2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره با دوستام برم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 83 پست

والا بعنوان یه مادر میگم کارشون طبیعیه! دختره تو فرودگاه حالش بد بود برامون تعریف کرد یک سری همکار متشخص داشتم قرار سفر گذاشتیم می‌گفت اینجا رنگ عوض کردن و یه چیزایی می‌گفت هوش از سرت می‌پرید ... خلاصه ش اینکه پسرهای مستی که دخترا ناگهانی شبونه آورده بودن به این دختره هم آزار رسونده بودن دختره می‌گفت چجوری برگردم چجوری تو چشمای مامانم نگاه کنم اینقدر گریه میکرد.میگفت همکاران رسما گفتن ما سر کار ، ابروداری میکنیم نقاب داشتیم اینحا خودمونیم...می‌گفت بهشون گفتم من کف دستم رو بو نکرده بودم شما ادا متشخص ها رو در میارید چرا منو اوردید...

مادرا نمیتونن به شناخت بچه جوونشون که دنیا ندیده و بی تجربه ست اعتمادکنند

وقتی بچه شون میگه فلان دوستهام  آدمهای خوب و موجهی هستند مادرا اعتماد ندارن.و خب،خیلی منطقیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بی ادبی افرین بهت

کجا قراره بری؟

بالای بیست سال هستی به نظرم باید بهت فرصت بدن

من فکر میکردم دیگه دوره این حرف‌ها گذشته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
هرکسی بخواد بره با دوستاش سفر قراره چیزی بهشون بگذره؟یا خدا😐😐😐😐اتفاقا دخترهای مستقل و قوی ای هست ...

منظور به خانواده هاشون بود که استرس دارن.من همیشه میترسم چند نفر ببینن اینا تنها  اومدن برن سراغشون صد بلا سرشون بیاره.به دخترا اطمینان داریم ولی به بقیه نه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
21 سالم فروردین میرم تو 22 الان دقیقا سن تجربه کردنه

منم ۲۳ سالمه تا ۲۲ سالگی که ازدواج کردم مامانم به ۱ ساعت بیر ن رفتنمم گیر میداد از دماغم در میاورد خانواده ایرانی هنوز ب این سطح روشن فکری نرسیدن

به عنوان یه مادر : چه سنی و کجا ؟

بابا 21 سالمه چن ماه دیگه 22 

من همیشه دخترخوبه خونه بودم 

الان واقعا این خواسته زیادیه 

با 4 دیگه از دوستام میخوایم بریم اصفهان اجازه نمیده 

میگم چرا اصن جواب نمیده 

بابا 21 سالمه چن ماه دیگه 22 من همیشه دخترخوبه خونه بودم الان واقعا این خواسته زیادیه با 4 دیگه از د ...

بقیه هم خوبن؟جامعه منظورمه

منظور به خانواده هاشون بود که استرس دارن.من همیشه میترسم چند نفر ببینن اینا تنها اومدن برن سراغشون ...

نه عزیزم مگه بچه هستن

شهر هرت که نیست 

به دخترهاتون اجازه بدین سفر برن جون سفر دوران مجردی با دوستاشون تجربه ی خیلی عالی هست براشون

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

تفاوت نسل ها اینطوری میشه

اینجاهم ۹۰ درصد با خانواده تو همفکرن عزیزم

من باشم برای این چیزا اینجا درد ودل نمیکنم

دیکتاتور زیاده

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
کارشون که درست نیست اما از طرفی حق دارن جامعه خیلی ناامن شده 🥲

اخه نمیشه با این حرف حق تجربه کردن و زندگی کردن رو از یه نفر بگیری 

اگه من تاحالا کاری کرده بودم خلاف قوانینشون  میگفتی بله

نه عزیزم مگه بچه هستنشهر هرت که نیست به دخترهاتون اجازه بدین سفر برن جون سفر دوران مجردی با دوستاشون ...

والا شهر هرته‌.دختر من که فعلا بچس.مگه تا اون موقع امنیت خیلی بالا بره.خیلیا رفتن اصلا گم شدن.مثل دختر اصفهانیه تو شیراز گم شد و هنوز حتی جنازش پیدا نشده

من به عنوان یه مادری که هنوز بچش به دنیا نیومده فک میکنم بخواد با دوستاش بره مسافرت هزارتا چیز میاد تو سرم حالا این پسره دیگه چ برسه دختر 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

این مرحله واسه خیلی ها قفلهبیخیال بابا صلاحتو میخان

نه واسه همه قفل نیست اون دوستام الان خانواده هاشون راضیه فقط من 

صلاح این نیست که تجربه زندگی کردن رو از یه نفر بگیری 

نباید محدود کنی یه ادم رو بگی من صلاحتو میخوام

والا شهر هرته‌.دختر من که فعلا بچس.مگه تا اون موقع امنیت خیلی بالا بره.خیلیا رفتن اصلا گم شدن.مثل دخ ...

عزیزم سالانه هزاران دختر مسافرت می‌رن حالا یکیش اینطوری شده🤣

این چه مثالی بود