2777
2789
خدا رو هزاران بار شکر. انشاالله زندگیش لبریز باشه از نگاه مهربون خدا و سالیان سال کنار هم با شادی و ...

ممنون عزیزم اگه لایق باشم حتما ان شاء الله که به حق مادر سادات و ائمه هرچه زودتر خداوند یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت رو شاد کنه و وجودتت لبریز از مهر خدا بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزم من 9 روزه که زایمان کردم و سزارین شدم حالا پسرم کنارم خوابیده خدا رو شکر صد هزار مرتبه شکر

خب خدا رو هزار مرتبه شکر که صحیح و سالم اومده بغلت انشاالله ما هم میبینیم این روزا رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه عالی زایمانت طبیعی بود اصلا به این فکر نکن که دکتر بهت اجازه نده تمام تمرکزت بزار رو اینکه خود ...

عزیییزم همچنین خدا زودی دوباره ما رو لایق مادر شدن بدونه🙏🏼🙏🏼 عزیزم تو خونریزیت چقدر طول کشید؟ پریود نشدی هنوز؟

عزیییزم همچنین خدا زودی دوباره ما رو لایق مادر شدن بدونه🙏🏼🙏🏼 عزیزم تو خونریزیت چقدر طول کشید؟ پر ...

آمین.

حدود 15..16 روز. بعد ترشح داشتم. 26 روز بعد زایمان دوباره خونریری داشتم که مثل پریود بود و 4 ..5 روز طول کشید. با بکی از آشناهامون که ماماست تماس گرفتم و بهش توضیح دادم گفت احتمالا پریود شدی حالا هفته دیگه وقت دکتر دارم برم ببینم اون چی میگه

آمین. حدود 15..16 روز. بعد ترشح داشتم. 26 روز بعد زایمان دوباره خونریری داشتم که مثل پریود بود و 4 ...

آره عزیزم پریود بوده اون چه خوب که یه بارو پریود شدی الان به روال عادی داره برمیگرده بدنت

دلم خوووونه... صبح ها یه جور بدم شب ها یه جور😭 چی بگم کجا بنویسم دلم خالی شه

عزیزم اصلا ناشکری نکن. به خودت و همسرت آرامش بده. حال و روز منم خیلی خراب بود عین روانیا شده بودم همش گریه میکردم. خیلی سخت بود دیوونه شده بودم همش از این مطب دکتر به اون مطب دکتر برای علت از بین رفتن بچه ام. روز خوش نداشتم تا مدت ها. اما به خودم اومدم گفتم حتما خدا مصلحتی میدونسته که نمی خواسته بچه من باشه. خودم رو تسلیم تقدیر و سرنوشت کردم‌ چون استرس واقعا بدن رو نابود میکنه. عزیزم دنیا به آخر نرسیده تو هنوز جوونی اول راهت هست سعی کن زندگی رو اینجوری که الان شده بپذیری و باهاش کنار بیای. و بگی خواست خدا بوده و من تسلیم خواست و اراده اونم.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
عزیزم اصلا ناشکری نکن. به خودت و همسرت آرامش بده. حال و روز منم خیلی خراب بود عین روانیا شده بودم هم ...

عزیزم خیلی خوبه که الان‌تونستی به یه آرامشی برسی من کلا دختر قوی هستم واقعا خوب تونستم جلو خودمو بگیرم ولی اینجا خیلی هارو‌میخونم که میکن با وجود اینکه بچه بعدش اومده همچنان افسردن میترسم میگم نکنه منم اینطور شم بیخیال نشم

عزیزم من 9 روزه که زایمان کردم و سزارین شدم حالا پسرم کنارم خوابیده خدا رو شکر صد هزار مرتبه شکر

خدا رو شکر که خدا هدیه ش رو بهت داده‌ عزیزم میشه در مورد سقط قبلیت بگی علتش چی بوده؟ و آیا اینبار که بارداری موفقی داشتی کار خاصی انجام دادی؟ 

عزیزم خیلی خوبه که الان‌تونستی به یه آرامشی برسی من کلا دختر قوی هستم واقعا خوب تونستم جلو خودمو بگی ...

