2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که جنین داری.فکر کنم تا دوماه دیگه میتونی انتقال بدی.این دفعه هیچ علائمی نداشتی؟ البته به ...

عزیزم ان شالله خدا بهترینا رو بهت بده ...چه خوبه که ناامید نیستی ،منم دو ماه دیگه میرم ...توکل به خدا😊😊😊

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
😢حسن حسین منم ۵ ماه پیش اسمانی شدن تو۶ ماهگی

عزیزم.همه کسایی که اینجا هستن باهم همدردن.حالا یکی تو شکمش ویکی بعدازتولد بچه نازنینش رو از دست داده.میخوام بگم خیلی خوب درکت میکنیم.ولی باید قوی باشی وروحیه خوبی داشته باشی برای بارداری مجدد.هیچ وقت هیچ کدوممون نازنینهامون رو فراموش نمیکنیم.اما زندگی مثل آب جریان داره ونمیشه جلوش رو گرفت.ناامید نباش.

من هم اردیبهشت دقیقا تو هفته اول شش ماهگی دوتا دخترام رو ازدست دادم.کیسه آبم سوراخ شد ودیگه نمیشد کاریش کرد.با آی وی اف بعد چند سال باردارشده بودم.

اما اگه خدا بخواد همون ماهی که باید به دنیا میومدن انتقال جنین دارم.یعنی شهریور.توکل بر خدا.

آره دوتا بسته سه تایی جنین دارم.خوب برای انتقال هم باید رحم دوباره آماده بشه.آمپول واریو پپتیل هفت ر ...

ایشالله ایندفعه نی نی (ها)به سلامتی ودل خوش بیان پیشت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم ان شالله خدا بهترینا رو بهت بده ...چه خوبه که ناامید نیستی ،منم دو ماه دیگه میرم ...توکل به خد ...

مگه تو ناامیدی؟

اصلا ناامید نباش عزیزم.خدابزرگه.این دفعه خودتو بزن به بیخیالی وبگو مطمئنم میگیره.به دلم افتاده باهم مامان میشیم.جدی میگم.

باراول هم همین روحیه روداشتم.اما ده روز بعد انتقال خونریزی کردم ویه چیزی مثل نخ سفید دفع کردم.دیگه ناامید شده بودم.به شوهرم گفتم .ولی اون گفت من مطمئنم تو یادوقلو ویا سه قلو بارداری.دیگه فقط به خدا توکل کردم.روز دوازدهم بی بی چک زدم منفی بود.اما دکترم گفت باید حتما روز پانزدهم آزمایش تیتر بتا بدی.رفتم دادم اما جرات نداشتم برم جوابش رو بگیرم.همراه شوهرم رفتم اما پیاده نشدم از ماشین.رفت جوابو گرفت وآورد.باز کردم دیدم بتام 184بود.بالای سی یعنی باردار.گفتم تیترم بالاست.شوهرم گفت یعنی چی.گفتم یعنی باردارم.باکمال خونسردی گفت مگه نمیخواستی باردارباشی.دوباره شک کردم از ماشین پیاده شدم ورفتم ازدکتر آزمایشگاه پرسیدم.گفت بله خانم باردارید.همونجا گریه کردم ودکتر بنده خدا فکر کرد ناخواسته باردارشدم وبچه رو نمیخوام.

سرت رو درد نیارم هفته چهارم ساک بارداری بدون جنین دیده شد.باز ناامید شدم.هفته ششم دوباره رفتم تهران جنین دیده شد.اونم نه یکی بلکه دوتا.قلبشون مثل ساعت میزد.باورم نمیشد.تازه مثل اینکه سه قلو بودن.یکی ازجنینها که گفتم مثل نخ سفیدبود افتاد.ولی ساکش دیده میشد.

استراحت مطلق بودم تا پایان پنج ماهگی.اما خدانخواست ونموندن.

دیشب سی دی سونو آنومالیشون رو برای اولین بار نگاه کردم.داشتن تکون میخوردن ویکیشون شصست دستش رو میمکید.جگرم کباب شد.اگه میموندن دکتر میگفت اواخر مرداد میتونم به دنیا بیارم.ولی تاریخ دقیقشون با تولد پدرشون دهم شهریور میشد.

