2777
2789
تمام آزمایشا و غربالگری ها نرمال بود وقتی درش آوردن دکتر و بقیه همه تعجب کرده بودن چون نه بند ناف دو ...

قربون دلت بشم که میفهمم الان تو چه حالی هستی برا من هنوز سه روزه ولی انگار سه سال گذشته انقدر که زمان دیر میگذره.منم خدا خدا میکنم زود خوب شم تا زود دوباره اقدام کنم. با اینکه سه روز گذشته ولی خونریزیم خیلی کم شده فکر کنم نهایتش تا هفته بعد لکه بینیمم تموم شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😢خدا دلت و آرام کنه درکت میکنم انشاالله با دستان آقا ابوالفضل گره از مشکل همچون باز شه و هر چه زودتر دامنت سبز شه و ی نی نی سالم و ناز بهت بده و هزاران سال کنار هم با خوشی و سلامتی زندگی کنید 🙏

گیتی جان شما چند وقت این اتفاق براتون افتاده؟؟ اقدام کردین؟

عزیزم کلا سه چهار روزه فکر میکردم زمان بگذره حال روحیم بهتر میشه برا شما یه ماهه میگذره بهتر نشدی؟ راستی من از دیشبه سینه هام سفت و دردناک شده شیر میاد، برا شما چی؟ کی‌درست میشه؟؟؟

عزیزم کلا سه چهار روزه فکر میکردم زمان بگذره حال روحیم بهتر میشه برا شما یه ماهه میگذره بهتر نشدی؟ ر ...

یه هفته ای قطع میشه فقط باسوتین محکم ببندکه تکون نخورن ماساژنده هرروزم بروحموم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
با آب گرم دوش بگیرم یا سرد؟؟؟ وای‌اکه یه هفته باشه خوبه

فرق نمیکنه به خاطراین میگم که خدانکنه عفونت نکنی اره برامن یه هفته طول کشیدالبته بعدش یه قطره میومدکه رفتم دکترقرص دادخوردم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

الهی 😢😢😢درکت میکنم گلی..من قرآن خیلی میخونم کمی بهترم ولی گاهی خصوصا شبها دلم خیلی میگیره و کلی گریه میکنم چه میشه کرد همه چیز دست خداست😔 شما هم ذکر بگو صلوات بفرست. فردای جراحی دکتری که جراحیم کرده بود ی قرص نوشت که همسرم از بیرون تهیه کرد اون استفاده کردم ولی بازم شیرم اومد وای که چه روز دردناکی بود کلی گریه کردم 😢😢 دکتر بهم گفت سوتین تنگ استفاده کنم. آره گلم واسه منم درد میکرد ولی بالاخره بنو اومد اما هنوز وقتی فشار میدم کمی شیر میاد که کمپرس یخ میزارم روش آخه مادربزرگم میگه آب سرد باعث میشه شیر بند بیاد. 

عزیزم کلا سه چهار روزه فکر میکردم زمان بگذره حال روحیم بهتر میشه برا شما یه ماهه میگذره بهتر نشدی؟ ر ...

گیتی جون حال و روزت رو همه ی ما که بچه از دست دادیم درک میکنیم.😔😔😔 ایشالله خدا بهت آرامش بده. منم شیرم سرازیر بود و بچه کنارم نبود. همش گریه و اشک و اه. روزای خیلی سختی بود. شیرت رو ندوش چون هر چی بدوشی باز میاد. یه شال ببند که خشک بشه.دکتر به من گفت قرص نخور چون عوارض داره.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
گیتی جون حال و روزت رو همه ی ما که بچه از دست دادیم درک میکنیم.😔😔😔 ایشالله خدا بهت آرامش بده. منم ...

وای چقدر دردناک بود بخش‌زنان بستری بودم همه نی نی هاشون کنار تختشون بود الا من😢 قربون خدا برم حتما حکمتی بوده انشاالله زود دوباره قسمتم شه. عزیزم برای تو چه اتفاقی افتاده؟!

وای چقدر دردناک بود بخش‌زنان بستری بودم همه نی نی هاشون کنار تختشون بود الا من😢 قربون خدا برم حتما ...

عزیزم منم همه ی این دردا رو کشیدم. من هفته ۲۴ به خاطر فیبرومای زیادی که داشتم کیسه آبم پاره شد و زایمان زودرس داشتم. پسرم زنده به دنیا اومدو جلوم از بین رفت. دردناکترین واقع ی زندگیم که برای همیشه روی قلبم سنگینی میکنه😢😢😢😔😔😔

بچه ها کسایی که بعد این اتفاقا دوباره اقدام کردن میشه یه روش خوب و درست برا اقدام بگین لطفا

باید کامل خودت رو چکاپ کنی تمومه آزمایشات لازم رو انجام بدی و زیر نظر یه دکتر خوب باشی. راستی شما توی هفته چند بجه ات از دست دادی گیتی حون؟