2777
2789

می دونین من ماه اول اقدامم بود اما مث هر ماه دو روز بعد تاریخم، دوره ام شروع شد مث هر اول پریودم که کم هست شروع شد اما از روز بعد دیگه ادامه نداشت و لک ها کمتر شد تا شک کردم و تست دادم🤔 الانم هنوز میگم نکنه خدای ناکرده خارج رحم باشه.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می دونین من ماه اول اقدامم بود اما مث هر ماه دو روز بعد تاریخم، دوره ام شروع شد مث هر اول پریودم که ...

عزیزم حتما لک لانه گزینی بوده، شما آزمایش خون دادین؟ بتا چند بود؟ 

به به چه خبر خوبی...😍😍😍😍😍😍مبااااارکت باشه عزیززززززم😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹انشالله به سلا ...

سلام آدینه خوشگلی، خوبی، چند دلم برات تنگ شده بود.ممنون عزیزم، امیدوارم واقعا بارداریم سالم باشه.هنوز که می ترسم اشتباه باشه.

انشالله خودت بزودی خبر بارداری تو بدی گلم.

قبل بارداری چ مدل آزمایش‌هایی دادین؟ 

ازمایش انعقادی که نتیجش شد زدن آمپول و آسپرین، و یه سری ازمایش های کلی بررسی خون و ویتامین ها و قند و تیروئید و ... نزدیک 20 تا بودن 

بله اما تیتر نبود فقط زده بالای 100، 

مبارک باشه به سلامتی ان شاءالله

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام زهرا جون ممنون بهترم.آره خدا رو شکر دخترم بدنیا اومد خدا رو شکر خوبه.برا همه بچه ها و دوستای تا ...

ای جان دلم سمیرا جان قدم نو رسیده مبارک انشالله ساره جون زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و یه عالمه شادی براتون بیاره ❤

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام خوشگل خانوم، تستا میگن که😊

وای عزیزدلم چه خبر خوبی خیلی خیلی خوشحال شدم دختر مبارکت باشه انشالله ایندفعه بسلامت نی نیت بیاد بغلت ❤❤❤ مواظب خودت و جوجه باش 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
کرونا که حالا حالا ها ادامه داره. نباید زندگیت به عقب بندازی به خاطر اون

مطبش تعطیله.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام خوشگل خانوم، تستا میگن که😊

واای ایجهان جان چقدر خوشحال شدم عزیزم انشالله خودتو کنجدت سلامت باشین واقعا از ته دلم برات خوشحال شدم خداروصدهزار مرتبه شکر

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم