2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ داشتم‌تو‌ تاپیک بچه ها میگشتم تاپیک مهرا رو‌ میخوندم اونم بچه اش رو از دست داده بود ...

نه متاسفانه الان زیاد ازش خبر نداریم زایمان کرده فک کنم افسردگی بعد زایمان گرفته بودگفت حالش خوب بشه میاد

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تمام تاپیک ها رو خوندم با هر کدوم کلی اشک ریختم. منم 35 روز هست که نوزادم از دست دادم و خیلی ب ...

سلام متاسفم عزیزم تسلیت میگم واز خدا براتون صبر میخوام  چرا از دستش دادی چند روزش بود😔😔😢😢

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه متاسفانه الان زیاد ازش خبر نداریم زایمان کرده فک کنم افسردگی بعد زایمان گرفته بودگفت حالش خوب بشه ...

وای خدا رو‌شکر یعنی بچش‌ سالم رسید بغلش؟؟؟ هیچ‌مشکلی نداشت‌ این دفعه؟؟

ممنون عزیزم. 36 هفته و 4 روزی بود تکوناش کم شد رفتم بیمارستان اونجا صدای قلبش شنیدم و گفتم برم سنو رفتیم گفتن دکتر دو ساعت دیگه میاد هزینه رو پرداخت کردیم منتظر شدیم که دیگه بچم ضربان نداشت دکتر کلی اینور و اونور کرد ولی هیچی به هیچی😔 

خیلی بیقرارم دلم میخواد زودتر اقدام کنم اصلا رو به را نیستم گاهی آنقدر کلافه و بیقرارم که انگار دلم داره میترکه و

قلبم آتیش میگیر خیلی منتظر بدنی اومدنش بودیم و یهو ...😢😢😢😢

ممنون عزیزم. 36 هفته و 4 روزی بود تکوناش کم شد رفتم بیمارستان اونجا صدای قلبش شنیدم و گفتم برم سنو ر ...

خیلی متاسفم برای این اتفاق گلم، تمام حالتو و لحظه هاتو میفهمیم، فقط خدا دلت رو آروم کنه.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
چی بگم گلی خیلی سخت میگذره ولی چشم صبوری میکنم. خوشحال میشم البته من فک میکردم فقط باردار ها اونجان

لینک و برات فرستادم خوشحال میشیم به جمعمون بیای 

همه ادمای مثل خودمونن ک بچه هاشونو از دست دادن 

البته امروز روز خوبی نیست برامون ...

یکی از خانمای باردارمون متاسفانه بچش و از دست داده 😢😢😢

ممنون عزیزم. 36 هفته و 4 روزی بود تکوناش کم شد رفتم بیمارستان اونجا صدای قلبش شنیدم و گفتم برم سنو ر ...

عزیزم علتش پیدا نشد؟ برا منم مایع آمنیوتیکم خیلی کم شده بود قبل اینکه دفعش کنم دکتر حدس میزد حتما کیسه آبم‌ سوراخ بوده یا نشتی داده ولی سر زایمان نگاه کرد گفت کیسه آبت سالمه معلوم نشده فعلا. سزارین شدی یا طبیعی؟ دکتر نگفت می تونی اقدام کنی دوباره؟؟؟

لینک و برات فرستادم خوشحال میشیم به جمعمون بیای  همه ادمای مثل خودمونن ک بچه هاشونو از دست داد ...

ممنونم ازت، الهی بگردم پس اونم مث من شده ، خیلی متاسفم خدا دلش رو آروم کنه، شکست دوباره خیلی عذابه خدا کنه دیگه کسی عذاب نکشه

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

تمام آزمایشا و غربالگری ها نرمال بود وقتی درش آوردن دکتر و بقیه همه تعجب کرده بودن چون نه بند ناف دور گردنش گره خورده بود نه چیز دیگه ای جفت و کیسه آب و همه چی سالم بودن و دکتر گفت واقعا تو کار خدا موندم😔 سزارین شدم گیتی جان. تو اتاق عمل همش گریه میکردم و صلوات میفرستادم دکتر گفت اینقدر بیقراری نکن اگه خوب خودت تقویت کنی سه چهار ماه دیگه میتونی اقدام کنی ولی من میخوام بعد دو ماه اقدام کنم چون واقعا نمیتونم 😢😔