2777
2789

بهمن 97بچه اولم دنیا اومد چند ساعت بعدش متوجه شدیم بیماری قلبی مادرزادی داره و امیدی نیس بیمارستان شهیدرجایی بستریش کردیم دوماه بعد فوت کرد😭😭در کمال ناباوری یک ماه بعدش متوجه شدم باردارم و دی98خدا پسر دومم و بهمون هدیه داد خدایا شکرت انشاءلله ک هرکسی نی نی میخواد خدا دامنش رو سبز کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برا من نوشت اما توضیح نداد فقط گفت بارداری بعدی باید بزنی،پرسیدم گفت همون موقع بیای برات توضیح ...

سلام عزیزم صبح بخیر نه عزیزم رقیق کننده خونه من زدم زود نیست 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون ازین که اینقد با جزئیات توضیح دادی گلم، تشکر

عزیزم مبارک باشه خدا رو صد هزار مرتبه شکر الهی که نی نی رو به سلامتی بغل کنی به حق در دانه ی امام رضا(ع) و دلت لبریز از مهر خدا بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خانما من فردا پریودم تموم میشه عصرش برم عکس رنگی مشکلی نیس؟

نه عزیزم مشکلی نیست من همون ماه عکس رنگی گرفتم مشکلی نداشتم دکترم گفت ماه بعد اقدام کن ولی خدا رو صدهزار مرتبه شکر که همون ماه باردار شدم 

سلام آدینه خوشگلی، خوبی، چند دلم برات تنگ شده بود.ممنون عزیزم، امیدوارم واقعا بارداریم سالم باشه.هنو ...

فدات بشم😍😍😍🤗🤗🤗🤗 منم دلتنگت بودم . عزیزم .. دیدم کم پیدایی نگو داشتی شیطونی میکردی😂😂انشالله که هست نگران نباش .. هم بارداری خوب و هم زایمان خوبی پیش رو داری و ی نی نی خوشگل میاد بغلت... فقط یادت باشه ماهایی که بچه اولمون رو از دست دادیم  تو بارداری اول شاید به قدر کافی تجربه نداشتیم ... اینبار باید حسابی مراقب خودت و نی نی باشی برای هیچ جیز و هیچ کس اعصابتو خرد نکن... استرس نداشته باش فقط و فقط به خودت و اون کنجد تو دلت فکر کن... خدا برامون بسه... انشالله کمک میکنه.. اصلا نگران نباش عشقم... انشالله قسمت همه منتظرا بشه این روزای قشنگ😘😘😘😘

سلام خوشگل خانوم، تستا میگن که😊

سلام عزیزم.تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐برای ما هم دعا کن.خدا کمک کنه تا به خوبی وخوشی به دنیا بیاریش عزیزم.ماهم  برات دعا میکنیم.واقعا بعد چند روز از تولد دوتا نی نی ها ی دوستان عزیزمون این بهترین خبری بود که خوندم وانرژی گرفتم.

خانوم خوشگلایی که آمپول دور ناف زدن یا میزنن میشه یه توضیح بدن دقیقا از چه روزی شروع کردن ؟ و چطوری ...

مبارکه انشالله به سلامتی بغلش کنی و بارداری راحتی داشته باشی

دکتر من گفته بود به محض فهمیدن بارداری بیا اینجا باید دارو بگیری ☺ از ب بسم الله در حال تزریقم قرار شده بعد زایمان تو محل تزریقاتی بزنم زیرشم بنویسم با کادر مجرب 😐😂

به توضیح دوستمون من اینو اضافه کنم ک تا نیم ساعت بعد تزریق سعی کن تکون نخوری هم خیلی دردناکه هم باعث میشه جاش کبود بشه جاشم اصلا مالش نده بذار خودش خوب میشه