2777
2789
خدا رو شکر که خدا هدیه ش رو بهت داده‌ عزیزم میشه در مورد سقط قبلیت بگی علتش چی بوده؟ و آیا اینبار که ...

من و شوهرم آزمایش ژنیتک دادیم خدا رو شکر شوهرم مشکلی نداشت و همه چی نرمال بود ولی من بعداز مدتها و آزمایش های مختلف ژنتیک فهمیدن ژن غلظت خون دارم و از سه ماه قبل از بارداری فولیک اسید و قرص آ س آ رو شروع کردم و از روز 29 پریدیم  بی بی چکم مثبت شد همون روز آزمایش دادم بتا 532 بود و همون شب شروع به زدن آمپول انوکسپارین 4000 کردم بعد وزنم رفت بالا شد 6000 و شب زایمان نزدم و حالا باید

تا 40 روز بعد از زایمان  بزنم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
من و شوهرم آزمایش ژنیتک دادیم خدا رو شکر شوهرم مشکلی نداشت و همه چی نرمال بود ولی من بعداز مدتها و آ ...

در ضمن من سن م 43 ساله پس به خدا توکل کنید تا خودش نخواد هیچ اتفاقی نمی افته و از خودش بخواید که بهتون بده امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیب همه کنه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم آزمایش ژنیتک دادیم خدا رو شکر شوهرم مشکلی نداشت و همه چی نرمال بود ولی من بعداز مدتها و آ ...

مرسی از دعای قشنگت ستاره جون. ایشالله سایه خودت و همسرت بالای سر نی نی نازت باشه و همیشه سلامت باشین. منم آزمایشا رو دادم از الان هم دارم آسپرین میخورم. دکترم گفته انوکساپارین هم باید استفاده کنی. بدبختی دیابت بارداری هم دارم باید انسولین هم به محض اینکه بارداریم مثبت بشه شروع کنم. شما دیابت بارداری نداشتی؟ منم سنم بالای ۴۰ هست. راستی برای آزمایشات غربالگری شما سلفری دادی یا آمنیوسنتز شدی؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
خوب کاری میکنی گلم برا من داغم خیلی تازست امیدوارم با کذشت زمان منم مثل تو قویتر شم

سلام عزیزم.واقعا متاسفم به خاطر از دست دادن فرشته کوچولوت.منم بچمو تو 32 هفته بدون دلیل از دست دادم.رفتم دکتر ویزیت بشم دکتر نتونست صدای قلبشو بشنوه فرستادم سونو اونجا گفتن قلبش دیگه نمیزنه😢😢😢 درک میکنم خیلی سخته من روزای وحشتناکی رو گذروندم.تو تاپیکات دیدم دنبال دکتر میگردی.

من شهرستانم اما چون بعد از اون ماجرا باردار نشدم اومدم تهران پیش دکتر ساغر صالح پور میرفتم.دکتر خوبی بودن اما اون موقع یعنی سال 94 یه دستیار داشتن به اسم دکتر مهرنوش امیری سیاوشانی.الان ایشون خودشون مطب زدن و فوق تخصص نازایی و آی وی اف هستن.

اخلاقشون فوق العاده خوب و با حوصله زیاد به حرف آدم گوش میده.اون موقع دستیار بود یه ساعت پیشش گریه کردم تا مشکلاتمو توضیح دادم.چند وقت پیش پیج اینستاشو اتفاقی دیدم.فالو کردم متوجه شدم مراجعه کننده هاش خیلی راضی هستن.

امیدتون به خدا باشه اگه میتونی یه سر به مطبشون بزنید

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
گلم همه تو نیستن و تو هم همه نیستی. داری میگی قوی هستی و با اراده..پس به خدا توکل کن و افکار منفی رو ...