اما میگم حتما حکمتی بوده.

انشاالله این دفعه هردومون با خبرهای خیلی خوبی میایم اینجا.دلم میخواد بیشتر باهم حرف بزنیم.چون هردو از یک روش استفاده میکنیم.بهت درخواست دوستی میدم.لطف میکنی قبول کنی.

@aijahan    عزیزم خوبی؟؟بیا ی خبری بده از خودت

سلام دوستای گلم، متاسفانه هر پنج سونو داخلی و شکمی تایید کردن خارج از رحم رو، ولی خودشونم مطمئن نمیدونن این یکی بچه شیطونم که اینم قراره پر پر شه کجاس فقط احتمال میدن لوله راست باشه، حتی یه سونو احتمال پارگی هم داده، الان گفتن دیگه آماده عمل شو، منتظر یه جواب آزمایش تعیین کننده ام، برام دعا کنید،حالم خیلی بده از همه شما دل شکسته های مهربون التماس دعا دارم، باز همون بیمارستان باز مامان و همسرم پشت در، باز دست خالی، باز ...

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستای گلم، متاسفانه هر پنج سونو داخلی و شکمی تایید کردن خارج از رحم رو، ولی خودشونم مطمئن نمید ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم حرفی ندارم بزنم فقط برات صلوات میفرستم حداقل لوله هات مشکلی براش پیش نیاد صحیح و سلامت از اتاق عمل بیای بیرون.و خدا روزهای خوبی برات از این به بعد رقم بزنه الهی امین

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام دوستای گلم، متاسفانه هر پنج سونو داخلی و شکمی تایید کردن خارج از رحم رو، ولی خودشونم مطمئن نمید ...

انشالله ک لوله هات سالمه و پارگی نداشته باشه 

خدا بهتون صبر بده 

لعنت به دست خالی برگشتن از بیمارستان ...

خیلی ناراحت شدم و اشک ریختم.. خدا کمکتون کنه 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

آیجهان جان هیچی ندارم بگم فقط فقط میدونم تمام این حس و حالت درک میکنم دقیقا این درد کشیدم دقیقا با همین شرایط اونم بارداری سوم ک تمام امیدم برده بودم ک ایندفعه لااقل بشه 😔😔😔 ایندفعه لااقل پسرم بیاد ایندفعه لاقل بچهام  بیان ولی نیومدن رفتن 😔😔😔 از خدا فقط میخام کمکت کنه همین 🙏🙏🙏

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

[QUOTE=149015649]سلام دوستای گلم، متاسفانه هر پنج سونو داخلی و شکمی تایید کردن خارج از رحم رو، ولی خودشونم مطمئن نمید ...[/QUOTE

ایجهان جون خیلی ناراحت شدم انشالله صحیح سالم برگردی عزیزم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

اجیهان جون از خداوند میخوام فقط با این مشکلات صبورت کنه نزاره ناامید شی .بجنگ با روزگار زندگی هرچقد سخت باشه خودمون ازش سخت تریم میجنگیم تا موفق بشیم ب امید اینکه یه روز بیایی بگی یه تو دلی صحیح سالم پا گذاشته تو زندگیت بجنگ عزیزم .به مصلحت خداروهم فکر کن .دیروز یکی از اشناهامون یه تک پسر داشت نگم از نجابت با حیا بودن شخصیت این جون طلا فروشی با مزون داشت تو مسابقات ....شرکت میکرد همش مدال میگرفت از یه خونواده بزرگ هم بودن متاسفانه تصادف کرده بود فوت شده بود حالا دل این مادر چجوری اروم میشه با این مصیبت سخت من سر مزارم بچم بودم ک میخواستن اونو جوون دفن کنن ک از خدا خیلی تشکر کردم گفتم خوب شد منو جا این مادر قرار ندادی واقعا درد بی درمونی هست تو سن ۲۴سالگی یه تک پسر همه چی تموم از دست بدی