2777
2789
زهرا جونم خیلی به یادتم همیشه.باور کن تو دعاهام اسمتو به زبون میارم انشاالله روز خوب ما هم به زودی ب ...

انشالله برامنم بیاد راستشو بخوای وقتی پیامای بچهارو دیدم ی سریا بچشونو اردست دادن خیلی ناراحت شدم همش بزور ازخدا بچه میخواستم چون اولای عروسی شوهرم نمیخواست چون الان میخواد دیگه چشم انتظارم وقتی اینارو میبینم همش میگم خدا بچه میدی هروقت ب صلاحم باشه و بچه سالم و صالح بده

من دی ماه ۹۸ بچه ام رو از دست دادم.  باید سه ماه صبر میکردم بعد فیبرومام عمل میکردم. به خاطر کر ...

آخی عزیزم چه خوب که این ماه میتونی اقدام کنی‌دیگه به سلامتی انشاالله همون بار اول دامنت سبز‌شه گلم برات دعا میکنم مهر ماه بیای بگی‌بی بی مثبت شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم بله خدا رو شکر مهرا جان خودش و دخترنازش خوبه 😘

وای عزیزم چه خوب چقدر دوست داشت خدا دوباره بهش دختر بده با اینکه نمیشنایمش ولی خیلی خیلی خیلی براش خوشحال شدم انشاالله خدا دختر منم بهم برگردونه برای منم دعا کنین منم داغ دیدم

ان شاء الله که به حق امام زمان هر چه زودتر دامنت سبز بشه

ممنون مهربونم شمام که بارداری کم مونده به زایمانت تو رو خدا ما رو فراموش نکن مایی که بچه هامون رو از دست دادیم دعا کن خدا زود برشون گردونه این دفه سالم بیان بغلمون🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ایشالله عزیزم خدا جاش رو واست پر کنه. 🙏🙏🌺🌺استرس و ناراحتی رو از خودت دور کن. توکلت به خدا باشه. ...

ممنون عزیزم. انشاالله شما هم به زودی دامنت سبز بشه و بیای خوشحالمون کنی. ممنون بابت راهنماییت🌹

من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دو ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس ...

خدا بهتون صبر بده. نمیدونم چی بگم واقعا سخت و دردناک توکلت به خدا باشه و امیدت از دست نده انشاالله خدا جاشون برات سبز کنه و دلت شاد شاد شاد بشه.

من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف دو ماه پیش دوقلوهای شش ماهم به خاطر زایمان زودرس ...

منم مثل توولی باگریه که حل نمیشه بایددستوبزاری روی زانوتوبگی یاعلی ودوباره شروع کنیم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

آخی چقد سختی کشیدی گلم. ایشالله بعد از این اتفاق تلخ خدا کمکت کنه و جاشون پر بشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
آخی عزیزم چه خوب که این ماه میتونی اقدام کنی‌دیگه به سلامتی انشاالله همون بار اول دامنت سبز‌شه گلم ب ...

مرسی از لطفت گلم. ایشالله خدا به تو و همه ی خانمای چشم انتظار کمک کنه و دامن همه رو سبز کنه. گیتی جون بچه ات هفته چند بود که از دست دادی؟

بله عزیزم به خاطر شرایط ما و ترسیدن مامانایی ک تجربه از دست دادن نداشتن جای مناسبی نیست 

سلام مرضیه جان خوبی. من هستی هستم. یکی از بچه های گروه بهم اسمت رو داد. میبینم دیگه به سلامتی داری ماههای آخر رو سپری میکنی. ایشالله خدا کمکت کنه. دستت رو روی شکمت بذار و برای همه ی خانما خیلی دعا کن.