کلا این درد که همیشه رو قلب ادم هست و قابل فراموش شدن نیست. اما باید با شرایط خودمون وفق بدیم. چون قراره باز باردار بشیم و نیاز داریم که بدن قوی داشته باشیم. بچه هامون هم اصلا راضی به این نیستن که ما زندگیمون رو نابود کنیم. اونا فرشته های بهشتی بودن زمینی نبودن. باور کن من اولا انقد اسم میوردم و گریه میکردم. شوهرم دیگه از دستم خسته شده بود بهم گفت دیگه هرگز جلو من اسم نیار. از اون موقع اصلا اسمش رو نیوردم. الانم بعصی وقتا به یادش خودم میفتم توی تنهایی خودم گریه میکنم اما آرامش زندگیم رو حفظ میکنم. 

کلا این درد که همیشه رو قلب ادم هست و قابل فراموش شدن نیست. اما باید با شرایط خودمون وفق بدیم. چون ق ...

خوب کاری میکنی گلم برا من داغم خیلی تازست امیدوارم با کذشت زمان منم مثل تو قویتر شم

عزیزم خیلی خوبه که الان‌تونستی به یه آرامشی برسی من کلا دختر قوی هستم واقعا خوب تونستم جلو خودمو بگی ...

گلم همه تو نیستن و تو هم همه نیستی. داری میگی قوی هستی و با اراده..پس به خدا توکل کن و افکار منفی رو از خودت دور کن. واسه اون دسته از دوستان هم از خدا آرامش بخواه.

خود من اصلا قرار نداشتم و بی اندازه بی طاقت بودم هرکس من میدید یا تماس میگرفت بهشون میگفتم فقط واسه آرامشم دعا کنید. ی شب که فوق العاده بی تاب بودم و بی مهابا گریه میکردم رفتم تراس و نی نیمو قسم دادم😔 گفتم به حرمت این چند وقت که تو دلم بودی و تمام تلاشم کردم که مراقبت باشم قسمت میدم از خدا برام آرامش بخواه😢 غم از دست دادنت سخته مامانی ولی خودت کمکم کن تا باهاش کنار بیام. وای که چه شبی بود اون شب😢😢

آیت الکرسی بخون و به اتفاقات خوب فکر کن. به اینکه به زودی ی نی نی سالم و صالح میاد تو زندگیتون و دل خودت و همسرت شاد شاد شاد میشه😍😍

و اینکه فراموش نکن خدای ما همون خدای ابراهیم که آتیش گلستان کرد😊

خوب کاری میکنی گلم برا من داغم خیلی تازست امیدوارم با کذشت زمان منم مثل تو قویتر شم

حالا تو عزیزم الان خیلی خوبه با کسایی که درد مشترک دارن باهاشون هم دردی میکنی و مرهم دلت هستن‌ من تو اون روزای اول فقط خودم رو توی دنیا تنها میدیدم گه فقط این بلا به سرم اومده. بعد که با این سایت آشنا شدم دیدم امثال من زیادن و خودم تنها نیستم.با خیلی از دوستان اینجا که باهاشون حرف میزدم آرامش گرفتم واقعا روحیه ام عوض شد و روم خیلی تاثیر مثبت داشتن. امیدوارم برای تو هم اینجوری باشه.

فقط ی سوال.. میشه بگی بعد چند وقت اقدام کردین و زایمان قبلی سزارین بود یا طبیعی؟ البته اگه دوست داش ...

عزیزم من سه ماه بعدش اقدام کردم ولی نه ماه بعد باردار شدم 

من سه تا سقط زیر 20 هفته داشتم که یکیش رو کورتاژ کردم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین