو فهمیدم اونم اینکه هرچی تو اینترنت میچرخم و سرچ میکنم حالم بدتر میشه الان با خودم عهد کردم هیچی رو سرچ نکنم. هر سوالی داشتم از دکترم بپرسم اگر هم دستم به دکتر نرسه تو اپلیکیشن دکتر ساینا با یه متخصص مشاوره میگیرم. چون همه چیز تو اینترنت هزارتا پیچ و تاب و بزرگنمایی داره

این دو روز هم تنها بودم فکر و خیال کردم تنها نمونیم بهتره

نگار جان من متوجه نشدم شما چجوری نی نی ات از دست دادی 

من تو هفته ۲۹ تصادفی تو سونوگرافی فهمیدم پسرم مشکل قلبی داره که تو اکو ۱۸ هفته نفهمیده بودن... با کلی بیچارگی زایمان کردم و پسرم از دست رفت

میشه معرفیش کنی عزیزم؟ مطبش کجاست

من کلینیک مشاوره دانشگاه تهران میرفتم تو ۱۶ اذر، چون برای دانشجوهای دانشگاه تهران تخفیف زیادی داره و روانشناس هاش هم خیلی خوبن

من یه چیزو فهمیدم اونم اینکه هرچی تو اینترنت میچرخم و سرچ میکنم حالم بدتر میشه الان با خودم عهد کردم ...

آره منم همین بعد از ظهر همین تصمیم رو گرفتم که دیگه هیچی سرچ نکنم صبر کنم تا وقت دکترم برسه از اون بپرسم

نه عزیزم،فقط خواستم بهت بفهمونم که با سقط کردن بازم شانس داری باور کن من قصد پز دادن نداشتم،قسم میخ ...

ما بچه هامون سقط نشدن عزیزم تو ماه ها و هفته های بالا آسمونی شدن:( خدا سه قلوهاتو سرافراز کنه زیر سایه مامان باباشون باشن همیشه الهی

منم دختر عزیزمو تو هفته ۲۸ از دست دادم قلب نازنینش از تپش افتاد اگه الان زنده بود یک ماهش بود😔

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم