2777
2789
سلام عزیز دلم خوبی نی نی خوبه نگران نباش تیکرت طبق زایمان طبیعی یا سزارین  همین یه هفته بگذره م ...

ممنون عزیزم خیلی به دعاهاتون محتاجم دیروز بیمارستان بودم خدا رو شکر هم نوار قلب و هم سنوش خوب بود دکترم بهم یه نامه داده برای بیمارستان که هر زمان نیاز بود برم بیشتری شم دکترم مه فعلا زوده چه برای طبیعی چه برای سزارین نظر خودش زایمان طبیعی هستش

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام عزیزم بله و خودشون نمی دونستن و سلامت هم به دنیا اومدن، حتی سه دور با دو گره. همه چیز دست خداست ...

ممنون و سپاسگزارم با دعای خیر شما همه ی عزیزان

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان لطفا برای دختر منم دعا کنید که کنارم بمونه و خدا اینو بهم ببخشه.خدا رو شکر تا الان مشکلی ندار ...

قدم نو رسیده مبارک ان شاء الله خوش روزی و خوش نام وخوش قدم باشه زیر سایه خدا و ائمه و پدر مادرش بزرگ شه و عروسش کنی عزیزم

خانوم خوشگلایی که آمپول دور ناف زدن یا میزنن میشه یه توضیح بدن دقیقا از چه روزی شروع کردن ؟ و چطوری ؟ 

بعد تاثیرش چطور بود؟

@هداانااا    

@مصی70    

و بقیه خوشگلا که نمیدونم دیگه کیان؟ 🤔 😊

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام عزیزم انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت .

ان شاء الله 

ان شاء الله شما هم به حق مادر سادات و و ائمه به زودی زود خدا یه کنجد سالم و صالح میزاره تو دلت و دلت رو شاد میکنه

خانوم خوشگلایی که آمپول دور ناف زدن یا میزنن میشه یه توضیح بدن دقیقا از چه روزی شروع کردن ؟ و چطوری ...

عزیزم من یک روز مونده بود به پریدیم بی بی چک زدم مثبت شد همون روز آزمایش دادم بتا 537 بود و از همون شب زدم و تا الان 

دارم میزنم اول 4000 هزار دو هفته س که وزنم رفته بالا 6000 میزم و از هفته بعد دکترم برام هیارین نوشته که باید شب زایمان قطع کنم. چهار انگشت از چهار طرف دور ناف بزار بقیه قسمت‌های شکم که چربی داره میشه بزنی با دو انگشت شست و اشاره مقداری از پوست شکم رو بگیر تا بیاد بالا آمپول رو مستقیم با زاویه 90 درچه به شکمت بزن ولی خیلی آروم تزریق کن که کبود نشه و جاش درد نکنه

عزیزم من یک روز مونده بود به پریدیم بی بی چک زدم مثبت شد همون روز آزمایش دادم بتا 537 بود و از همون ...

دکتر برا من نوشت اما توضیح نداد فقط گفت بارداری بعدی باید بزنی،پرسیدم گفت همون موقع بیای برات توضیح میدم. حالا تماس گرفتم وقت بگیرم گفتن فعلا دکتر نیست، اما منشی گفت شروع کن، 19 تا زدی روز 20که نزدی مطب باش🤔

بنظر شما چیکار کنم بزنم زود نیس ؟ دیر نمیشه نزنم؟

تازه خیلی میترسم گلی

دارم میزنم اول 4000 هزار دو هفته س که وزنم رفته بالا 6000 میزم و از هفته بعد دکترم برام هیارین نوشته ...

ممنون ازین که اینقد با جزئیات توضیح دادی گلم، تشکر