2777
2789
عنوان

دردو دل🥲💔

86 بازدید | 14 پست

من از وقتی مادرم فوت شد که آخرای پایه ششم بودم همچی بهم ریخت من از سال هفتم یه ریاضی بالا نداشتم یعنی فوقش ۱۰ پایانی اونم شهریور چون نمیخوندم میدونم اگه اون بود مثل مادرای دیگه به زورم شده بود کاری میکرد بخونم امسال نهمم وخیلی دلم میخاد رشته تجربی برم ولی به هر کی میرسم یه حرفی میزنه یعنی تا حالا امتحان نکردم ریاضی تمرین کنم که بگم اونطوری چیزی نشدم خیلی دارم عذاب میکشم یعنی چی بلاخره بخونم میارم یا نه؟ 😖💔

زندگی خوب تا نمیکنه ولی موقعه تاکردن بدجور لح میکنه آدمو 🥲

ریاضیو تمرین کن
ازش فرار نکن
برای خودت :]

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به فوت مادر ندارهسال هفتم چرا اما بعد از اون میتونسی درس بخونی تنبلی کردی نخوندیتجریی خیلی سخته ...

بقیه درسام خیلی بالا هست من کلن اول 

سال هفتم وضعیت روحی خوبی نداشتم اثر داره بهرحال بعد تو یه ماه همه درسام بالا رفت ریاضی اون موقع دل سرد شده بودم چون تجدید میشدم  نمیخوندم ولی الان تازه فهمیدم و میخام تمرین کنم چرا فکر میکنن کسی که یه درس مشکل داره تنبله

بقیه درسام خیلی بالا هست من کلن اول سال هفتم وضعیت روحی خوبی نداشتم اثر داره بهرحال بعد تو یه ماه هم ...

ریاضی مادر بقیه رشته هاست و عموما کسی که ریاضی ش خوب نیس بقیه درساشم تعریف چندانی نداره

ریاضی مادر بقیه رشته هاست و عموما کسی که ریاضی ش خوب نیس بقیه درساشم تعریف چندانی نداره

عجب فکرهایی میکنین بخدا خوندنیام و علومم بالای ۱۷ هست ریاضیم نمیتونم بگم خوب نیست چون اصلن تمرین نمیکردم بنظرم تمرین کنم میتونم فقط میگم میارم یا نه

یکی حرف امید دار زد🙂بخدا من همه درسام جز این خوبه بعد یکی همینجا نوشته برو هنرستان چون تنبلی.

نه عزیزم نگران نباش حتما میتونی فقط تمرین و تکرار کن 

منم دخترم هفتمه همش میگه نمیتونم ریاضی سخته اما من امیدوارش میکنم که حتما میتونی و فقط باید تمرین کنی و بخوای ..

به این فکر کن که چند سال سختی میکشی در عوض یه عمر در آسایشی..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
نه عزیزم نگران نباش حتما میتونی فقط تمرین و تکرار کن منم دخترم هفتمه همش میگه نمیتونم ریاضی سخته اما ...

من نهمم 🥲💔

کاش هفتم بودم و میتونستم جبران کنم

الان بین امید و ناامیدیم 

من نهمم 🥲💔کاش هفتم بودم و میتونستم جبران کنمالان بین امید و ناامیدیم

هیچوقت نا امید نباش و هیچوقت دیر نیست مطمعن باش 

فقط تلاش کن برای خواسته اس نزار بقیه بگن دیدی نتونست ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
هیچوقت نا امید نباش و هیچوقت دیر نیست مطمعن باش فقط تلاش کن برای خواسته اس نزار بقیه بگن دیدی نتونست ...

باشه 

ولی معنی حرف که گفتم اون زد رو نفهمیدم یعنی چه یکی ریاضی خوب نبود تنبله یا باید بره هنرستان 🥲میترسم از اون روز که برم دبیرستان حیرت یه ریاضی ۱۴ رو دلم بمونه میدونی امروز امتحان علوم بود خیلیییی سخت بود تمام مدرسه خراب کردن با اینکه خونده بودیم معلم ریاضی گفت امتحان ریاضی هم همینطوریه دلسردم کرد

باشه ولی معنی حرف که گفتم اون زد رو نفهمیدم یعنی چه یکی ریاضی خوب نبود تنبله یا باید بره هنرستان 🥲م ...

به حرف کسی گوش نکن فقط به هدف خودت فکر کن دختره خوب 🙂

خیلی کارا سخته ولی تو تونستی انجامش بدی .

امروز تو مدرسه دخترم یه دختری رو دیدم آمده بود پرونده گرفته بود برای ترک تحصیل و ازدواج ! فقط ۱۵ سالش بود..

تو به عاقبت خودت فکر با درس خوندن و به جایی رسیدن ..