2777
2789
کی این اتفاق افتاد عزیزم؟ چرا اقدام نمیکنی باز؟

من دی ماه ۹۸ بچه ام رو از دست دادم.  باید سه ماه صبر میکردم بعد فیبرومام عمل میکردم. به خاطر کرونا یه دو ماه هم دیرتر شد اما توی خرداد عمل کردم. دکتر گفت ۳ ماه باید صبر کنم. ایشالله از شهریور اقدام میکنم. الان فعلا آزمایشات رو انجام دادم و زیر نظر دکتر هستم.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام آزمایشا و غربالگری ها نرمال بود وقتی درش آوردن دکتر و بقیه همه تعجب کرده بودن چون نه بند ناف دو ...

خیلی متاسفم دوست عزیز.😔😔😔 مگه کی بچه ات از دست دادی؟ چند وقتش بود؟ حتما علتی داشته مگه میشه بدون علت. به نظر من قبل از اقدام تموم آزمایشات ایمنی انعقادی دیابت تیروئید همه رو انجام بده که مطمئن بشی

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
لینک و برات فرستادم خوشحال میشیم به جمعمون بیای  همه ادمای مثل خودمونن ک بچه هاشونو از دست داد ...

سلام مرضیه جان خوبی نی نی خوبه؟ببخشید از پیامت خیلی ناراحت شدم کی تو گروه بچشو از دست داده؟

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟ داشتم‌تو‌ تاپیک بچه ها میگشتم تاپیک مهرا رو‌ میخوندم اونم بچه اش رو از دست داده بود ...

سلام گلم بله خدا رو شکر مهرا جان خودش و دخترنازش خوبه 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
 سلام مرضیه جان خوبی نی نی خوبه؟ببخشید از پیامت خیلی ناراحت شدم کی تو گروه بچشو از دست داده؟

مونا جان متاسفانه محبوبه پسرش از دست داده 😔 اسمش تو گروه یوتاب هم بود ، دخترش موقع زایمان از دست داد حالا باز ....

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مونا جان متاسفانه محبوبه پسرش از دست داده 😔 اسمش تو گروه یوتاب هم بود ، دخترش موقع زایمان از دست دا ...

ای بابا چرا اینجوری شد؟خدا صبرش بده انشاالله به زودی جاش سبز بشه.خیلی ناراحت شدم.چند ماهش بود؟

سلام گلم بله خدا رو شکر مهرا جان خودش و دخترنازش خوبه 😘

زهرا جونم خیلی به یادتم همیشه.باور کن تو دعاهام اسمتو به زبون میارم انشاالله روز خوب ما هم به زودی بیاد