2777
2789
سلام عزیز دلم... میدونم عزیزم ... با تمام حرفایی که میزنیم ی وقتایی نا امیدی بدجوری یقه مون رو میگیر ...

عزیزم چقد ریز گفتی هیچی و همه چی و و باقی حرفات چقد کامل شرح حال منم هست، چقد حالم بد میشد وقتی به مهر ماه فک میکردم وقتی میگفتم خدایا مهرماه جوری برام رقم بزن تا حالم بد نباشه دلم پر امید باشه و قرص، اما درد من دوتا شد کم نشد بیشتر شد نیمه امید دلم کلا پر پر شد دیگه الان خودمم نمیدونم دیگه چی باید بخوام، بخوام خدا ارومم کنه باز بدتر شه

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقد ریز گفتی هیچی و همه چی و و باقی حرفات چقد کامل شرح حال منم هست، چقد حالم بد میشد وقتی به م ...

انشالله اول آرامش روح وتنمون و بعد ی نی نی خوشگل تو بغلمون... زمان باید بگذره چاره ای نیست.. در مقابل خواست خدا باید سر تعظیم فرودآورد ... کاری از دستمون بر نمیاد جز صبر و توکل... 

عزیزم خودش بعد دو سال خواست باردار بشه؟؟ یا باردار نمیشد و دو سال طول کشید تا باردار شه؟؟؟

اولش جلوگیری میکرد چون از لحاظ روحی خیلی داغون بود، بعدش دیگه یه ۷ ۸ ماه طول کشید باردار شد. شما هم نگران نباش توکلت به خدا باشه ایشالله خدا باز دامنت رو سبز میکنه و لطف و رحمت خودش رو به زندگیت هدیه میکنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
اره طبیعی زودترم میتونی ولی سه ماهم خوبه خیلی خوبه که روحیه بالا داشته باشی به بارداریتم کمک میکنه

سلیمه جون سلام. ایشالله به سلامتی این چند هفته هم بگذره و پسرت رو تو بغل بگیری. برای منم دعا کن عزیزم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلیمه جون سلام. ایشالله به سلامتی این چند هفته هم بگذره و پسرت رو تو بغل بگیری. برای منم دعا کن عزیز ...

سلام خوبی هستی جان ممنون عزیزم انشاالله که بزودی دامن شما وهمه اقدامیای عزیز سبز بشه  

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام گلم، به کار خدا صبر میکنم جرأت گله هم ندارم کاش آدما هم دست از سرمون بردارن، خیلی دلم پر از دست ...

بمیرم برات میفهممت منم خیلی از اینا برام پیش اومده الان فقط دارم روزگار میگذرونم تا دوباره توانایی پیدا کنم که شروع کنم اما اینو بهش پی بردم که دوتا سقط هام بی حکمت نبوده در مقابل حکمت و قسمت باید صبور بود ...خدا دلتو آروم بکنه زود 😘😘😘

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
عزیزم من از روز ۱۵ تا ۲۴ پری میخوردم و معمولا سه روز بعد قطع دوفاستون پریود میشدم ولی تا ده روز بعدم ...

سلام گلم من رفتم دکتر برام ۳ ماه دارو نوشت گفت از ۵ پری هر دوش شروع کنم دوفاستون تو بارداری خورده بودم اما این استرومارین تا حالا نخورده بودم برای تخمک گفت خوبه ...بهم گفت تو این ۳ ماه بارداری شدی که بهتر نشدی باز بیا 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
بمیرم برات میفهممت منم خیلی از اینا برام پیش اومده الان فقط دارم روزگار میگذرونم تا دوباره توانایی پ ...

خدا نکنه عزیز دلم، ممنون انشالله دل شما هم شاد بشه گلم.

الهی قربون دل نازکت بشم، ببخشید گلی.منم همین حس رو با نوشته ات پیدا کردم، ندیده می بوسمت. واقعیت هم ...

عزیزم خیلی میفهممت ولی روزهای سختمون یه جور امتحانه برای اطرافیان حالا ک خیلیا رو شناختی باهاشون همون جور رفتار کن

زمستون میگذره رو سیاهیش برای ذغال میمونه 

به امید روزهای بهتر و بهتر برات 

راستی اگه حال و روحیش و داشتی گروه داریم توی ت ل گ ر ا م هدانا مامان آرسام سعیده سلیمه و بچه های دیگه هم هستن دوس داشتی بگو  تا ببریمت ❤

عزیزم خیلی میفهممت ولی روزهای سختمون یه جور امتحانه برای اطرافیان حالا ک خیلیا رو شناختی باهاشون همو ...

چی بگم گلی خیلی سخت میگذره ولی چشم صبوری میکنم. خوشحال میشم البته من فک میکردم فقط باردار ها اونجان

عزیزم من از روز ۱۵ تا ۲۴ پری میخوردم و معمولا سه روز بعد قطع دوفاستون پریود میشدم ولی تا ده روز بعدم ...

سلام عزیزم خوبی؟ داشتم‌تو‌ تاپیک بچه ها میگشتم تاپیک مهرا رو‌ میخوندم اونم بچه اش رو از دست داده بود ولی دوباره باردار شده بود!!! الان بچه اش باید به دنیا اومده باشه! خبری دارین ازش؟؟؟؟