کلم یه جورایی هممون قوی هستیم که خدا ما رو‌از‌این امتحان سخت گذروند قربونش‌برم‌درد رو‌میده ولی تحمل دردشم‌میده منم مطمئنم که هممون از پسش‌بر‌میایم خدا میدونه که وقتی‌تاپیکای‌قدیمی دوستان‌رو‌میخونم بعد که میبینم دوباره باردار شدن و بعضی هاشون بچشون رو بغل کردن چقدر خوشحال میشم.

گلم همه تو نیستن و تو هم همه نیستی. داری میگی قوی هستی و با اراده..پس به خدا توکل کن و افکار منفی رو ...

گلم یه جورایی هممون قوی هستیم که خدا ما رو‌از‌این امتحان سخت گذروند قربونش‌برم‌درد رو‌میده ولی تحمل دردشم‌میده منم مطمئنم که هممون از پسش‌بر‌میایم خدا میدونه که وقتی‌تاپیکای‌قدیمی دوستان‌رو‌میخونم بعد که میبینم دوباره باردار شدن و بعضی هاشون بچشون رو بغل کردن چقدر خوشحال میشم.

حالا تو عزیزم الان خیلی خوبه با کسایی که درد مشترک دارن باهاشون هم دردی میکنی و مرهم دلت هستن‌ من تو ...

من بیشتر از خودم به فکر شوهرم هستم اون خیلی بیشتر از من روحیش‌داغون شد خیلی بیشتر از من حتی گریه کرد خیلی دل مهربونی داره خیلی بچه دوست داره اونقدر خودش رو وابسته کرده بود که شبی که فهمیدیم دیگه نیست دنیا رو سرش خراب شد الان اونم خوبه حالش فقط به خدا میگم اصلا من بنده گناهکارت ولی تو‌که‌میدونی شوهرم چقدر دل پاک و صافی داره به خاطر اونم که شده نی نی‌مون رو بهمون برگردون انقدر که به فکر اونم به فکر خودم نیستم

سلام عزیزم.واقعا متاسفم به خاطر از دست دادن فرشته کوچولوت.منم بچمو تو 32 هفته بدون دلیل از دست دادم. ...

آخی عزیزم میشه بپرسم کی این اتفاق براتون افتاد؟؟؟ بعد چند مدت اقدام کردین و کی باردار شدین؟ بچه اولتون بود؟

من بیشتر از خودم به فکر شوهرم هستم اون خیلی بیشتر از من روحیش‌داغون شد خیلی بیشتر از من حتی گریه کرد ...

گیتی جون ایشالله خدای مهربون خودش هوای هر دو تون رو داره و بنده هاش رو هیج وقت ناامید نمیکنه. امیدت به خدا باشه ایشالله سال دیگه بیای از نی نیت بگی

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

سلام خانمای گل برای همه تون آرزوی سلامتی میکنم عزیزان میشه بگیدکه شماخودتون یاازآشناهاتون پیش دکترمحمدحسین نصراصفهانی آی وی اف کردید؟من میترسم بنطرتون دکترخوبی هستن چونکهدخونم اصفهان هست پیش ایشون میرم امادرموردشون اطلاعات زیادی ندارم بنظدتون باباراول ای وی اف میشه باردارشد؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
گیتی جون ایشالله خدای مهربون خودش هوای هر دو تون رو داره و بنده هاش رو هیج وقت ناامید نمیکنه. امیدت ...

عزیزم من دو ماه دیگه ۲۸ سالم میشه همیشه میخواستم ۲۸ سالگی‌مامان بشم الان که فکرامو میکردم دیدم بازم دیر نیست به خودم واقعا قول دادم که ۲۸ سالگی مامان میشم ان شاالله توکل بر خدا همه سال بعد میایم از بی خوابی هامون میگیم که نی نی هامون نذاشتن بخوابیم شبا رو🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹

گیتی جون ایشالله خدای مهربون خودش هوای هر دو تون رو داره و بنده هاش رو هیج وقت ناامید نمیکنه. امیدت ...

راستی عزیزم فکر کنم این ماه اقدام رو میخواستی شروع کنی! شروع کردی یا نه هنوز؟