2777
2789
خوبی عزیزم هرکار کردم نتونستم تو گروه وارد بشم وباهتون چت کنم وصل نمیشد مجبور شدم حدف کنم  شما ...

هدانا جون تلتو حذف کردی، تل اصلی وصل کن با فی لتر شکن بیا 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومی ،آره ،منفی بود عزیزم

فخریع عزیزم صبور باش اجی منم بعد سه چهار بار گرفت انشاله دفعه بعدی باردار میشی 🙏🙏🙏

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب باشه  میشه با اون دلهای پاکتون برام دعا کنید سنو دادم یه ...

سلام خوبی عزیزم الان چطوری خیلی تو فکرتم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
@تنها96     عزیزدلم خوبی ؟ دخترت گلت بسلامت دنیا اومد ؟ بیا یه خبر بده از خودت 😘

سلام زهرا جون ممنون بهترم.آره خدا رو شکر دخترم بدنیا اومد خدا رو شکر خوبه.برا همه بچه ها و دوستای تاپیک تا جایی که اسمشون یادم بود به اسم و همینطور بقیه دعا کردم خدا خیلی زود فرشته های خوشگل قسمتشون کنه و دامنشون سبز بشه و مامانامونم بسلامتی بچه هاشونو بغل بگیرن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
دکترم گفت دو دوره ای یو ای میکنیم اگه نشد ای وی اف.الان هم به خاطرکرونا عقب میفته.

کرونا که حالا حالا ها ادامه داره. نباید زندگیت به عقب بندازی به خاطر اون

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
دوستان لطفا برای دختر منم دعا کنید که کنارم بمونه و خدا اینو بهم ببخشه.خدا رو شکر تا الان مشکلی ندار ...

عزیزم تبریک میگم، خداروشکر. انشالله سال های سال زیر سایه شما سلامت باشه. 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
دوستان کسی مثل من بوده یا توی اطرافیانش شنیده بند ناف دور گردن بچه باشه

سلام عزیزم بله و خودشون نمی دونستن و سلامت هم به دنیا اومدن، حتی سه دور با دو گره. همه چیز دست خداست، حالا که شما خودت می دونی بیشتر احتیاط کن اما نگران نباش خدا بزرگه، انشالا نی نی شما هم سلامت میاد بغلت گلم.

میگن موقع خواب زن باردار بخاد این پهلو اون پهلو بشه، باید اول بشینه بعد بچرخه، شما رعایت میکردی؟&nbs ...

سلام عزیزم نه چیزی من نشنیده بودم در این باره

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام فخریه جون.به سلامتی.انشاالله فردا خبرهای خوش به ما میدی.من هم شهریور به خواست خدا انتقال دارم.ف ...

انشالله خیلی زود دونه برفی هاتون میاد تو دل و بغلتون خانومی خدا بزرگه